2022/10 Spalio mėnesio pirkiniai ir naujienos: Manilla, Hugo Boss, Mitomo ir kt.

Paskutinė mėnesio diena ir diena prieš Vėlines. Kaip ir kasmet, keliausime po Lietuvos kapines degami žvakeles, atsimindami savo protėvius, draugus ir gimines. Kol vaikas dar nėra didelis, stengiamės važiuoti nakties metu: tas žvakelių spingsėjimas tamsoje ir magiška atmosfera yra vienas įsimintiniausių mano vaikystės akimirkų, tad ir savo sūnui noriu parodyti, kas yra Vėlines, ne tik paaiškinti ką jos reiškia. Prieš leisdamasi į kelionę noriu pasidalinti su jumis spalio pirkiniais, kurie šį mėnesį papildė mano namus.


Plaukams

Jau laikas naujai kaukei, tad ieškodama kažko naujo užmačiau šį gamintoją, kurio produkcijos nesu bandžiusi, tad susidomėjau, įsigijau bandysiu. Tikiuosi riebios tekstūros, maloniai apsunkinančios plaukus.
Eurokos, 8,99 Eur mokėjau 5,93 Eur

Veidui

2. MITOMO veido kaukių rinkinys:
Pasitaikė gera kaina, tad nusipirkau rinkinuką testavimui, dalis jame esančių kaukių jau bandyta, bet kitas bus smagu išbandyti. Rinkinį sudaro:
Eurokos, 16,99 Eur, mokėjau 10,19 Eur

Jaučiu, kaip odai šiuo metu trūksta intensyvesnių priemonių, tad svarstydama tarp retinolio ir vitamino C užmačiau Oriflame kataloge retinolio lašelius, žadančius bemaž magišką poveikį. Žinau, kad retinolis gali būti veiksmingas, tik šiuo atveju neaišku kiek. Labai norėjau išbandyti, labai susidomėjau, tad nusipirkau.
Orilame, pilna kaina 22,00 Eur, mokėjau 17,00 Eur

O dėl šio serumo šiek tiek gailiuosi. Jį pirkau prieš pat garsiąją Manilla kompaniją "Pyst ir graži". Nieko blogo naudoti tokius išsireiškimus, tačiau nemaloniai nuteikia iki šiol rimtu ir profesionaliu požymiu pasižymėjusi kompanija, pakeitusi šūkį į tokį primityvų ir beskonį išsireiškimą. Jis ir neatitinka tikrovės - bet kas, besitvarkantis su odos problemomis žino, kad nebūna momentinio efekto, kai gydai odą, kai kovoji su jos problemomis. O čia, staiga vieną dieną kompanija viską keičia ir mano akyse tapo tiesiog kitokia. Priemonę rinkausi tikėdama profesionalumu, o naujas šūkis bando įtikinti, kad odos priežiūrai lyg ir to profesionalumo nereikia? Nepatiko, bet tikiuosi, kad serumas patiks.
Eurovaistinė, pilna kaina 34,89 Eur, mokėjau 26,17 Eur

Nors šio gamintojo kai kurie kremai man nepatinka, tačiau hidrolatai puikus. Šį kart bandysiu rugiagėlių hidrolatą veido odai vietoje toniko. 
Gintarinė vaistinė, 9,49 Eur

Burnos higienai

Jau naudoja, bando ir regis kol kas labai patinka. Sudėtis net labai nebloga ir flourido kiekis pakankamas. 
Camelia vaistinė, 4,29 Eur

Šiuo metu, gyvendama su breketais, negaliu naudoti bet kokios dantų pastos, tad tenka ieškoti kitokių sprendimų. Man svarbu, kad būtų pakankamas flourido kiekis, kad pasta nebalintų, tačiau saugotų dantenas ir remineralizuotų emalį. Ši priemonė sukurta specialiai nešiojantiems ortodontinius prietaisus, tad tikiuosi, kad susigyvensiu ir patiks ne mažiau, nei prieš tai pamiltos balinančios pastos.
Camelia vaistinė, 6,79 Eur

Dekoratyvinė kosmetika

Jau gerus metus nenaudoju maskuoklio ir iki šiol jo visiškai nepasigedau. Pastarosiomis dienomis, atvėsus orams man norisi pamaskuoti ir paakius ir paraudusius skruostus. Išbandysiu dar niekuomet netestuotą Maybelline ir būtinai papasakosiu įspūdžius.
Eurokos, pilna kaina 9,99 Eur, mokėjau 6,49 Eur

Nors dar turiu šiek tiek šiuo metu naudojamo makiažo fiksatoriaus, bet jau laikas buvo ieškoti naujo. Aš neturiu problemų su makiažo išlikimu, tačiau man patinka su tokiomis priemonėmis sulieti makiažą, tuomet jis atrodo natūraliau, gražiau ir tolygiau. Bandysiu, nors kiekis mažokas.
Eurokos, 11,99 Eur

Aromatai

Jau esu turėjusi šiuos kvepalus ir nuomonė yra nudulusi bloge, tačiau nuotraukos tikrai baisios. Kaip manote, gals reiktų perfotografuoti? Kvapnusis vanduo nėra brangus, tačiau kvepia fantastiškai - ilgus metus tai buvo mylimiausias mano žiemos kvapas, keliantis asociacijas su Kalėdomis. Pasiilgau, tad nusipirkau pakartotinai. Ech, kaip kvepia...
Eurokos, 57,90 Eur, mokėjau 34,74 Eur

Jau senai noriu išbandyti šį aromatą, esu uosčiusi ne kartą žurnalų puslapiuose ir vis nenusipirkdavau. Pagaliau pasitaikė proga. Apie aromatą papasakosiu greičiausiai tik gruodį, kai gerai išbandysiu, išuostysiu ir turėsiu tvirtą nuomonę.
Oriflame, pilna kaina 28,00 Eur
----------------------------------------------
Štai ir viskas. Tokie mano šio mėnesio pirkiniai ir naujienos. Matau, kad pastaruoju metu daugiau dėmesio skiriu veido odai ir perku daugiau aromatų, nei spėju sunaudoti, tačiau... tačiau visais šį mėnesį įsigytais produktais džiaugiuosi ir mėgaujuosi. 

Ką smagaus jūs nusipirkote šį mėnesį? Kokiu pirkiniu džiaugiatės labiausiai?
Ką nekantraujate išbandyti?




Ačiū, kad skaitote,
Gėlėta kosmetinė

Komentarai

  1. Na, manila tikrai persistengė su tokiu "originalumu", kuris nedera su prieš tai buvusia ženklo kuriama istorija... Labai keistas sprendimas. Ar čia tiesiog vadovautasi šūkiu, kad ir bloga reklama - vis vien reklama?

    O mane visai pradžiugino ESSENCE JURASSIC WORLD I LOVE EXTREME - už 2 eurus tikrai nesitikėjau nieko ypatingo, bet tušas ir efektas man patiko, tik pats šepetėlis labai didelis, tačiau, mano nuostabai, po kelių kartų jau įpratau su juo dažytis be problemų :D Ir nusivalo tušas lengvai, kas man svarbu.

    O štai dušo želės PHYTORELAX su migdolais aromatas manęs tikrai nesužavėjo, toks dirbtinis, labai stiprus... Gerai, kad nepirkau kūno kremo.

    Iš pradžių patikusios lacalut dantų pastos, kažkodėl ėmė dirginti dantenas, teko nutraukti jų naudojimą.



    AtsakytiPanaikinti
    Atsakymai
    1. Nežinau, kodėl Manilla taip nusprendė - gal bando pritraukti naujų vartotojų arba iš esmės keičia marketingo kryptį? Bet žiauriai neskanu, kaip ir Chazz traškučiai, labai panašaus lygio reklama...

      Essence tušai net labai neblogi - retas kuris nuvilia, nors visi kainuoja labai pigiai. Man tik gaila, kad labai dažnai keičia asortimentą - pamėgsti kokį ir turi ieškotis kito, nes metų bėgyje nebenusipirksi :( Kažkaip lūdnoka dėl to.

      Lacalut ėmė dirginti? Oho, o atrodo pati švelniausia pasta, kuri labai fainai ramina, bent jau seniau tai tikrai. Įdomu, kas pasikeitė, gal sudėtines dalis keitė?

      Panaikinti
    2. Tai va, ir mane nustebino lacalut, o taip džiaugiausi atradusi šias pastas :(

      Panaikinti
  2. O kaip su makiažo fiksatoriais? Ar esantis alkoholis nesausina odos? Vis pasižiūriu į tuos fiksatorius, bet dažniausiai antra sudėtinė dalis - alkoholis. Kažkaip atbaido… :(

    AtsakytiPanaikinti
    Atsakymai
    1. alkoholis visada sausins odą, čia jokia paslaptis

      Panaikinti
    2. Ne visi makiažo fiksatoriai turi alkoholio - todėl reikia rinktis be jo, atidžiai pasižiūrėti sudėtines dalis prieš įsigyjant. Taip, didžioji dalis alkoholių sausina odą.

      Panaikinti
    3. Ne visi alkoholiai sausina - yra grupė riebiųjų alkoholių, kurie nesausina, pasižymi minkštinamosiomis savybėmis.

      Panaikinti
    4. Na, aš turėjau omenyje vieną dažniau pasitaikančių, būtent alcohol denat.

      Panaikinti
    5. Taip ir galvojau, bet manau patikslinti irgi reikėjo, kad ne viskas sudėtyje su žodžiu alkoholis yra baubas ;)

      Panaikinti
  3. Aš gal nelyginčiau Manilos (kurios ir seno marketingo ir kitą nuomonę turinčių puldinėjimo nemėgau) su traškučiais. Nes tie nuėjo antro galo keliu, o žodis "pyst" nieko bendro su antru galu neturi. Ištiktukas, kuris net ir vartotinas. Bet skamba iš tiesų labiau paaugliškai, ar ūkiškai nei profesionaliai.

    AtsakytiPanaikinti
    Atsakymai
    1. Man atrodo net labai lygintina kalbant apie reklaminės kampanijos stilistiką. Ištiktukas ištiktuku - daug ką galima vartoti, tik klausimas kaip tai skamba bendrame kuriamame įvaizdyje? Galbūt tai vienkartinis Manilla pabandymas, tačiau nuskambėjo tokiu pat lygiu. Keista, kad nemėgai visą laiką Manilla, nes jei teisingai pamenu, įrašų apie jų produktus bloge nemažai buvo, o ir bendradarbiavai su jais. Jokio kaltinimo, tiesiog įdomus pasirinkimas bendradarbiauti su nemėgiamomis kompanijomis.

      Panaikinti
    2. Na, gal mano komentare ne visai teisingai tas „seno marketingo“ nuskambėjo, nes kalbu apie pastaruosius porą metų, o bendradarbiavau seniau, kai mažai žinojau ir pasitikėjau tokių blogerių kaip Grožio Gurmanė rekomendacijomis. Patiko dalis produktų, kurių jau lyg ir nebėra. Dalis nepatiko. Bet vėliau, kai pradėjo (ne man, bet girdėjau asmeniškai) kelti sąlygas dėl įraše minimų dalykų, net nebeaptarinėjau likusių neaprašytų produktų. Ir mačiau daug diskusijų kaip forumuose ir kitur užsipuola visus, kurie turi ne tik teigiamą nuomonę, kosmetikos kūrėjai dalinasi antivakseriškais postais ir pan. Tad na čia kaip ir su rusiška kosmetika, tai kad kažkada patiko, o gal ir dabar kažkas patiktų, nereiškia, kad atsiradus naujai informacijai nepersižiūri su kuo bendrauti, ar ką vartoti :).

      Panaikinti
    3. Labas, labai ačiū už komentarą :) Viskas daug aiškiau ir visiškai suprantama :)

      Panaikinti
  4. Taip jau ir neturi? :D Na, tik nereikia...

    AtsakytiPanaikinti
  5. Gal galėtumėte rekenduoti kokį nors makiažo fiksatorių, kuris sulietų ir užfiksuotų makiažą, bet be alkoholio? Labai dėkoju!

    AtsakytiPanaikinti
    Atsakymai
    1. Nesirenku fiksuojančio makiažo, man svarbiau, kad tiesiog dailiai sulietų pudrinius produktus ant veido odos. Jei aktualu, ką esu išbandžiusi, galite nusikopijuoti šią nuorodą, čia viskas, ką esu aprašiusi: http://geleta-kosmetine.blogspot.com/search/label/makia%C5%BEo%20fiksatorius
      Manau galima išskirti Mac Fix plus - oda jautėsi puikiai ir šiek tiek fiksavo. Kitus rinkausi pagrinde dėl švytėjimo suteikiančios ar suliejimo funksijos.

      Panaikinti

Rašyti komentarą