BRUSHWORKS "Definer" Complexion Sponge - makiažo kempinėlė

Jau kuris laikas bandau Brush Works kompanijos makiažo kempinėlę, kurią įsigijau norėdama surasti alternatyvą kelioms mėgstamoms kempinėlėms. Ir tiesą sakant išbandžiusi manau, kad šios kompanijos priemonės vertos dėmesio, kitokios, bet vertos dėmesio.


Produktas: BRUSHWORKS "Definer" Complexion Sponge - makiažo kempinėlė
Gamintojas: "Brushworks", Ascot, D.Britanija. Pagaminta Kinijoje
Paskirtis: veido makiažui - kreminiams produktams padengti
Medžiagos: hidrofilinio poliuretanas (PU)
Labiausiai patiko: patogi naudoti
Labiausiai nepatiko: šiek tiek kietesnė, nei mėgstu
Matmenys: aukštis - 7,5 cm, apimtis - plačiausioje vietoje 15 cm
Kaina: 6,99 Eur
Kur galima įsigyti: Drogas

Ką žada gamintojas: Veido kempinėlė, tinkanti bendram ir tiksliam pagrindui ir veido makiažui dengti. Tai universali veido kempinėlė. Dvigubas dizainas leidžia tolygiai sulieti makiažą, kad veidas atrodytų glotnus. Smailus galiukas leidžia tiksliai paryškinti linijas ir sunkiai pasiekiamas vietas. Ši lateksto neturinti hidrofilinė kempinėlė yra ypač minkšta, patvari, atspari pleišėjimui ir ilgai naudojama. Ji plečiasi prisigėrusi vandens, todėl maišyti bus lengviau. Kempinėlė sugers mažiau makiažo – tik tiek, kiek absoliučiai būtina. Medžiaga idealiai tinka visoms pagrindo formulėms, taip pat skaistalams ir pudrai. Kempinėlę taip pat lengva valyti, ji pagaminta nebandant su gyvūnais ir yra tinkama veganams.


Kempinėlė atkeliauja popieriaus ir plastiko pakuotėje.  Suprantu, kad gamintojas norėjo, kad pro plastiko langelį persimatytų realus kempinėlės vaizdas ir dizainui pasirinktas jaunatviškas stilius - rožinė spalva, ryškūs, stilizuoti užrašai. Kempinėlės tikslas patraukti jauną auditoriją. Smagu matyti ant pakuotės nemažai informacijos ir aiškus gamintojo pažadus, leidžiančius suprasti, ko tikėtis iš produkto. Aiški marketingo linija visuomet gerai.


Makiažo kempinėlė visiškai neturi latekso, būtent lateksas kempinėlėms duoda to nemalonaus kietumo, kuris net ir sudrėkinus ant odos jaučiasi nemaloniai, neturi pakankamo porėtumo ir nėra malonus naudotis. Iš esmės ieškodami makiažo kempinėlių venkite latekso, kad išsirinktumėte geriausią variantą. Lyginant BrushWorks kempinėlę su BeautyBlender ar Wet n Wild kempinėlėmis, tai BrushWorks šiek tiek mažiau porėta, tad truputį kietesnė, nei pastarosios. Tikriausiai įpročio reikalas - man labiau patinka minkštesnės, labiau porėtos - su jomis makiažas natūralesnis, bet ir produkto sugeria daugiau. 


Definer kempinėlė turi dvi skirtingas puses - vieną jau tradicinę su užapvalintu galiuku, kuriuo tradiciškai lengviau pasiekti sunkiau pasiekiamas vietas: nosies sritį, zoną po akimis. Kitas kempinėlės galas kirstas iš abiejų pusių - juo lengva padengti didesnes veido zonas, o aštriuoju galiuku turėtų būti lengva sklaidyti kreminius kontūravimo produktus.

Šiuo metu kempinėlę naudoju penktą mėnesį, beveik kasdien (išskyrus sekmadienius), plaunu pernelyg nesaugodama, gana agresyviai. Matau, kad paviršius pradėjo skilinėti, skeldėti ir po truputį luptis. Manau dar mėnesiukas ir jau reikės keisti, tad maždaug 4-6 mėnesiai naudojimo man atrodo labai normalus laikas. Tiesą pasakius kempinėlė net labai nebloga - drąsiai bandykite, o jei pavyks nusipirkti akcijų metu - dar ir galite neblogai sutaupyti. Man asmeniškai labiau patinka šiek tiek minkštesnė Wet n Wild, bet jei nerandu ar nepavyksta gauti su nuolaida, manau drąsiai galima pirkti ir iš BrushWorks - kokybė labai panaši, o kaina tik vos vos didesnė.




Ačiū, kad skaitote,
Gėlėta kosmetinė

Komentarai