ORIFLAME "Love Nature" 2in1 šampūnas su avokadų aliejumi ir ramunėlėmis

Smalsumo vedama esu nusipirkusi kelis Oriflame kompanijos gaminius, kurių vienas yra šampūnas. Tiesą pasakius nepamenu, ar kada nors plaukams esu bandžiusi tinklinio marketingo priemones? Regis iš Orfilame buvau išbandžiusi bemaž viską ir susidariusi nuomonę, kad tam tikros kategorijos priemonės yra geresnės už kitas, tad pirkdavau tik tos kategorijos produktus, tačiau nepamenu ar man patiko plaukų priežiūros priemonės? Kaip ir kiekvienas produktas kompanijoje, yra trys skirtingos linijos tos pačios paskirties produktui: pigiausia, vidutinės kokybės ir brangesnė. Šį kart paėmiau pigesnę liniją, kuri dedikuota Švedijos gamtai ir meile gamtai. Tokia lyg ir idėja, kad linijos gaminiai sukurti iš gamtinių ingredientų. Šampūną naudoju nuo liepos pabaigos - rugpjūčio pradžios, esu sunaudojusi pusę buteliuko, tad jau norisi palikti atsiliepimą bloge.


Produktas: ORIFLAME "Love Nature" 2in1 šampūnas su avokadų aliejumi ir ramunėlėmis
Gamintojas: "Oriflame", Švedija. Pagaminta Rusijoje
Paskirtis: išplauti plaukus, suteikti švelnumo, drėkinti, maitinti, raminti galvos odą
Tinkamas tipas: visiems
Labiausiai patiko: gerai putoja ir švariai plauna plaukus
Labiausiai nepatiko: nesaugi sudėtis
Tūris: 500 ml
Kaina: pilna kaina 9,00 Eur
Kur galima įsigyti: iš Oriflame konsultantų arba internetu

Ką žada gamintojas: Šis kreminis 2 viename šampūnas su natūraliu avokadų aliejumi ir ramunėlėmis švelniai valo ir kondicionuoja plaukus vienu kartu. Plaukai atrodo išpuoselėti ir gražiai žvilga! Be silikono ir mikroorganizmų suskaidomas. Švelnina ir drėkina plaukus. Aliejus kupinas vitaminų, kurie taip pat apsaugo ir maitina. Ramunėlės naudojamos galvos odai nuraminti ir kondicionuoja plaukus; jos pašviesina šviesių plaukų sruogeles ir suteikia žvilgesio tamsiems plaukams bei padeda švelninti ir atgaivinti.


Pakuotė. Aukštas plastiko buteliukas su atkemšamu dangteliu. Skaidrus pakuotės plastikas atrodo tamsesnis, paprastai tokios pakuotės būna pagamintos iš perdirbto plastiko, tačiau šiuo atveju nesu garantuota, kadangi niekur nenurodyta. Pakuotės etiketė puošta avokado ir ramunėlės paveikslėliu, bei dar kažkuo geltonu. 

Kvapas malonus, švelnus kosmetinis aromatas, kuriame tikrai jaučiasi ramunėlių aromatas. Kvapas ant plaukų išlieka kelias valandas po plovimo.

Konsistencija gelinės tekstūros, kiek tirštesnė nei vidutinio tirštumo.


Sudėtis: AQUA, SODIUM LAURETH SULFATE, GLYCERIN, COCAMIDOPROPYL BETAINE, SODIUM CHLORIDE, COCO-GLUCOSIDE, LAURETH-3, GLYCOL DISTEARATE, CITRIC ACID, PARFUM, SODIUM BENZOATE, GUAR HYDROXYPROPYLTRIMONIUM CHLORIDE, SODIUM LAUROYL SARCOSINATE, BENZYL BENZOATE, BENZYL ALCOHOL, BENZYL SALICYLATE, LINALOOL, 2-BROMO-2-NITROPROPANE-1,3-DIOL, HEXYL CINNAMALSODIUM CITRATE, PERSEA GRATISSIMA OIL, CHAMOMILLA RECUTITA FLOWER EXTRACT, PHENOXYETHANOL, LACTIC ACID, POTASSIUM SORBATE, CI 16035, CI 19140, CI 42090.


Poveikis. Aš suprantu, kad iš tokių kompanijų nereiktų tikėtis stebuklų, tačiau šiuo atveju sudėtis mane nuvylė. Sudėtyje yra agresyvių putojimą sukeliančių medžiagų, agresyvūs, žalingi konservantai ir nesaugūs kvapikliai. Naudingų plaukams ingredientų tik lašeliai, jų nedaug, tad ilgiau naudojant gali sukelti papildomų problemų.

Šampūnas gerai putoja ir švariai prausia galvos odą ir plaukus. Pastebėjau, kad plovimo metu priemonė neleidžia stipriai susivelti plaukams, bet be kondicionieriaus ar kaukės - neįmanoma, ji būtina ne tik papildomam glotnumui, tačiau ir  plauko žvynelių uždarymui. Tiesą pasakius aš nepastebėjau, kad šampūnas nors trupučio maitintų ar drėkintų plaukus, nors tikrai suteikia plaukams lengvumo ir švelnumo. Efektas toks, kaip ir daugelio šampūnų - plauna plaukus. Pastaruoju metu mane neramina tolimesnis produkto naudojimas, kadangi priemonės sudėtis gana agresyvi, jaučiu, kad po plovimo galvos oda sausesnė, nei norėčiau. Nerimauju, kad naudojimo eigoje priemonė išsausins galvos odą ir atsiras pleiskanos - teoriškai taip gali nutikti su bet kuriuo šampūnu, turinčiu SLS, tačiau čia dar ir kokteilis pavojingų konservantų ir kvapiųjų medžiagų... Nežinau, ar pabaigsiu buteliuką, tačiau žinau, kad antrą kart šampūno tikrai nepirksiu.




Ačiū, kad skaitote,
Gėlėta kosmetinė

Komentarai

  1. Rašote, kad šis yra pigesnės linijos, įdomu kaip būtų su brangesnės ar bent vidutinės kategorijos. Ar tai pat sausintų galvos odą?

    AtsakytiPanaikinti
    Atsakymai
    1. Neįsivaizduoju, tačiau kol kas bandyti neplanuoju, gal kada nors.

      Panaikinti

Rašyti komentarą