LUMENE Brow Care Fixing Gel - skaidri antakių fiksavimo želė "Transparent"

Pastaruoju metu šiek tiek atnaujinau dekoratyvinę kosmetiką, tad ateityje tikrai bus apie ką papasakoti. Iš tiesų tai su dekoratyvine gerus metus save stabdžiau, bet pastarąjį mėnesį nusipirkau ne vieną naują dalykėlį. Šį kart dalinuosi nuomone apie advento kalendoriaus radinius - Lumene želė, skirtą fiksuoti antakius. Pačiu laiku, kai jokio vaško, jokių antakių priemonių jau nebeturėjau.


Produktas: LUMENE Brow Care Fixing Gel - skaidri antakių fiksavimo želė "Transparent"
Gamintojas: "Lumene OY" Pagaminta Suomijoje
Paskirtis: dekoratyvinė antakiams fiksuoti
Tinkamas tipas: visiems 
Labiausiai patiko: labai lengva konsistencija - jausmas, lyg ant antakių nieko nėra
Labiausiai nepatiko: labai silpna fiksacija
Tūris: 5 ml 
Kaina: 10,95 Eur
Kur galima įsigyti: Douglas, Drogas, Loverte

Ką žada gamintojas: Lumene antakių priežiūros fiksuojamasis gelis pavers jūsų antakių formavimą greitu ir paprastu procesu. Gelis turi skaidrią, tirštą tekstūrą, kuri apgaubia kiekvieną plauką ir fiksuoja juos reikiama kryptimi.

„Lumene Brow Care Fixing Gel“ privalumai:
- praturtintas natūraliais augalų ekstraktais ir vitaminais;
- formuoja antakius ir patikimai juos fiksuoja;
- turi 100% veganišką formulę;
- mėlynių vanduo ir aliejus minkština antakius ir palengvina jų formavimą;
- Skandinavijos šermukšnių ekstraktas giliai maitina plaukus, saugodamas juos nuo žalingų išorinių veiksnių;
- vitaminas B5 glotnina plaukus ir drėkina juos;
- greitai džiūsta;
- nepalieka lipnių ar riebių likučių;
- pakuotė gali būti perdirbama.


Pakuotė. Balto plastiko tūbelė, primenanti blakstienų tušo pakuotę, tik mažesnę. Po atsukamu dangteliu slepiasi trumpas nailono šerelių sraigtinis šepetėlis. Jis labai patogus, nedidelis ir fainas pasiekti kiekvieną antakio linkį. Tiesa, nepatinka man, kad kažkokiu būdu, užsukant pakuotę, pro priemonės sraigtelius vis prateka priemonė, aplimpa aplink dangtelį, tad vis reikia valyti - nepatogu ir šiek tiek erzina.

Kvapas neutralus, natūralus - papildomų kvapų gamintojas nenaudojo.

Konsistencija stebėtinai skysta. Tikėjausi, kad želė ir turėtų būti želė, o ne beveik vandens skystumo produktas.


Sudėtis: Aqua, Butylene Glycol, Glycerin, Cellulose Gum, Alcohol Denat., Steareth-21, Vaccinium Myrtillus Fruit Juice, Vaccinium Myrtillus Seed Oil, Empetrum Nigrum Fruit Juice, Hydrolyzed Corn Starch, Phenoxyethanol, Propanediol, Guar Hydroxypropyltrimonium Chloride, Ethylhexylglycerin, Panthenol, Citric Acid, potassium Sorbate, Helianthus Annuus Seed Oil, Rosmarinus Officinalis Leaf Extract.


Poveikis. Paprastai dekoratyvinių priemonių sudėčių neanalizuoju, nebent randu kažką, kas labai nepatinka. Šiuo atveju nes patenkinta sudėtyje esančiu alkoholiu, kurio atrodo labai daug. Tačiau pagirsiu, kad priemonėje daug odą ir plaukelius kondicionuojančių ingredientų, tad naudojant priemonę ilgesnį laiką, greičiausiai ir antakių būklę pagerinti galima.

Labai neįprasta, kad priemonė tokia skysta... tepi ir jausmas beveik kaip vandens. Bet šepetėlis va labai fainas ir aš neužtrunku suformuoti antakių plaukelius ir sušukuoti taip, kaip juos noriu matyti. Sėdžiu ir laukiu, kol nudžius ir užfiksuos plaukelius. Ant odos priemonę jaučiu, bet po pusvalandžio niekas neužsifiksuoja. Tuos pirmuosius kartus dar ne kart tikrinau antakius ieškodama bet kokių fiksacijos požymių, tačiau pastebėjau tik tai, kad padžiūvusi ji greičiausiai suformuoja ploną plėvelę? Antakiai jaučiasi neapkrauti - jausmas vasarą geras, bet... fiksacijos nėra, nu visiškai nėra. Ir dabar rašydama šį įrašą galvoju - o kam man produktas, kuris visiškai neveikia? Tad va taip va, antakių želė man visiškai nepatiko, funkcijos jokios neatlieka ir net minimalių reikalavimų neatitinka. Apmaudu.




Ačiū, kad skaitote,
Gėlėta kosmetinė

📍 Šiame įraše ant mano nagų  MAX FACTOR Max Effect nagų lakas "39 Ruby Tuesday".

Komentarai