7 DAYS Papaya, Mango, Peach Jelly peeling jelly - gelinis veido šveitiklis su glikolio ir pieno rūgštimis

Veido šveitimas sausiaodėms yra būtinas, tačiau komplikuotas darbas, greičiausiai dėl to, kad dauguma veido šveitiklių yra per stiprūs sausiaodėms, per agresyvūs. Sausiaodėms reikia efektyvaus šveitimo, tačiau priemonės privalo būti švelnios, o tokių rinkoje nėra labai daug. Tad kas kart besibaiginėjant turimam šveitikliui apima galvos skausmas - kaip išsirinkti sekantį? Pastarąjį kartą išsirinkau 7 Days gelinį šveitiklį su vaisiais ir rūgštimis. Bandytas, naudotas ir labai noriu palikti nuomonę tinklaraštyje.


Produktas: 7 DAYS Papaya, Mango, Peach Jelly peeling jelly - gelinis veido šveitiklis su glikolio ir pieno rūgštimis
Gamintojas: "7 days beauty", Italija. Pagaminta Korėjoje
Paskirtis: veido odai - giliai valyti odas, lyginti tekstūrą ir atspalvį, mažinti spuogų susidarymą, šviesinti odą, drėkinti, didinti stangrumą, suteikti spindesio
Tinkamas tipas: visiems odos tipams
Labiausiai patiko: efektas
Labiausiai nepatiko: sudėtyje yra alkoholio
Tūris: 80 ml
Kaina: 18,99 Eur
Kur galima įsigyti: Drogas

Ką žada gamintojas: Veido šveitiklis su glikolio ir pieno rūgštimis, mangų, papajos ir persikų ekstraktais švelniai pašalina negyvas odos ląsteles, nešvarumus ir riebalų perteklių. Šveitiklis valo odą, sutraukia poras, išlygina tekstūrą ir odos atspalvį, padeda užpildyti raukšleles. Glikolio ir pieno rūgštis mažina spuogų susidarymą, šviesina odą, pašalina riebų blizgesį, drėkina, akivaizdžiai padidina stangrumą ir elastingumą, užtikrina geresnį veikliųjų medžiagų įsiskverbimą. Mango, papajos ir persikų ekstraktai minkština, tonizuoja, veikia priešuždegimiškai, suteikia glotnumo ir spindesio. Veido pilingas skirtas visų tipų odai.
NAUDOJIMAS: tolygiai paskirstykite ant drėgnos odos, vengdami akių srities. Masažuokite odą lengvais sukamaisiais judesiais 1-2 minutes. Kruopščiai nuplaukite vandeniu. Tinka naudoti visą sezoną.


Pakuotė. Tūbelės formos, minkšto, švelnučio oranžinio plastiko pakuotė su apačioje atsukamu dangteliu. Atsukamas dangtelis ne klasikinis, nuo pakuotės nenusiima - tik atsisuka, atveria dozavimo angą ir lygiai taip pat užsisuka. Naudojimui labai patogu, tačiau po kiekvieno naudojimo reikia nuvalyti pakuotės dugną nuo priemonės likučių. Pakuotės dizainas paprastas, bet visai fainas, produktas labai patogus naudoti. 

Kvapas labai malonus, švelnus vaisinis aromatas, gana stipriai jaučiamas naudojimo metu.

Konsistencija gelinės tekstūros.


Sudėtis: Aqua, Butylene Glycol, Cellulose, Alcohol Denat, 1,2 - Hexanediol, Carica Papaya Fruit Extract, Prunus Persica Fruit Extract, Mangifera Indica Fruit Extract, Glycolic Acid, Lactic Acid, Carbomer, Arginine, PEG-60 Hydrogenated Castor Oil, Disodium EDTA, Chlorphenesin, Parfum.


Poveikis. Pradėkime nuo sudėties. Pagrindą sudaro vanduo, drėkiklis, klampumą reguliuojanti medžiaga ir alkoholis. Nu neapsižiūriu aš kartais arba sudėties nebūna pateikta internete (90% mano pirkinių - internetu). Tačiau toliau sudėtyje daug drėkiklių, odą raminančių, gijimą skatinančių, šviesinančių ingredientų, kurie padės ne tik gerai jaustis odai, tačiau ir skaistini, šviesinti odą.

Šveitiklį odai naudoju ne dažniau, nei kartą per savaitę, sausiaodėms dažniau ir nereikia. Masažuojant gelinės tekstūros priemonę į odą, ji, greičiausiai kartu su odos nešvarumais, negyvomis odos ląstelėmis, nueina rutuliukais. Naudojant pojūčiai labai panašūs į mano patį prabangiausią, bet labai patikusį šveitiklį

Priemonė švelni veido odai, masažuojant į odą nė trupučio nedirgina, neerzina, nedilgčioja, oda po nuskalavimo nebūna paraudusi. Man dažokai net po veido prausimo skruostai linkę rausti, tad galiu garantuoti, kad priemonė labai švelni. Ir šveičia negyvas odos ląsteles puikiai - po kiekvieno naudojimo veido oda atrodo skaistesnė, gražesnė, jaunatviškesnė. Priemonė puiki, švelni, efektyvi, pakuotė faina, kvapas super - vieninteliai kabliukai yra tas alkoholis sudėtyje bei nemaža kaina. Tačiau... produktas man labai patiko ir jokio sudirgimo niekad nepastebėjau.




Ačiū, kad skaitote,
Gėlėta kosmetinė

Komentarai

  1. Mano oda labai jautri, irgi rausta, labai tiko q+a veido šveitiklis-prausiklis su niacinamidu. Labiausiai tinka priemonės su glikolio rūgštimi, bet tokios pigios kaip q+a neatradau, tai svajoju apie Drunk Elephant framboose naktinį serumą, labai patiko mėginujas.

    AtsakytiPanaikinti
    Atsakymai
    1. Ačiū, kad pasidalinote nuomone ;) Man Q+A nelabai tinka, o Drunk Elephant brangus ir nors kokybė gera, man kaina pasirodė užkelta :)

      Panaikinti

Rašyti komentarą