VICTORIA'S SECRET "Jasmine Allure" parfumuota kūno dulksna

Ar pamenate laikus, kai visos norėjome Victoria's Secret kūno priežiūros priemonių, kvepalų, kūno balzamų ir parfumuotų dulksnų? Victoria's Secret kompanija, orientuota iš esmės į apatinį trikotažą mums sukūrė iliuziją, norą ir siekiamybę, viziją, norą turėti truputėlį moteriškos svajonės... O dar kai buvo sunkiai pasiekiama lietuviškoje rinkoje... ieškojome, siuntėmės, dalinomės, kur galima įsigyti ir jautėmės bemaž pasakiškai galėdamos prisiliesti prie svajonės... Šiandien ši kompanija mūsų rinkoje nublėso, pasimiršo, mes vis dažniau kalbame apie kompanijos etiką, matome giliau, nei tik mums kuriamas paveikslas, tad renkamės priemones, kurios atitinka mūsų požiūrį. 

Ilgą laiką nieko iš šios kompanijos priemonių nekartojau. Parfumuoti prausikliai ir kūno losjonai labiau kvepėjo, nei teikė realią naudą mano sausai odai, tad pirkau tai, kas naudingiau ir ne paslaptis, pigiau. Na, o pastaruoju metu pagalvojau, kad visai noriu parfumuotos kūno dulksnos, labiau dėl nostalgijos, nei realaus poreikio. Nusipirkau jazminų aromato ir šiandien noriu pasidalinti trumpa nuomone su jumis.


Produktas: VICTORIA'S SECRET "Jasmine Allure" parfumuota kūno dulksna
Gamintojas: "Victoria's Secret Beauty Co". Pagaminta JAV
Paskirtis: pakvėpinti kūno odą
Tinkamas tipas: visiems
Labiausiai patiko: malonus vaisinis kvapas
Labiausiai nepatiko: labai trumpai išlieka
Tūris: 250 ml
Kaina: 19,19 Eur
Kur galima įsigyti: Eurokos, Drogas, pigu.lt ir kt.

Ką žada gamintojas: Jausmingi, naktį žydinčių augalų kvapai, suteikiantys viliojantį aromatą. Šią riboto leidimo kolekciją įkvėpė vidurnakčio gėlės: skulptūrinė lelija, tvankus jazminas, laukinė rožė, gundantis lotosas. Malonaus aromato kūno migla apgaubs Jūsų kūną nepamirštamu kvapu.
 
Aromato natos – jazminai, kvapiosios pasifloros.

Sudėtis: Alcohol Denat., Water/ Aqua, Fragrance/ Parfum, Propylene Glycol, Glycerin, Chamomilla Recutita Flower Extract, PPG-26-Buteth-26, PEG-40 Hydrogenated Castor Oil, Ethylhexyl Methoxycinnamate, Aloe Barbadensis Leaf Extract, Ethylhexyl Salicylate, Butyl Methoxydibenzoylmethane, Limonene, Linalool, Benzyl Salicylate, Alpha-Isomethyl Ionone, Hexyl Cinnamal, Citronellol, Coumarin, Citral.


Mano nuomonė. Pirmiausia noriu pradėti nuo priemonės pakuotės. Pasižiūrėjus iš toliau, ji atrodo labai kokybiška: akiai patraukli, paprasta forma, permatomi gėlių (kažkodėl rožinių, primenančių obelų ar vyšnių, o ne baltus jazminus) žiedai; aukso spalvos dangtelis atrodo patraukliai. Tačiau žvilgtelėjus iš arčiau etiketė nėra labai kokybiška, paveikslėlis lyg ir šiek tiek liejasi, plastikinis dangtelis jau spėjo neblogai apsibraižyti, tad kuriamas kokybės vaizdas  yra tik optinė apgaulė - daug kokybės čia nėra. Pakuotė tikrai neturėtų sudaryti ženklaus kainos procento.

Žiūrėdama į dvi nurodytas natas, prieš perkant įsivaizdavau, kad bus svaiginančio jazminų kvapo su sultingomis, saldžiomis pasiflorų natomis. Jau įsivaizdavau gundantį, moterišką aromatą. Tačiau realybė ta, kad dažnai galvoje susikuriame kiek kitokį vaizdą, nei yra iš tiesų. Labiausiai aromate jaučiasi pasifloros - tik pasipurškus užuodžiu ryškias saldžių, gaivių vaisių natas, kurios palaipsniui slopsta atskleisdamos parfumuotą muilą primenantį aromatą. Ant odos kvapas galiausiai nusėsta beveik be jokio gaivumo, jaučiasi saldus aroamtas, tačiau jis būna duslesnis, trūksta gaivos, o jazminų vilionių reikia labai labai paieškoti. Deja, tačiau būtent jazminų kvapo aš čia pasigendu, regis gamintojas jį pamiršo įmaišyti į kvapnią esenciją. Kai perki dėl jazminų, bet jų neužuodi, lyg ir kažkaip liūdnoka...

Kvapas ant odos išlieka 1,5 val, maksimaliai iki dviejų, bet jau po valandos galėčiau kvėpintis, kad pajausti kvapą iš naujo, atšviežinti vaisines natas ir vėl kvepėti. Greičiausiai dėl to trumpi išlikimo nesu labai didelė parfumuotų kūno dulksnų mėgėja. Vasarą visai smagu, kad kvapas silpnesnis, neišlieka labai ilgai, neerzina uoslės karštomis dienomis. Tačiau pastaruoju metu man norisi ilgiau išliekančių, sodresnių kvapų. Tad kūno purškiklį arba naudoju po dušo arba sluoksniuoju su kvepalais. Tam kartui pavyksta išgauti įdomesnių kvapų, tačiau galiausiai ant odos lieka tik kvepalų kvapas, o kūno purškiklis išgaruoja greičiau, nei pageidaučiau. Gal dėl to, dažnai nekartoju. O grįžtant konkrečiai prie šio purškiklio - man atrodo, kad neverta mokėti pilnos kainos už trumpą išlikimo laiką ir aromatą, kuris ne visai atitinka apibūdinimą. Akcijų metu verta pabandyti, tačiau... gal geriau įsigyti paprastesnius kvepalus, kurie išlieka ilgiau ir nereikia purškaliotis kas valandą, kad oda maloniai kvepėtų? 

Kokia jūsų nuomonė apie parfumuotas kūno dulksnas? Ar jas mėgstate?
Dėl kokių priežasčių mieliau renkatės dulksną, o ne kvepalus?




Ačiū, kad skaitote,
Gėlėta kosmetinė

Komentarai

  1. Ne, nepamenu :) Kažkaip pro šalį praėjo ši mada :D Ir dabar ši kosmetika manęs netraukia.
    O dulksnų nemėgstu. Man patinka rankose laikyti stiklinį kvepalų buteliuką. Kažkada, lyg mokykliniais laikais, esu turėjusi iš avon ar oriflame, dabar jau net nebepamenu...

    AtsakytiPanaikinti
    Atsakymai
    1. Ačiū už komentarą :)
      Man prie širdies irgi kvepalų buteliukas, nei purškikliai :)

      Panaikinti
  2. Tą patį norėjau parašyti: mokykloje turėjau iš avono purškiklį. Tuomet smagu buvo, nes niekas man jokių kvepalų tuo metu tikrai net nebūtų pirkę. Bet dabar geriau turėti vienus gerus kvepalus.

    AtsakytiPanaikinti
    Atsakymai
    1. Dėkoju už komentarą :)
      Aš pamenu pirmus kvepalus mama nupirko regis 12-tam gimtadieniui? Nieko įmantraus, bet jaučiausi tokia 'didelė' :D Beje visiškai pritariu jūsų nuomone - geriau vieni tikrai mylimi kvepalai, nei krūva neaiškių ar nelabai patinkančių.

      Panaikinti

Rašyti komentarą