EQUILIBRA "Tricologiga" Strengthening Anti Hair-Loss Vials - plaukų skystis ampulėse nuo plaukų slinkimo

Plaukų slinkimas yra rimta bėda, kuriai ištikus, sustabdyti slinkimą, o paskui atstatyti plaukus reikia labai daug laiko. Tik dabar pradėjau tvarkytis su slinkimo problema, slinkimas ženkliai sumažėjo, tačiau su plaukų būkle ir krūva pasišiaušusių, skirtingo ilgio plaukelių dar reikia išmokti susitvarkyti. Pastaruoju metu dažnai susegu plaukus, nepadeda ir atauginėjantys kirpčiukai. Nieko, šis etapas artėja link pabaigos, nors dar kuris laikas naudosiu priemones nuo slinkimo, kurios kartu stiprina plaukus ir šaknis. Šiuo metu naudojau ampules, kurios žada padėti sustabdyti slinkimą ir stiprina plaukus bei šaknis. Jos parduodamos ir po vienetą, bet man atrodo šiek tiek kvaila pirkti kelis vienetus (ir kas sugalvojo pardavinėti po vieną?), kai problemai spręsti reikia viso, normalaus gydymo etapo. Ampules aš perku dėžutėmis ir šį kart pasakoju įspūdžius apie itališką Equilibra produktą.


Produktas: EQUILIBRA "Tricologiga" Strengthening Anti Hair-Loss Vials - plaukų skystis ampulėse nuo plaukų slinkimo
Gamintojas: "Equilibra" Srl. Pagaminta Italijoje
Paskirtis: plaukams - stiprinti plaukus, puoselėti galvos odą, padėti slenkant plaukams
Tinkamas tipas: visiems, greičiausiai sukurta silpniems ir slenkantiems plaukams
Labiausiai patiko: poveikis
Labiausiai nepatiko: alkoholis sudėtyje
Tūris: 8 ml x 10 vnt.
Kaina: 11,90 Eur
Kur galima įsigyti: Eurokos

Ką žada gamintojas: Stiprinamasis skystis gali padėti, kai slenka plaukai. Jis stiprina plaukus ir puoselėja galvos odą.

NAUDOJIMAS: Ištrinkite plaukus šampūnu, nusausinkite rankšluosčiu. Skystį įmasažuokite į galvos odą. Naudokite priemonę 3 kartus per savaitę, 3 savaites. Poveikiui palaikyti, naudokite kartą per savaitę, 3 savaites.


Pakuotė. Kaip ir minėjau, šios ampulės parduodamos po vieną, tiesiog va tokios, stiklinės su užklijuotu lipduku, tačiau man tai atrodo nesąmonė, nes kiekvienam produkto naudojimui reikia laiko, o ką galima pastebėti po vieno naudojimo? Greičiausiai visiškai nieko. Todėl mano rekomendacija perkant plaukų ampules, visuomet pirkti visą pakuotę - vieną naudojimo ciklą, pastebimiems rezultatams.

Balta dėžutė su daugybe žalių akcentų ir paveikslėlių. Mano skoniui dizainas perkrautas, tačiau tai nėra svarbu. Nemaloniau buvo gauti suplėšytą, purviną ir sudraskytą dėžutę. Užsakiau iš el. parduotuvės Eurokos ir pastebiu, kad labai dažnai sulaukiu purvinų, nešvarių priemonių, o šiuo atveju dar ir dėžutė stipriai suplėšyta: išplyšęs dugnas, perplėštas kampas, o ne ką geriau atrodo ir pakuotės vidus - dėklas prilaikantis ampules sudraskytas. Apmaudu, kad prastai atrodančios ir apgadintos pakuotės iš Eurokos el. parduotuvės tapusios ne reta išimtimi, o praktiškai - norma.

Viduje kartoninės dėžutės įdėtas tokio pat, nestoro kartono lakštas su diskeliais, skirtas ampulėms sudėti. Kartu su dešimt ampulių, gamintojas papildomai supakavo patogų plastikinį antgalį nulaužti ampulių galiukams. Laba faina, nes kaip taisyklė, dažnai nefaina nulaužinėti stiklo ampules, lyg ir baisoka, kad stiklas sutrupės, susižeisi ar namuose pažirs smulkios stiklo šukės. Šalia dar gamintojas pridėjo antgalį, skirtą užmauti ant nulaužtos ampulės - kad būtų patogu paskirstyti ant plaukų, be jokios rizikos susižeisti aštriu stiklo kraštu.

Kvapas stiprus ir intensyvus, tačiau vargu ar galėčiau įvardyti, kuo man kvepia? Lyg ir mėta ar kažkuo gaiviu, bet iš esmės labiausiai jaučiasi kamparo kvapas, kuris labai stiprus ir kutena uoslę. 

Konsistencija skysta, vandens skystumo.


Sudėtis: Aqua, Alcohol Denat., Aloe Barbadensis Leaf Juice, Argania Spinosa Kernel Oil, Hydrolyzed Wheat Protein, Camelia Sinensis Leaf Extract, Vitis Vinifera Fruit Meristem Cell Culture, Hydrolyzed Walnut Extract, Hydrolyzed Eruca Sativa Leaf, Hydrolyzed Rice Protein, Nasturtium Officinale Extract, Tropaeolum Majus Extract, Hydrolyzed Hemp Seed Extract, Capsicum Annuum Fruit Extract, Betaine, Borago Officinalis Seed Oil, Tocopheryl Acetate, Panthenol, Retinyl Palmitate, Pyridoxide HCL, Botin, Menthol, Camphor, Benzyl Nicotinate, Sodium Ascorbyl Phosphate, Sorbitol, Lecithin, Maltodextrin, Glyceryl Linolenate, Glycerin, Xanthan Gum, Sodium Phytate, Citric Acid, Sodium Benzoate, Potassium Sorbate, Parfum


Poveikis. Lyg ir norėjau pradėti nuo bambėjimo dėl sudėtyje esančio alkoholio, kuris sudaro priemonės pagrindą, tačiau turiu pastebėti, kad dauguma plaukų augimą skatinančių ir slinkimą mažinančių priemonių paradoksaliai turi daug alkoholio. Negaliu suprasti kodėl? Kita vertus, kai tokio tipo priemones naudojame ribotą laiką, gal tai nėra didelė blogybė? O ir sudėtyje yra labai, labai daug plaukus kondicionuojančių ingredientų, minkštiklių, antioksidantų, plaukus drėkinančių, odą raminančių ingredientų. Visa puokštė naudingų ingredientų, kurie teigiamai veikia galvos odą ir plaukus.

Plaukų ampulės gamintojas rekomenduoja naudoti 3 kartus per savaitę, tai va, man tiek neišeina, nes plaukus plaunu porą kartų per savaitę, tad ir naudoju tik porą kartų. Ampulės skystis turėtų būti įmasažuojamas į galvos odą. Vos kelios minutės trunka prabėgti ir jaučiu, kaip priemonė stipriai šaldo galvos odą! Keistas jausmas... nes dažniausiai galvos tonikai jei ir turi kažką, tai kaip taisyklė - dažniausiai šildo. Šaldymas stiprus ir jau kai atrodo, kad nebeištversiu, jis ima slopti.

O koks gi poveikis? Sunku 100% garantuoti, tačiau pastaruoju metu plaukai jaučiasi stipresni, plaukų šaknyse pridygę nemažai smulkių naujų plaukelių, todėl tikiu, kad priemonė veikia. Žinoma, vien toniko nepakanka, viena priemonė niekuomet neveikia, tad reiktų derinti su kitomis, plaukų augimą skatinančiomis ir slinkimą stabdančiomis priemonėmis. Tad nors sudėtis mane šiek tiek trikdo, tačiau ampulės man patiko, naudojimas buvo geras ir poveikis per pastarąsias savaites jautėsi.




Ačiū, kad skaitote,
Gėlėta kosmetinė

Komentarai