FRUDIA Citrus Brightening Bursting Energy - skaistinamoji lakštinė veido kaukė su mandarinų ekstraktu

Veido kaukės yra gėris - tai pats maloniausias grožio ritualas, kurio stengiuosi nepamiršti ir tomis savaitėmis, kai regis visai neturiu laiko. Šiandien po darbo turėjau reikaliukų mieste, namo grįžau vėlai, o dar gyvūnai, vakarienė ir tai tik būtiniausi darbai. Žiūriu, kad jau vėlus vakaras, bet labai dar noriu veido odą palepinti kauke, prieš paimant į rankas knygą. Šiandien noriu išbandyti Frudia skaistinančią veido kaukę su mandarinų ekstraktu.


Produktas: FRUDIA Citrus Brightening Bursting Energy - skaistinamoji lakštinė veido kaukė su mandarinų ekstraktu
Gamintojas: "WELCOS". Pagaminta Korėjoje
Paskirtis: veido odai - suteikti skaistumo, gyvybingumo, valyti odą
Tinkamas tipas: visiems
Labiausiai patiko: efektas
Labiausiai nepatiko: minimalus lipnumas po kaukės naudojimo
Tūris: 20 ml / 1 vnt.
Kaina: 3,49 Eur
Kur galima įsigyti: Eurokos, Drogas, Notino, Asia Blossom

Ką žada gamintojas: Kaukė, kurios sudėtyje yra daug vitamino C turinčio Čedžu mandarinų žievelių ekstrakto (46 %), valo odą ir suteikia skaistumo. Kaukė pagaminta iš odai nekenksmingo, augalinės kilmės pluošto, todėl ji gerai priglunda prie odos ir efektyviai perduoda veikliąsias medžiagas giliai į odą. Tyrų mandarinų ekstraktas ramina odą, ji tampa gyvybinga ir skaisti. Kaukė išbandyta atliekant odos dirginimo testą ir gali būti drąsiai naudojama jautriai odai prižiūrėti.

NAUDOJIMAS: 
1. Nuprauskite veidą ir nuvalykite toniku. 
2. Atidarykite pakuotę, tolygiai uždėkite kaukę ant veido ir nuimkite apsauginę plėvelę. 
3. Luktelėkite 10-20 minučių. 
Nuimkite kaukę ir likusį serumą švelniai patapšnokite, kol visiškai įsigers. 
Patarimas! Švelniai patapšnokite priemonę, kad joje esantis serumas tolygiai pasiskirstytų. 
Dozavimas: lakštinę kaukę naudokite kiekvieną dieną.


Pakuotė. Mano rankose dar senojo leidimo pakuotė, su apelsinais ir kremo indelio paveiksliuku. Dabartinė kaukės pakuotę ryškesnė, kremo indelis dar masyvesnis. O būtent man jis pasirodė visiškai netinkamas puošti veido kaukės pakuotę. Sunkiai suvokiu idėją - gal jis skirtas parodyti, kad yra tos pačios linijos kremas? Neįsivaizduoju, tačiau mano skoniui pakuotės dizainas parinktas ne visai suprantamai. Plastikinis kaukės maišelis paprastas, niekuo nesiskiria nuo daugumos veido kaukių.

Kvapas kosmetinis su lengva, vos jaučiama rūgštele. Stebėtina, tačiau aromatas visai malonus. Dažniausiai korėjietiškų kaukių kvapai nėra malonūs, o neretai ir nemaloniai erzinantys.

Konsistencija veido spalvos (nude) plonas medvilnės lakštas, prisotintas baltos spalvos veikliuoju serumu. 

Sudėtis: Citrus Unshiu Peel Extract, Aqua, Butylene Glycol, Caprylic/ Capric Triglyceride, Niacinamide, Betaine, 1,2-Hexanediol, Pentaerythrityl Tetraethylhexanoate, Polysorbate 60, Panthenol, Dimethicone, Ammonium Acryloyldimethyltaurate/ VP Copolymer, Sodium Acrylate/ Sodium Acryloyldimethyl Taurate Copolymer, Polyisobutene, Acrylates/ C10-30 Alkyl Acrylate Crosspolymer, Tromethamine, Xanthan Gum, Allantoin, Propanediol, Caprylyl Capryl Glucoside, Sorbitan Oleate, Glycerin, Tocopherol, Eriobotrya Japonica Leaf Extract, Mentha Viridis Extract, Hydrogenated Lecithin, Ascorbic Acid, Biotin, Cyanocobalamin, Riboflavin, Phytosterols, Ceramide NP, Disodium EDTA, Phenoxyethanol, Chlorphenesin, Parfum, Limonene, Linalool.


Poveikis. Žinote, kas labai maloniai stebina šios linijos kaukėse? Jos nepriekaištingos sudėties, sudėtyje odai labai daug naudingų ingredientų - antioksidantų, drėkiklių, odą skaistinančių, lyginančių ir šviesinančių ingredientų. Saugiai parinkti konservantai. Gal tik kvapų galėtų nebūti - tuomet sudėtis būtų dar saugesnė. Tačiau visuma tiesiog stebinančiai gera ir palanki odai.

Ši veido kaukė gana gražiai ir tolygiai užsideda ant odos. Man pritrūksta šiek tik kaukės ilgio nosies galiukui, tačiau iš esmės visur kaukės pakanka. Kūno spalvos lakštas atrodo labai natūraliai, tik nesu tikra ar to reikia - jokio skirtumo lakšto spalva, svarbu, kad poveikis būtų matomas. Kaukę ant odos reiktų laikyti ne ilgiau nei rekomenduoja gamintojas, neleidžiant lakštui išdžiūti ant odos. Išsausėjęs lakštas duoda daugiau žalos, nei teikia naudos.


Tiesą pasakius, labai maloniai džiugina ir poveikis. Kaukė akivaizdžiai suteikia odai skaistumo, intensyvaus, sveikos odos spindesio ir komforto. Drėkinamasis efektas nėra labai intensyvus, bet šiandien man jo nelabai ir reikia. Kaukė puiki - suteikia odai skaistumo, atgaivina, kaukės sudėtis nepriekaištinga, kaina labai palanki ir gal tik prie minimalaus lipnumo būtų galima kabinėtis, bet šiandien nenoriu. :)




Ačiū, kad skaitote,
Gėlėta kosmetinė

📍 Šiame įraše ant mano nagų GOLDEN ROSE "Paris" nagų lakas Nr.209.

Komentarai