NUXE "Reve de Miel" drėkinantis lūpų balzamas sausai lūpų odai su medumi ir saulėgrąžomis

Ne vieną mėnesį, pakankamai intensyviai testavau įvairius Nuxe kompanijos gaminius iš praeitos žiemos advento kalendoriaus. Ir va, šiandien jums jau pasakoju apie paskutinį gaminį, kuris yra lūpų balzamas. Apskritai apie Nuxe man patiko: didžioji dalis veido kremų veiksmingi, o kūno priemonės - iš ties drėkina odą, tačiau visos priemonės labai gausiai parfumuotos, o tai dažniausiai atstumia. Pavieniai produktai nelabai patiko dėl paskirų priežasčių ar konkrečių sudėtinių dalių, tad kaip ir visur, reikia žiūrėti sudėtines dalis. 

Na o šį kart apie tą paskutinį produktą, lūpų balzamą, kurio šiuo metu sunaudoju labai daug.


Produktas: NUXE "Reve de Miel" drėkinantis lūpų balzamas sausai lūpų odai su medumi ir saulėgrąžomis
Gamintojas: "Laboratoire NUXE". Pagaminta Paris, Prancūzija
Paskirtis: lūpų odai: drėkinti, apsaugoti, suteikti minkštumo
Tinkamas tipas: sausai ir pažeistai lūpų odai
Labiausiai patiko: neapsunkina lūpų odos
Labiausiai nepatiko: trūksta riebumo ir maitinimo
Tūris: 4 g
Kaina: 7,50 Eur
Kur galima įsigyti: Eurovaistinė, Nuxe, Lookfantastic, pigu.lt, notino ir kt.

Ką žada gamintojas: Drėkinantis lūpų balzamas su medumi ir organiniu saulėgrąžų aliejumi minkština labai sausas lūpas ir jas prižiūri dienos metu. Palengvina lūpų perštėjimą, drėkina, atkuria ir apsaugo.


Pakuotė. Lūpų balzamo pakuotė plastikinė, standartinio, išsukamo mechanizmo, uždengiamu dangteliu. Pakuotės dizainas minimalistinis, vienspalvis, gausiai apkrautas užrašais.

Kvapas. Kaip ir kiekvienas šios kompanijos gaminys, priemonė turi kvapą ir šiokį tokį skonį.

Konsistencija rieboka, tačiau lūpų neapsunkinanti.

Sudėtis: Octyldodecanol, Butyrospermum Parkii (Shea) Butter, Macadamia Integrifolia Seed Oil, Polyethylene, Glyceryl Behenates, Prunus Amygdalus Dulcis Oil, Oleic/ Linoleic Polyglycerides, Oryza Sativa Cera/ Oryza Sativa Bran Wax, Cera Alba/ Beeswax, Helianthus Annuus Seed Oil Unsaponifiables, Hydroxystearic/ Linolenic/ Oleic Polyglycerides, Jojoba Esters, Citrus Grandis Peel Oil, Oryza Sativa Bran Oil, Safflower Oil/ Palm Oil Aminipropanediol Esters, Tocopheryl Acetate, Tocopherol, Butyrospermum Parkii Butter Extract, Citrus Limon Peel Oil, Argania Spinosa Kernel Oil, Mel/ Honey, Hordeum Vulgare Cera/ Spent Grain Wax, Aqua/ Water, PEG-8, Citric Acid, Limonene, Citral, Linalool, Geraniol.


Poveikis. Lūpų balzamas riebokas, tačiau dengiasi ant lūpų plonyčiu sluoksniu ir jų visiškai neapsunkina. Balzamas nelipnus, maloniai jaučiasi - toks keistas sluoksnis, lyg ir jaučiu ant lūpų ploną plėvelę, tačiau jokio riebumo pojūčio, jokio apsunkimo. Priemonė drėkina lūpų odą ir apsaugo lūpas nuo drėgmės praradimo.

Labai džiaugiuosi, kad šiuo balzamu nereikia tepti lūpų kas pusvalandį, priemonė ant jų išlieka bent valandą. Balzamas neblogas, man jis patinka, tačiau mano mylimiausių Burt's Bees nepralenkia - iki pilnos laimės trūksta daugiau riebumo, mano lūpoms reikia nuolatinio maitinimo. Šiuo metu, kai nešioju breketus, balzamus naudoju labai dažnai, lūpos linkusios dar stipriau sausėti. Burt's Bees su dabartinėmis lūpų bėdomis puikiai susitvarko, o šis balzamas, deja, tik pusėtinai.




Ačiū, kad skaitote,
Gėlėta kosmetinė

Komentarai