STENDERS "Nordic Amber" Body Gel Cream - gelinis kūno kremas su gintaro dulkėmis, pušų kankorėžių ekstraktu ir alaviju

Kūno kremas/ losjonas/ pienelis ar bet koks kitas kūno drėkiklis yra būtinas vasarą - saulė intensyviau sausina odą, tad bent jau man kremu norisi teptis ne mažiau, nei žiemos metu. Pastaruosius kelis mėnesius naudoju Stenders lengvutės, gelinės tekstūros kremą ir šiandien jau bemaž gramdau likučius iš pakuotės, tad natūralu - metas nuomonei ir sudėlioti visas mintis į priemonei dedikuotą įrašą.


Produktas: STENDERS "Nordic Amber" Body Gel Cream - gelinis kūno kremas su gintaro dulkėmis, pušų kankorėžių ekstraktu ir alaviju
Gamintojas: SIA "Stenders", Latvija
Paskirtis: kūno odai - suteikti švelnumo, pakvėpinti, drėkinti, minkštinti
Tinkamas tipas: visiems
Labiausiai patiko: suteikia nepriekaištingo, šilko švelnumo
Labiausiai nepatiko: sudėtis
Tūris: 200 ml
Kaina: 32,95 Eur
Kur galima įsigyti: Douglas

Ką žada gamintojas: Lengvas kremas su 91 % natūralios kilmės sudedamųjų dalių. Su šiuo šilkinės tekstūros kremu jūsų kasdienė odos priežiūros rutina bus gaivi ir kvapni. Kremas su gintaro milteliais, alavijais, kankorėžių ekstraktu, natūraliu cukraus kompleksu ir hialurono rūgštimi maitina, drėkina ir minkština odą. 

NAUDOJIMAS: Paimkite į delnus nedidelį kiekį kremo ir lengvais judesiais padenkite juo kūno odą.


Pakuotė. Labai kokybiška, tvirto, storo, skaidraus stiklo, su didesniu užsukamu matinio juodo plastiko dangteliu. Po dangteliu dar slėpėsi plastikinis dangtelis, apsaugantis priemonę nuo išsiliejimo į dangtelį. Vis gi šis plastiko dangtelis per mažas, bandant palikti ant pakuotės, vis pastebiu, kad įkrenta į kremą, tad jau po pirmųjų naudojimų išmečiau lauk. Man patinka pakuotė, labai gražus, elegantiškas, neperkrautas priemonės dizainas nuteikia maloniai, džiugina akį.

Kvapas stiprus, intensyvus, stipriai jaučiamas aromatas, tačiau ką tiksliai užuodžiu? Negaliu pasakyti - kvepia gaiviai kreminiu, šiltu aromatu. Norint čia galima įsivaizduoti ir pušies aromatą ir šiltą kaitintą gintarą ir gaivų alaviją, tačiau tik pauosčius vargu ar galima pasakyti kuo kvepia? Aromatas gaivus, kosmetinis ir lengvai kreminis, šiltas. Patinka man šitas kvapas.

Konsistencija maloniai keista - lengva, kaip losjonas su slidumu, kaip želė. 


Sudėtis: Aqua, Propylheptyl Caprylate, Glycerin, Aloe Barbadensis Leaf Juice, Sodium Polyacrylate, Zea Mays Starch, Phenoxyethanol, Polyglyceryl-2 Dipolyhydroxystearate, Lauryl Glucoside, Xylitylgluciside, Parfum, Anhydroxylitol, Caprylyl Glycol, Xylitol, Beznzyl Alcohol, Helianthus Annuus Seed Oil, Sodium Hyaluronate, Caprylic/ Capric Triglyceride, Amber Powder, Tetrasodium EDTA, Tocopherol, Caramel, Rosmarinus Officinalis Leaf Extract, Alcohol, Citric Acid, Benzyl Salicylate, Hydroxycitronellal, Potassium Sorbate, Sodium Benzoate, Limonene, Geraniol, CI 15510, CI 14700, Pinus Sylvestris Cone Extract.


Poveikis. Priemonės pagrindą sudaro vanduo, minkštikliai, glicerinas, alavijų sultys ir klampumą reguliuojanti medžiaga. Šių ingredientų sudėtyje yra 99%, po to seka 1% ribą žymintis konservantas ir visų kitų ingredientų sudėtyje tik lašiukai. O toliau - visi odos drėkikliai, labai, labai daug minkštiklių, lygumą odai suteikiančių ingredientų. Sudėtyje yra pora rūšių blogojo alkoholio, kuris ilgalaikio naudojimo eigoje gali sausinti ir pažeisti odos apsauginį barjerą, atsargiai reiktų elgtis ir su saule - yra UV absorbento, kuris gali kelti kontaktinį dermatitą, na ir daug kvapų bei dažiklių. Visų šių sudėtinių dalių nėra daug, tad greičiausiai pakuotę pavyks pabaigti be jokio pastebimo neigiamo poveikio, tačiau, aš tokios priemonės nesiryžčiau naudoti nuolat.

Mane maloniai nustebimo labai malonus, ant odos ilgai išliekantis aromatas - visai faina, kai po vonios oda maloniai kvepia vien kremo pagalba. Keista šio produkto konsistencija... lengva, tačiau slidi, tarsi kremas, tačiau turi želė savybių. Nedidelis priemonės kiekis lengvai susigeria į odą ir šiek tiek drėkina. Jei turite sausą odą - drėkinimo bus per mažai, nors iš kart pasitepus jaučiama gaiva ir drėgnumas, tačiau dienos eigoje norėtųsi priemonę dar bent kartą dengti ant odos.... Čia kaip tie lengvi rankų kremai - tepi, tepi, o odai vis trūksta ir trūksta drėkinimo.

Tačiau kas jau kas, bet produktas suteikia odai fantastinio švelnumo. Susigėrus į odą kremui pastebiu tiesiog šilko švelnumo odą, kurią nepaprastai malonu liesti. Net galvojau, kad galbūt čia bus silikonų, bet ne, jų sudėtyje nėra. Jei reikia švelnumo - šis kremas gali būti geriausias draugas - vargiai pamenu, kuri kūno priemonė suteiktų tokį stiprų, nepriekaištingą odos švelnumą.

Man pritrūko drėkinamojo efekto. Ir pastebėjau, kad produktas ant odos dengiasi švelniai rusva spalva, dėl ko oda gali atrodyti rudesne nei ji yra. O ir šiaip kremo labai lengva padauginti, o tuomet jau švelniai perbraukus odą kremas nuo paviršiaus nusirutulioja rusvos spalvos 'rubuiliukais" (kaip jie vadinami? Na žinote, kai pasėdite pirtyje ir nuo odos trinasi negyvų ląstelių ir nešvarumo dalelės, nusirutuliojančios į smulkius grūdelius) - nemalonu, kai taip nutinka ir jei su veido odos priemonėmis tokį šalutinį poveikį esu turėjusi, tai su kūno - niekuomet. Visada būna pirmas kartas! Kremas tikrai nėra prastas, tačiau įvertinus visus pliusus ir minusus man pasirodė nevertas 30+ Eur kainos. Už tokią sumą jau galima išsirinkti super - duper drėkinančią priemonę. O realiai - per pus mažesne kaina galima nusipirkti puikių kūno kremų, tad ar verta mokėti tiek daug? Man pasirodė per brangus.




Ačiū, kad skaitote,
Gėlėta kosmetinė

📍 Šiame įraše ant mano nagų GOLDEN ROSE Paris nagų lakas Nr.34

Komentarai