MIZON Joyful Time "Aloe" Soothing & Moisturizing Essence Mask - raminanti ir drėkinanti lakštinė veido kaukė su alavijų ekstraktu

Savaitės pabaigai tiesiog norisi atsipalaiduoti, tad... po darbo dienos į vonią ir bent minimaliai, bent šiek tiek parūpinti savimi. Greičiausias būdas mini spa - yra veido kaukė. O ir šiaip, vasarą reiktų labiau rūpintis oda, kad ji neišsausėtų, nepradėtų pleiskanoti, raukšlėtis ir neprarastų elastingumo. Šiam kartui pasirinkauu korėjietišką, drėkinančią veido kaukę su alavijais iš Mizon.


Produktas: MIZON Joyful Time "Aloe" Soothing & Moisturizing Essence Mask - raminanti ir drėkinanti lakštinė veido kaukė su alavijų ekstraktu
Gamintojas: "Mizon". Pagaminta Korėjoje
Paskirtis: veido odai - raminti, drėkinti, suteikti gyvybingumo
Tinkamas tipas: visiems
Labiausiai patiko: efektas
Labiausiai nepatiko: kvapai - pakvėpinta, tačiau aromatas nemalonus
Tūris: 23 g (1 lakštas)
Kaina: 2,50 Eur
Kur galima įsigyti: Eurovaistinė, Notino, Casada, Camelia vaistinė, KlipShop, Rossi

Ką žada gamintojas: Mizon Joyful Time Essence lakštinės veido kaukė su alaviju švelniai drėkina, ramina odą ir suteikia jai gyvybingumo. 3D lakštinė veido kaukė natūraliai priglunda prie odos ir prisotina ją didelės koncentracijos aktyviaisiais komponentais, kurie padeda išlaikyti odoje drėgmę. Priemonės sudėtyje yra 10 ppm alavijo lapų ekstrakto.

NAUDOJIMAS: Nuvalykite veido odą toniku ir išimkite kaukę iš pakuotės. Uždėkite kaukę ant veido ir kruopščiai prispauskite, pradėdami nuo akių zonos. Po 10 – 20 minučių nuimkite kaukę nuo veido ir švelniai įmasažuokite serumo perteklių į odą.


Pakuotė. Vienkartinis, plastikinis kaukės maišelis. Man visai patinka šios serijos Mizon veido kaukių dizainas - baltame kaukės fone ryškiai žali alavijo lapai atrodo labai patraukliai mano akiai. 

Kvapas. Veido kaukė papildomai parfumuota, tačiau man aromatas nepatinka. Jis primena chemiją ar natūralius kosmetikos aromatus. Nemalonus - jei jau gamintojas kvėpina, mano nuomone ir kvapas turi būti malonus ir jaučiamas. O su tokiu kvapu... na švelniai tariant galėjo gamintojas iš viso nenaudoti kvapiklių, jie čia visai nereikalingi.

Konsistencija serumo konsistencijos skystis, vos skystesnis už vandenį. Veikliuoju serumu prisotintas medvilnės lakštas.

Sudėtis: Water, Glycerin, Methylpropanediol, Betaine, 1,2-Hexanediol, Hydroxyacetophenone, Xanthan Gum, PEG-60 Hydrogenated Castor Oil, Allantoin, Sodium Citrate, Disodium EDTA, Butylene Glycol, Parfum, Citric Acid, Sodium Hyaluronate, Aloe Barbadensis (Aloe Vera) Leaf Extract (10ppm), Centella Asiatica (Gotu Kola) Extract, Hydrolyzed Collagen.


Poveikis. Trumpai pasidžiaugsiu priemonės sudėtimi: gamintojas saugiai parinko konservantus, praturtino sudėtį drėkinančiais, odą kondicionuojančiais ir raminančiais ingredientais. Mano skoniui sudėtyje galėjo nebūti kvapų, nes vis tiek malonaus kvapo nesijaučia, bet čia antrą kart nebeišsiplėsiu.

Kaukė gražiai ir visai tolygiai priglunda prie veido. Gal akių sritis kiek per siaura, tačiau didesnių nusiskundimų neturiu. Nuotraukoje nelabai gražiai atrodo tik dėl to, kad skubėjau ir tikrai nesivarginau kiekvienos raukšlelės išlyginti. O ir kol kaukė ant veido odos - aš mėgstu ir valgyti, ir kalbėti ir dar milijoną darbų daryti, tai ta kaukė ant veido dar ir gerokai pajuda.

Kol priemonė ant veido, jaučiu malonų komforto jausmą, tad svarbu sekti laiką ir kaukės neperlaikyti - išsausėjusi ant odos ji formuoja raukšleles ir įspaudus, kurie daro daugiau žalos, nei naudos.


Tik nusiėmus kaukę pastebiu labai stiprų lipnumą ir jis ant veido išlieka labai ilgai... Bandžiau laukti, kiek truks, kol dings, bet galiausiai, po 4 valandų užtepiau veidą kremu ir jau keliausiu miegoti. Nes tiesiog tas lipnumas niekur nedingsta. Tačiau kas labai faino, kad kaukė labai gerai, intensyviai drėkina veido odą. Vizualiai oda atrodo sveikesnė, tolygesnio atspalvio ir jaučiasi komfortabiliai. Efektas labai fainas, sudėtis gera, kaina draugiška - patiko.




Ačiū, kad skaitote,
Gėlėta kosmetinė

Komentarai