LUMENE "Ajaton" Nordic Ageless Radiant Youth Day Cream SPF 30 - dieninis veido kremas, kovojantis su senėjimo požymiais ir SPF 30

Toliau bandau Lumene ir nors prieš bandant kompanija man atrodė tiesiog stebuklinga ir visi gaminiai vos ne tobuli. Tačiau pakako pabandyti ilgesnį laiką ir matau, kad ne viskas iš Lumene yra tobula. Ir čia dar kart norisi pasidžiaugti advento kalendoriais - įsivaizduokite, jei pataikot pilno dydžio pakuotę nusipirkti, o priemonė netinka? Pinigų gaila, o priemonės naudoti negali. Nusipirkus advento kalendorių, kartu įsigijau galimybę išbandyti labai daug skirtingų kompanijos produktų ir susidaryti nuomones - vieni jų man labai patinka, kiti taip sau, o keletas... prasti ir visiškai neatitinkantys mano lūkesčių. Šiandien jums pasakoju apie paskutinį, dienos metui skirtą veido kremą, žadančią ne šiaip padrėkinti, o rimtai kovoti su raukšlėmis.


Produktas: LUMENE "Ajaton" Nordic Ageless Radiant Youth Day Cream SPF 30 - dieninis veido kremas, kovojantis su senėjimo požymiais ir SPF 30 
Gamintojas: "Lumene OY" Pagaminta Suomijoje
Paskirtis: veido odai - drėkinti, matininti, saugoti, suteikti spindesio, mažinti raukšleles, saugoti nuo UVA ir UVB spindulių
Tinkamas tipas: visiems odos tipams
Labiausiai patiko: tekstūra maloniai jaučiasi ant veido odos
Labiausiai nepatiko: nedraugauja su jokia kita kosmetika
Tūris: 50 ml (mano pakuotė mini - 15 ml)
Kaina: 55,95 Eur
Kur galima įsigyti: Douglas, Drogas

Ką žada gamintojas: Šio drėkinamojo ir maitinamojo dieninio kremo poveikį natūraliai sustiprina atrinktos sudedamosios medžiagos. Apsaugančios, natūralios kilmės bruknių ląstelės, spindesio suteikiančios fermentuotos tekšės, raminantys šiauriniai viržiai ir tyras arktinis šaltinių vanduo, kurio pH tinkamas odai, padeda atsinaujinti papilkėjusiai ir nualintai odai. Smulkios raukšlelės ir raukšlės tampa mažiau pastebimos, SPF30 veikia kaip kasdienis skydas, kuris apsaugo odą nuo UVA ir UVB spindulių. Oda tampa tolygesnė ir spindinti, įgauna jaunatviško švytėjimo.

90 % natūraliai išgautų sudedamųjų medžiagų.

NAUDOJIMAS: Tepkite ant nuvalyto veido ir kaklo rytais. Venkite akių srities.


Pakuotė.  Mano rankose mini pakuotė - nedidelis plastiko indelis su užsukamu dangteliu. Visai faini tiek gamintojo pasirinkimai naudoti pakuotėms spalvinius blokus - labai patrauklu akims. Šiuo atveju ta violetinė gal kiek tamsoka ir labiau asocijuojasi su šaltuoju metų laiku. 

Pilno dydžio pakuotė atrodo labai panašiai, tik greičiausiai kremo indelis stiklinis, ant pakuotės daugiau informacijos.

Kvapas stiprus, intensyvus. Kremas intensyviai parfumuotas kosmetiniu aromatu. Šį kart kvapas nekelia jokių asociacijų, tad tik paminėsiu, kad pasitepus kremu, dar kelias valandas jaučiamas jo kvapas. Jautresnėms kvapams garantuotai netiks. Nelabai ir mane žavi - man labiau patinka veido  priemonės be papildomų kvapų.

Konsistencija iš pirmo žvilgsnio atrodo gana lengva, tačiau masažuojant į odą jaučiamas priemonės sunkumas - riebumo šiame kreme nėra daug.


Sudėtis: Aqua, Octocrylene, Homosalate, Glycerin, Ethylhexyl Salicylate, Phenoxyethyl Caprylate, Propanediol, Butyl Maethoxydibenzoylmethane, Betaine, Cetearyl Alcohol, Cetyl Palmitate, Dimethicone, Ethylhexyl Methoxycinnamate, Niacinamide, Sodium Stearoyl Glutamate, Benzophenone-3 (Oxybenzone), Bis-Ethylhexyl Hydroxydimethoxy Benzylmalonate, Polymethylsilsesquioxane, Avena Sativa Kernel Oil, Vaccinium Vitis - Idaea Fruit Extract, Vaccinium Vitis - Idea Seed Oil, Rubus Chamaemorus Fruit Extract, Calluna Vulgaris Flower Extract, Hydroxyethyl Acrylate/ Sodium Acryloyldimethyl Taurate Copolymer, Phenoxyethanol, Cetearyl Dimethicone Crosspolymer, Boron Nitride, Disodium EDTA, Ethylhexylglycerin, Sodium Lauroyl Lactylate, Pentylene Glycol, Polysorbate 60, Sorbitan Isostearate, Adenosine, Biosaccharide Gum - 4, Biosaccharide Gum-1, Hydrolyzed Hyaluronic Acid, Lactic Acid, Citric Acid, Xanthan Gum, Ceramide NP, Gluconolactone, Ceramide AP, Phytosphingosine, Cholesterol, Sodium Benzoate, Caprylyl Glycol, Carbomer, Helianthus Annuus Seed Oil, N-Prolyl Palmitoyl Trieptide-56 Acetate, Potassium Sorbate, Rosmarinus Officinals Leaf Extract, Calcium Gluconate, Ceramide EOP, Parfum, CI 77491, CI 77492.


Poveikis. Priemonės sudėtis man pasirodė visai gera - yra viena kitas ingredientas vidutinio saugumo, ne visai saugūs UV filtrai, tačiau iš esmės sudėtyje daug odos minkštiklių, drėkiklių, kondicionuojančių ingredientų, odą lyginančių, raminančių, atsinaujinimą skatinančių, UV filtrų. Sudėtyje yra silikono, kuris užpildo odos nelygumus, suteikia lygumo pojūtį. Tačiau silikonas mano odai nėra tinkama priežiūros priemonė, nes naudojant kelias dienas iš eilės tiesiog ima berti.

Veido kremo konsistencija ir pojūtis ant odos yra kažkas tobulo... pasitepus oda atrodo lygesnė, tolygesnio atspalvio, o rieboka tekstūra gerai maitina odą ir neleidžia jai išsausėti. Priemonė neblogai apsaugo nuo saulės, tačiau intensyviai saulėtomis (iš esmės visoms vasaros dienoms) SPF30 filtro yra tiesiog per maža. Toks UV faktorius geriausiai tiktų pavasario ar vėlyvo rudens metui, kai saulė pasyvesnė. 

Kad ir kaip man patiktų pojūtis ant odos, tačiau... man šis kremas nepatinka. Atrodo tepu minimaliai, bet dienos eigoje, liečiant rankomis... kremas nueina rutuliukais. Na žinot, tokiais kaip negyva oda nueina pirtyje ar intensyviau šveičiant šveitikliais. Nemalonus jausmas, bet ir tai dar būtų nieko, jei ne draugystė, tiksliau nedraugystė su bet kokia kita priemone. Įsivaizduokite, pasitepi sau kremu, dengti sausą mineralinį, kreminį ar skystą makiažo pagrindą ir... viskas nueina plėmais, priemonės nelaiko arba nusitrina dėmėmis dienos eigoje. Bandžiau derinti su silikono pagrindo kreminėmis pudromis ir... niekas nepadeda. Rimtai, kas čia per kremas? Aš jį galėjau naudoti tik tuomet, kai visiškai neplanavau dažytis, bet realiai, kiek tokių dienų? 

Šis kremas labai komplikuotas ir visiškai nedraugauja su makiažo priemonėmis. Taip, jis labai maloniai jaučiasi ant veido, taip, gerai maitina, bet vasarai per mažas SFP, o tas nusitrynimas gabaliukais, plėmai ant veido yra tragedija. Nepatiko, sunaudojau tepdama savaitgaliais ir džiaugiuosi, kad pagaliau baigėsi.




Ačiū, kad skaitote,
Gėlėta kosmetinė

📍 Šiame įraše ant mano nagų MAX FACTOR Max Effect nagų lakas "39 Ruby Tuesday".

Komentarai