TANOVATIONS "Midtown Brown" Dark DHA Free Browning Lotion - soliariumo kremas su įdegį skatinančiais ingredientais

Jau mėnesį, kiekvieną savaitę, o kartais ir po du kartus lankausi soliariume, nes tiesiog noriu gražios, rudos odos šią vasarą. Įdegu labai sunkiai, reikia daug laiko, daug saulės arba lempos spindulių, kol įdegis bent minimaliai pradeda matytis. Va dabar, jau po gero mėnesio matau įdegį, tačiau toli gražu nėra tokia ruda, kokios dar noriu. Tad dar teks pasilankyti savaitėlę - kitą 

Turiu nusipirkusi didelę pakuotę soliariumo kremo (papasakosiu) ir kartu gavau kelis mėginius bandymams. Vienas jų jau išbandytas, tad noriu pasidalinti trumpa nuomone ir potyriais naudojant priemonę.


Produktas: TANOVATIONS "Midtown Brown" Dark DHA Free Browning Lotion - soliariumo kremas su įdegį skatinančiais ingredientais
Gamintojas: "Tanovations 2" LLC. Pagaminta Jungtinėse Amerikos Valstijose
Paskirtis: skirta naudoti deginantis soliariumu, kad suteiki intensyvesnį įdegį
Tinkamas tipas: riebiai, sausai, normaliai
Labiausiai patiko: maloni konsistencija
Labiausiai nepatiko: greičiausiai tik sudėtis (tik vargu ar būna soliariumo kremas geresnės sudėties?)
Tūris: mano miniukas 6 ml, pilnas dydis 300 ml
Kaina: 300 ml apie 38 Eur
Kur galima įsigyti: soliariumuose SoliSun

Ką žada gamintojas: Soliariumo kremas su įdegį skatinančiais ingredientais. Formulę papildo karamelės, eritrulozės ir morkų aliejau, kurie patamsina įdegį, suteikia gyvybingos bei ryškios bronzos spalvos. Kakavos ir taukmedžio sviestai suteikia drėkinamųjų elementų, kad jūsų oda būtų švelni. 

Tamsi bronzinė spalva bė DHA
Kokoso sulčių pagrindo formulė
Drėkinamieji kakavos ir taukmedžio sviestai
Morkų aliejus
Žalioji arbata su antioksidantais
Švytėjimą skatinantis makadamijų ir migdolų aliejus
Šiltas, kreminis vanilės atspalvis


Pakuotė. Plastikinis pailgas maišelis su priemone. Lyg ir logiška mėginiui, tik soliariume tokiuose būna supakuoti vienam naudojimui skirti soliariumo kremai po 10 ml. Kažkada tokius pirkdavau ir nelabai įsivaizduoju, kaip jų pakanka vienam kartui? Aš noriu tolygiai ištepti priemonę, ir vienam kartui man prireikia kiek daugiau, nei to vargano 10 ml. Ar čia aš nemoku naudotis, ar rimtai priemonės per mažai? Mėginyje 6 ml produkto, kurio pakako tik kojoms ir rankoms. 

Nepasakyčiau, kad esu soliariumo kremų pakuočių mėgėja - jos man atrodo perkrautos, pernelyg spalvingos ir triukšmingos. Kita vertus, gal tos pakuotės ir nėra skirtos minimalistinio skonio vartotojui.

Kvapas malonus, kreminis, švelnus.

Konsistencija losjono tekstūros, kreminė.


Sudėtis:  Aqua, Cocos Nucifera Fruit Juice, Isopropyl Myristate, Prunus Amygdalus Dulcis Oil, Dimethicone, Parfum, Sodium Acrylate/ Sodium Acryloydimethyl Taurate Copolymer, Macadamia Ternifolia Seed Oil, Theobroma Cacao Seed Butter, Butyrospermum Parkii Butter, Tyrosine, Caffeine, Passiflora Edulis Seed Oil, Daucis Carota Sativa Seed Oil, Erythrulose, Butylene Glycol, Camelia Sinensis Leaf Extract, Citronellyl Methylcrotonate, Phenoxyethanol, Ethylhexylglycerin, Benzyl Alcohol, Limonene, Caramel, Mica, CI 77491, CI 19140, CI 61570, CI 16035, CI 17200.


Poveikis. Stebėtina, tačiau soliariumo kremas puikios sudėties ir nors yra alkoholio ir nesaugaus konservanto, tačiau visa kita labai gerai. Maloniai nustebino odą minkštinantys, drėkinantys ir kondicionuojantys ingredientai.

Mane labai maloniai sužavėjo priemonės konsistencija - kremas taip lengvai ir maloniai tepasi ant odos, tolygiai ir lengvai pasiskirsto be didesnio vargo. Ir nereikia ilgai vargti, ilgai masažuoti į odą. Visai faina, kad tamsiai bronzinės spalvos kremas neturi daug blizgučių - nesu blizgučių mėgėja ir šiaip liūdna, kad soliariumo kremuose nenurodyta, kurie su blizgalais, o kurie be. Tai va, čia blizgučių vienas kitas, nedaug ir atidžiai neapžiūrėjusi, net nepastebiu. Kremas veikė puikiai, kiek leido pastebėti efektas - įdegė greičiausiai tikrai sparčiau, tačiau viskas priklauso nuo individualių odos savybių.

Labai fainas šitas soliariumo kremas! Labai smagi, maloni konsistencija, maloniai nuteikiantis kvapas, konsistencija lengvai paskirstoma ant odos, nereikia vargti ir sudėtis - labai gera. Patiko, tik kad šiuo metu Solisun šio kremo neturi ir Lietuvoje lyg niekur nerandu. O visai norėčiau pilnos pakuotės.




Ačiū, kad skaitote,
Gėlėta kosmetinė

Komentarai