DIFEEL "Caffeine & Castor" plaukų aliejinė kaukė, skatinanti plaukų augimą

Plaukais šiuo metu rūpinuosi labiau net bet kuo ir tikriausiai normalu, nes jau greit porą metų, kai plaukai pradėjo slinkti kuokštais. Per beveik porą metų pavyko visai gerai suvaldyti ir sumažinti plaukų slinkimą. Ir slinkimui sustabdyti vienos priemonės tiesiog nėra - reikia labai derinti įvairias priemone, pradedant masažais, priemonėmis galvos odai, aliejinėmis kaukėmis, augimą skatinančiomis priemonėmis. Per tą laiką pasakojau įvairias priemones ir pasakojau, kaip tuo metu jaučiasi mano plaukai, tačiau reiktų nepamiršti, kad gelbėja ne vienas produktas, o jų visuma. Va mano plaukams labai, labai tinka aliejinės kaukės, todėl naujų plaukų augimui skatinti, įsigijau aliejuką, naudojau ir jau laikas pasidalinti įspūdžiais.


Produktas: DIFEEL "Caffeine & Castor" plaukų aliejus, skatinantis plaukų augimą
Gamintojas: "Valoris" Ktf.. Pagaminta Jungtinėse Amerikos Valstijose
Paskirtis: plaukams - stiprinti plaukus, skatinti augimą, saugoti nuo lūžinėjimo, suteikti šilko švelnumo, žvilgesio
Tinkamas tipas: visiems
Labiausiai patiko: labai patogus naudojimo būdas
Labiausiai nepatiko: sudėtyje keli nesaugūs ingredientai
Tūris: 75 ml
Kaina: 4,19 Eur
Kur galima įsigyti: Eurokos

Ką žada gamintojas: Plaukų aliejus padeda sustiprinti plaukus ir skatinti greitesnį jų augimą. Priemonė apdeda apsaugoti plaukus nuo lūžinėjimo, suteikia jiems šilko švelnumo ir žvilgesio. Sudėtyje yra 99% natūralaus kofeino ir ricinų aliejaus derinio.
 
NAUDOJIMAS: Plaukų aliejus turėtų būti tepamas 2 kartus per savaitę per naktį arba 1–2 valandas prieš trenkant plaukus šampūnu. Švelniai masažuokite galvos odą 3–4 minutes su aliejumi.
Geriausiam rezultatui pasiekti naudokite aliejų 3–4 mėnesius.


Pakuotė. Kartoninėje dėžutėje atkeliauja nedidelis plastikinis buteliukas su patogia dozuoti pipete. Tik pirmą kart tą pipetę atidaryti yra reikalų, bet viskas tvarkoje, pavyko, tik reikėjo pasukti galvą, kaip į tą pakuotę patekti. Šiaip labai gerai apgalvotas dozavimo būdas - galiukas šiek tiek prasisuka, o smaila pipete patogu braukti per šaknis ir spaudžiant pakuotę, paskirstyti produktą ant plaukų šaknų.

Pakuotės dizainas nėra pats fainiausias, atrodo net pigokai, nes labai gausiai perkrautas visokiais užrašais, spalviniais akcentais ir paveiksliukais. Dėl paveiksliuko su akivaizdžiai pailgėjusiais plaukais ir sudomino, bet šiaip, vargu ar skenuojant lentynoje akys užkliūtų už pakuotės.

Kvapas stiprus, intensyvus. Man kvepia rozmarinais, stipriais, stipriais ir šiek tiek eukalipto. Nors papildomų kvapiųjų medžiagų gamintojas nenaudojo.

Konsistencija standartinė aliejinė, vidutinio tirštumo.


Sudėtis: Glycine Soja Oil, Ricinus Communis Seed Oil, Caffeine, Canola Oil, Olea Europaea Fruit Oil, Prunus Amygdalus Dulcis Oil, BHT, Eucalyptus Globulus Leaf Oil, Limonene, Juniperus Mexicana Oil, Eugenia Caryophyllus Leaf Oil, Cinnamomum Cassia Leaf Oil, Lavandula Hybrida Oil, Cymbopogon Martini Oil, Thuja Occidentalis Leaf Oil, D'Limonene, Cinnamal, Eugenol, Linalool.


Poveikis. Plaukų aliejinės kaukės sudėtis gera - sudėtyje gausu aliejų, tarp kurių nemažai plaukus minkštinančių, drėkinančių ir kondicionuojančių, tarp kurių ir ricinos aliejus, kuris naudojamas plaukų, antakių ir blakstienos augimą skatinančiose priemonėse ir yra susijęs su plaukų augimo skatinimo funkcija.

Plaukų aliejus yra skirtas tik plaukų šaknims, todėl jei iš pradžių pakuotė gali atrodyti per maža, tačiau naudojant tik šaknims, pakanka visai ilgam laikui. Kelias valandas iki plaukų plovimo aliejų tepu ant plaukų šaknų, skirstydama plaukus. Paskui gerai (bet ne stipriai) įmasažuoju į galvos odą ir susegu segtuku. Anksčiau dar apvyniodavau galvą maistine plėvele, tačiau tokios namuose jau ilgą laiką nenaudojame, tad ne tik kad neturiu, bet ir plastiką sutepti ir išmesti dėl poros valandų - kažkaip gaila. O ir to laiko pilnai pakanka aliejui suveikti. Po kelių valandų tiesiog išplaunu plaukus kaip įprasta. Turiu pastebėti, kad naudojant aliejines kaukes, plaukų plovimas kiek ilgesnis, gali prireikt plaukus šampūnuoti kelis kartus - man poros pakanka, bet su vienu - niekuomet neišplaunu pilnai. Greičiausiai dėl to, kad ricinos aliejus yra klampesnis, sunkesnis.

Pastebėjau, kad jau po pirmojo plovimo (nepaisant to, kad tepiau tik ant šaknų), mano plaukai įgavo daug švelnumo ir minkštumo. Poveikis plaukų augimui jaučiamas ne taip greit, kai galima įsivaizduoti, apskritai aliejavimui reikia laiko, aliejavimui reikia pastovumo ir rutinos - naudoti reiktų ne vieną mėnesį ir periodiškai. Ir greičiausiai reiktų sugriauti mitą, kad plaukai,, naudojant tam tikras priemones, gali augti greičiau. Tikriausiai būna atvirkščiai - trūkstant maistinių medžiagų plaukai silpnėja ir ima slinkti. Tačiau jei mityba normali, gaunamas pakankamas maistinių medžiagų kiekis, plaukai augs jiems įprastu greičiu - nuo 0,6 cm iki 3,36 cm per mėnesį. Augimo greitis yra susijęs su rase, lytimi ir amžiumi. Nei vieno iš šių faktorių įtakoti kosmetikos priemonėmis negalima. Bet ką galima padaryti, tai paskatinti naujų plaukų augimą. Ir šiuo metu turiu labai daug mažų, skirtingo ilgio plaukelių, pradedant nuo pirmųjų priemonių naudojimo - maži plaukeliai ilgiausi (maždaug atsimatuoju kokio ilgio ir tuomet galiu paskaičiuoti, ką tuo metu naudojau), kurie atsirado pradėjus intensyviau valdyti slinkimą. Ir šiai dienai yra trumputis "ežiukas", kuriam įtakos turėjo šis aliejus, masažas ir plaukų ampulės. Pagaliau galva pilna naujų plaukų, tik šiek tiek erzina, kad jų ilgis skirtingas, sudėtinga su jais susitvarkyti.

Pastaruoju metu naudojau tris augimą skatinančius dalykus: nepamirštu kas vakarą masažuoti galvos odos, naudojau šį aliejų ir ampules (apie jas dar pasakosiu) ir šitas kompleksas puikiai pasiteisino. Apskritai aliejines kaukes labai rekomenduočiau plaukų būklės gerinimui, tačiau reiktų atsiminti, kad iki ryškesnių rezultatų gali prireikti ir kelių mėnesių. Na, o grįžtant prie šio produkto - esu juo labai patenkinta: patogus naudojimas, aliejais praturtinta sudėtis, nedidelė kaina ir derinant su kitomis priemonėmis, galima ir rezultatus matyti. 




Ačiū, kad skaitote,
Gėlėta kosmetinė

Komentarai

  1. Dziugu girdeti, kad plaukai pradeda ataugineti. Tikiuosi po kurio laiko, vel galesite dziaugtis savo plaukais

    AtsakytiPanaikinti

Rašyti komentarą