ORIFLAME "SE Swedish Experience Wild Hearts" parfumuotas vanduo vyrams ir moterims

Rinkausi, rinkausi šį sezoną vasaros aromatus ir nesu tikra, ar pasirinkau teisingai. Šį sezoną man norėjosi gaivių, ga citrusinių, gal žolelėmis pagardintų aromatų ir jie yra vieni naujausių, nes anksčiau labai mėgau gėlių kvapus ir tik pastaraisiais metais norisi jūros gaivos, citrinos rūgštelės ar karčių žolelių kvapų. Antrasis vasaros kvapas mano pasirinkimu tapo Oriflame SE Wild Hearts aromatas, sukurtas tiek vyrams, tiek moterims, tad jei kvapais dalinatės su antrąja puse, labai galimas daiktas, ka vienu buteliuku džiaugsitės abu.


Produktas: ORIFLAME "SE Swedish Experience Wild Hearts" parfumuotas vanduo vyrams ir moterims (EDP)
Gamintojas: "Oriflame Cosmetics", Švedija. Pagaminta Lenkijoje
Tūris: 75 ml
Leidimo metai: 2021 m.
Kaina: pilna kaina 38,00 Eur
Kur galima įsigyti: Oriflame.lt internetu arba iš Oriflame konsultantų
Kvapo kategorija: aromatinis - citrusinis - gėlių

Gamintojo aprašymas: Pajuskite, kaip netikėtas emocijų ir įspūdžių sprogimas sužadina jūsų smalsumą, kai esate vežami į nepaprastą kvapų ekspediciją per kvapą gniaužiančią Švedijos gamtą.

Pajuskite laukinio vėjo, liečiančio jūsų širdį laisvę su „.SE Wild Hearts“ aromatu. Įkvėptas vėsių, ūkanotų ežerų, šis subtilus aromatas įkvėps jūsų jausmus tikromis emocijomis, kurios smigs tiesiai į jūsų širdį. Netikėtos laukinių rozmarinų natos ant jūsų odos, moteriškos muskusinių gėlių užuominos, apipintos saldžiųjų garduoklių pėdsakais.

Viduje skambantis širdies plakimas, pasiruošęs išlaisvinti naujai atrastą laisvę.



Viršutinė nata: žaliasis jūrinis akordas, laukinis rozmarinas, greipfrutas
Širdies nata: jazminas, saldžioji garduoklė, lelijos
Apatinė nata: tonka pupelės, muskusas, pačiulis


Sudėtis: ALCOHOL DENAT., AQUA, PARFUM, BENZYL SALICYLATE, LIMONENE, LINALOOL, ALPHA-ISOMETHYL IONONE, BUTYL METHOXYDIBENZOYLMETHANE, CITRAL, COUMARIN, PHENOXYETHANOL, CI 17200, CI 42090.


Pakuotė. Šį kart mano žvilgsnį patraukė būtent pakuotė, nes buteliukas tiesiog fantastiškai gražus ir man labai patinka. Skaidraus stiklo, apvalainas buteliukas užkimštas apvaliu juodo plastiko dangteliu, ant kurio briaunos gražiai sukomponuoti pagrindinės aromato natos melsvame fone. Tiesiog beprotiškai patrauklu ir man labai gražu. Pakuotės dizaineriai pasistengė ir kartono dėžutės išvaizdoje: baltame fone patraukliai sudėtas pagrindinių ingredientų paveiksliukas, bet viskas ne šiaip sumesta į krūvą, o sudėliota meniškai patraukliai. Labai gražu, estetiška ir modernu - man patinka, žavinga.

Beje, reikia būti atsargiems su šiais kvepalais - jų purkštukas nusisuka lauk ir nėra užspaustas, kaip daugumos kvepalų. Kamštelis užsikemša tvirtai, dėl to kelis kartus netyčia prasukau buteliuką ir kvapas išsiliejo į rankinę. Tad užsukimas nėra tvirtas... bet smagu tai, kad pasibaigus kvepalams, buteliuką galima išrinkti dalimis ir atsakingai išrūšiuoti arba gerai išvalius, panaudoti kitiems aromatams.


Kvapas. Tikriausiai reiktų pradėti nuo to, kad aromatas yra unikalus! Oriflame kvepalai labai dažnai būna tiesiog gėliniai, gaivūs ar medienos, kuriami taip, kad patiktų masėms, tiksliau daugumai. Šiuo atveju nesumeluosiu ir su nuostaba pastebėsiu, jog originalumas ir unikalumas yra šių kvepalų pagrindinė savybė. 

Tik pasipurškus jaučiama gaivos, vandens natos, kuriose kelias sekundes šmėsteli citrusai, stipriai sužiba kartokas rozamarinas. Netrukus imu užuosti gėlių puokštę, kurią prislopina duslus rozmarinas. Aiškiai užuodžiu jazminus, jaučiasi sunkesnės, sodresnės, kreminės lelijos. Galiausiai gaivus kvapas tampa šiek tiek saldesnis su tingapupių aromatu, kvapas, pasipildo kreminio muskuso natomis. Tačiau vis dar jaučiamas rozmarinas ir gaivios jūros natos bei lengvi gėlių akordai. 

Wild Hearts aromatas žalias, žolelių ir gaivos kvapas. Kepia drėgnomis gėlėmis su aiškiai jaučiamu kartumo pokvapiu. Parfumuotame vandenyje dominuoja rozmarinas ir vandens natos. Nudžiūvus ant mano odos dar labiau sustiprėja rozmarino ir pačiulio natos, vandens pojūtis prislopsta, o gėlių visiškai nebejaučiu. Žinote, kad ir kaip man patiktų kvapo pradžia ir visas perėjimas per akordus, tačiau ant mano odos aromatas nusėda kaip labai vyriškas kvapas. Jis iš ties puikiai tiks tiek moterims, tiek vyrams, tačiau viskas labai priklauso nuo to, kokios natos dominuos ant jūsų odos, kai kvapas nusistovi.


Mano nuomone, kvapas tinkamiausias:
     ☀ vasaros sezonui;
     ☀ dienos metui.

Tai nėra labai ilgai išliekantis kvapas, turiu pastebėti, kad aš jaučiu apie 4 valandas, o paskui jau norisi atšviežinti aromatą, o ir dideslio stiprumo čia nėra, jaučiamas per maždaug 0,5 m nuo kūno odos. Savaime suprantama, viskas labai priklauso nuo to, kiek purkšite, kaip kvapai reaguoja su jūsų oda.


Unikalus aromatas, kurį tik pasipurškus labai gražiai pereina visos natos eilės tvarka... pradžia man labai patinka, bet... ant mano odos kvapas nusistovi vyriškais kvepalais. Kvepia taip, lyg būčiau pasikvėpinusi vaikino kvepalais ar sumaišiusi buteliukus. Ant mano odos nusistovi stipriu, karčiu rozmanino, lengvomis vandens ir dusliomis muskuso bei pačiulio natomis. Parfumuotas vanduo visiškai unisex - tiks tiek vyrams, tiek moterims, mėgstančioms labiau vyriškus kvapus. Man norėjosi daugiau vandens gaivos, daugiau gėlių, daugiau šilumos. Ne visai ko tikėjausi, bet pagirsiu už unikalumą ir originalumą.

Aromatas panašus į:
- YVES SAINT LAURENT "Y Eau de Parfum" vyrams
- ORIFLAME "Midsummer Woman"
- CALVIN KLEIN "Obsession Night Woman"




Ačiū, kad skaitote,
Gėlėta kosmetinė

📍 Šame įraše ant mano nagų BŪK nagų lakas No.206.

Komentarai

  1. Kaip visad - ačiū už man įdomiausios kategorijos įrašą! Turiu klausimėlį, o gal šiaip norisi nuomonės. Pastaruoju metu mane užvaldė arabiškų kvapų el.parduotuvių reklamos, įsigijau porą kvapų, išbandžiau...ir noriu toliau :D Nes pigu, yra įvairių kiekių, galima daug išbandyti. Nors logiškai mąstant suvokiu, kad tai kvaila, nes kažką (gamintojus) savotiškai apvogiu, o gal ir save nupiginu. Yra originalai, kur įdėta daug finansų, darbo, ir yra lengvai ir pigiai pagaminti analogai. O kur dar moralinis pasitenkinimas turint originalius. Kažkaip jausmas kitas, jums būna? Kita vertus, man niekaip nekyla noras atverti piniginės daugiau nei 100eur kvapams (kuriuos šiaip laikau savo hobiu ir visad smalsu bandyt bandyt). Ką jūs apie visa tai galvojate, na, ypač tuos ale arabiškus visus Lattafa ir pan.?

    AtsakytiPanaikinti
    Atsakymai
    1. Prašau ir labai dėkoju už komentarą :) Jaučiausi lygiai taip bandydama pigesnius kvepalus. Tačiau pastaruoju metu galvoju, kad nors kamuoja moraliniai klausimai, mano finansinės galimybės (stengiuosi jas protingai įvertinti, nors esu linkusi išlaidauti) nėra tokios, kad galėčiau sau leisti nišą, net ir dėl originalo tenka pagalvoti, o ir dizainerių kvepalai šiuo metu labai brangūs. Kita vertus, dažnai suvokiu, kad pigi prekė bloga ne tik dėl moralinių aspektų, tačiau ir dėl skatinamo vartotojiškumo. Juk kai gali nusipirkti arabiškus už 30 Eur, lengviau pateisini savo sprendimą nusipirkti 2-3 buteliukus ir argumentuoji galvoje sau, kad va dizainerių galėčiau tik buteliuką nusipirkti.

      Man atrodo viskas priklauso nuo požiūrio ir nuo norų. Žinau, kad vienokia ar kitokia nuomonė visuomet atneš bangą nepritarimo. Jei trumpai - aš nieko prieš, gal tik norėtųsi turėti galimybę prieš perkant pauostyti ir pabandyti. Bet... man arabiški kvepalai patinka. Ir šiame tinklaraštyje yra apie nuostabius iš Lattafa yra ir įrašas:
      https://geleta-kosmetine.blogspot.com/2024/01/lattafa-badee-al-oud-oud-for-glory.html

      Panaikinti
  2. Aha, skaičiau ir tada pirmą kartą susidomėjau arabiškais 😁 šiandien buvau "gyvoj" jų fizinėje, smagu buvo😁. Jie turi ir nišinių, kurie ne tokie ir pigūs, beje...O dėl vartotojiškumo, gryna tiesa! Man būtent taip ir nutiko, nes pagavau kablį, bet šiandien save sustabdžiau, juk kvapai irgi genda, fiziškai per standartinius 36 mėn savųjų turbūt nesunaudočiau (juraiste) P.S. kada nauja kolekcijos apžvalga? Ir paskutinis, kaip manot, kada jau yra "daug buteliukų"? 😁

    AtsakytiPanaikinti
    Atsakymai
    1. Kaip fainai... aš irgi norėčiau gyvai paragauti kai kurių kvapų :)
      Manau visiškai pakanka 10 skirtingų kvapų turėti, o 20 greičiausiai jau yra per daug. :D Aš turiu daugiau, daug daugiau ir pastaruoju metu kai kuriuos pasirinkau paimti ir pabaigti, nes jau turiu ilgai ir bijau, kad pradės gesti. Šiaip kvepalai ir 10 metų gali laikyti. Kai kuriuos turiu virš 10 metų ir viskas gerai - svarbiausia tinkamos laikymo sąlygoms - vėsi, tamsi aplinka. Žinau kolekcionierę, kuri turi kvepalų, kuriems beveik 30 metų, ten tai kolekcija, atsargiai atrinkta, kai kurie ne originaliose pakuotėse. Klausiau ar nieko nenutinka tiems senesniems - tai sakė ne, svarbiausia kaip laikai ir kažkiek priklauso nuo to, kokie tai kvepalai.

      Panaikinti
  3. Mm, tai dar iki 10 galiu pildyti 😁 Juokauju, po kelių dienų svarstymo nutimsu, kad mažiau yra daugiau. Išlsukti, išieškoti bus mylimesni. Na, o dėl 10 metų...Nesitiki, kad per tiek laiko išlieka nepakitęs kvapas, bet gal priklauso nuo sudėties kokybės ir t.t. Būtų įdomu daugiau gyvai padiskutuoti apie kvapus. Kol kas užsisakiau knygą A.Mickevičiaus apie kvepalus, norisi viskuo rimčiau pasidomėti...

    AtsakytiPanaikinti
    Atsakymai
    1. Turiu kvepalus, kuriems 13 metų - puikiai su jais viskas, kvapas nepakitęs. labai svarbios laikymo sąlygos :)

      Panaikinti
  4. *nurimau (tel klaviatūra vis apgauna)

    AtsakytiPanaikinti

Rašyti komentarą