UOGA UOGA intensyvios linijos paakių serumas su spanguolių ekstraktu ir hialurono rūgštimi

Jau pasakojau apie intensyvios linijos naktinį veido kremą, tačiau neminėjau, kad kartu su juo naudoju ir Uoga Uoga paakių serumą, kuris turi nuostabių atsiliepimų uogų tinklaraštyje. Su didžiuliu smalsumu pradėjau testuoti ir stebėti rezultatus, o šiandien - apie priemonę.


Produktas: UOGA UOGA intensyvios linijos paakių serumas su spanguolių ekstraktu ir hialurono rūgštimi
Gamintojas: "Uoga Uoga". Pagaminta Vilnius, Lietuva
Paskirtis: paakiams: drėkinti, gerinti elastingumą, mažinti raukšleles, paburkimus; stangrinti
Tinkamas tipas: visiems
Labiausiai patiko: oda vizualiai atrodo šiek tiek skaistesnė ir jaunesnė
Labiausiai nepatiko: tikėjausi stipresnio efekto
Tūris: 10 ml
Kaina: 18,95 Eur
Kur galima įsigyti: Uoga Uoga, Rimi

Ką žada gamintojas: Lengvas hialuroninis serumas sukurtas specialiai rūpintis jautria oda aplink akis, didinant jos elastingumą ir kovojant su mažomis raukšlelėmis. Supakuotas į buteliuką su metaliniu rutuliuku, maloniai vėsina ir masažuoja paburkusius paakius.

Kuo šis produktas ypatingas:
- Koncentruota priemonė
- Efektyviai drėkina odą
- Didina odos elastingumą
- Padeda mažinti nedideles raukšleles
- Fitosteroliai – stangrina, didina epidermio sluoksnį
- Maloniai masažuojantis metalinis rutuliukas
- Mažina paburkimus
- Ekologiška sertifikuota sudėtis
- Tinka veganams

Naudojimas: Švelniai įmasažuok į odą aplink akis. Efektyviausiai veikia naudojant su kitais „Uoga Uoga“ intensyvios linijos produktais.


Pakuotė. Paakių serumas atkeliauja ryškiai raudonoje, kartoninėje pakuotėje, ant kurios pateikta visa reikalinga informacija. Truputį nustebau pastebėjusi, kad viduje produktas neužima nė pusės pakuotės. Šiek tiek apgaulinga, tad ar reikėjo tokios didelės? 

Viduje buteliukas stiklinis su užsuktu plastiko dangteliu. Deja, nedidelis volelio formos buteliukas man nepatogus, netvirtai stovi vonioje ir ne kartą iš vonios spintelės krito į kriauklę. Laimė nedužo, tačiau... norėtųsi tvirtesnio pagrindo. Po atsukamu dangteliu yra metalinis rutuliukas, aplikatorius, kuris vasaros metu gali padėti atvėsinti paakių odą ir sumažinti paburkimus. Labai smagus sprendimas ir naudingas merginoms, kurių paakiai linkę paburkti po nakties miego. 

Kvapas. Priemonė turi nelabai malonų, augalinį aromatą. Iš natų uoslė pagauna pelargonijų kvapą ir dar kažką šalia, ko negaliu identifikuoti. Gal geriau būtų, jei tų papildomų kvapų veido priežiūros priemonėse visai nebūtų? Ypač kompanijos, kuri daug kalba apie natūralumą ir sveikesnį kosmetikos priemonių pasirinkimą? 

Konsistencija labai skysta, primena labai vandeningą serumą ar vos vos tirštesnį veido toniką.


Sudėtis: Rosa Damascena Flower Water, Aqua, Glycerin, Simmondsia Chinensis Seed Oil, Rosa Canina Fruit Oil, Tocopherol, Sodium Hyaluronate, Oxycoccus Palustris Seed Oil, Rosmarinus Officinalis Leaf Extract, Aloe Barbadensis Leaf Juice Powder, Helianthus Annuus Seed Oil, Xanthan Gum, Phytosterols, Benzyl Alcohol, Dehydroacetic Acid, Propanediol, Citronellol, Geraniol
99 % natūralios kilmės.


Poveikis. Kas sudaro serumą? Rožių vanduo, vanduo, glicerinas, simondsijų ir erškėčių aliejai, vitaminas E, hialurono rūgštis, spanguolių aliejus, rozmarinų ekstraktas, alavijų pudra, saulėgrąžų aliejus, emulsiklis, minkštiklis, konservantai, klampumo reguliavimo medžiaga ir kvapikliai. Sudėties pagrindas elementarus ir gana pigus, yra odą drėkinančių ir minkštinančių ingredientų.  

Mano nuomone, sudėtyje buvo galima nenaudoti kvapiųjų medžiagų, taip išvengiant dalies ingredientų ir nelabai malonaus kvapo. Veido priežiūros priemonėse kvapai man nepatinka, nors kartais malonu, bet galima be to apsieiti, ir odai saugiau. Lengvos konsistencijos serumas labai greit susigeria į paakių odą, tačiau ne savaime, o švelniai tapšnojant odą aplink akis su priemone. 

Pastebiu, kad paakių zona kurį laiką įgauna minimalaus lipnumo, nors jis visiškai dingsta, kai priemonė pilnai susigeria. Serumas akivaizdžiai suteikia odai skaistumo, odos paviršius drėkinamas, o vizualiai oda atrodo šiek tiek jaunesnės ir skaistesnė. Naudojant produktą be drėkinimo ir skaistumo, labai laukiau, kol pastebėsiu pagerėjusį odos stangrumą, tačiau... serumas efektas man atrodo tiesiog per silpnas, kad priemonė sugebėtų iš ties stangrinti odą. Buteliukas beveik baigėsi, o tokio efekto aš nesulaukiau... Nemeluosiu - tikėjausi ryškesnio ir stipresnio efekto, o jo paprasčiausiai nėra. Nesu labai sužavėta poveikiu...

Manau kaip privalumą turiu paminėti metalinį aplikatorių, kuris geba padėti moterims, kurių paakiai linkę paburkti. Tereikia buteliuką palaikyti šaldytuve ir rytais vėsiu rutuliuku padengti priemonę ant odos. Šaltas metalas turėtų padėti mažinti paburkimus. Mano paakiai nelinkę burkti, paburkimą turėjau vos kelis kartus per gyvenimą, todėl tokio efekto patikrinti negalėjau. 
Beje, aš labai rekomenduočiau ant šio serumo papildomai dengti lengvą veido ar specializuotą paakių kremą, kadangi sudėtyje yra hialurono rūgšties, jį būtina užrakinti odoje veido kremu.




Ačiū, kad skaitote,
Gėlėta kosmetinė

Komentarai