CIEN Organic Pomegranate Regenerating - atkuriamasis rankų kremas su ekologiškų granatų sėklų aliejumi

Kai pagalvojate apie pigią kosmetiką, nebūtina jos iš karto nurašyti, kai neveikiančios, prastos ar nekokybiškos. Perliukų galima atrasti visur, kad ir Lidl parduotuvėje - man patinka jų skystas muilas dideliuose maišuose, nors kiti produktai pernelyg nesužavėjo. Šį kart testavau Cien rankų kremą, žadantį atkurti rankų odą.


Produktas: CIEN Organic Pomegranate Regenerating - atkuriamasis rankų kremas su ekologiškų granatų sėklų aliejumi
Gamintojas: "Cosmolux" GmbH. Pagaminta Vokietijoje
Paskirtis: regeneruoti rankų odą, suteikti švelnumo
Tinkamas tipas: visiems
Labiausiai patiko: puikus kainos ir kokybės santykis
Labiausiai nepatiko: kvapas
Tūris: 75 ml
Kaina: 1,59 Eur
Kur galima įsigyti: Lidl

Ką žada gamintojas: Greitai įsigeria, suteikia švelnumo ir regeneruoja rankų odą.
Naudojimas: pagal poreikį tepkite ant rankų, švelniai įmasažuokite ir mėgaukitės gerai prižiūrimos odos pojūčiu.


Pakuotė. Labai minkšto plastiko tūbelė su apačioje atkemšamu dangteliu. Plastikas labai patogus be vargo išspausti reikiamą priemonės kiekį. Pakuotė puošta granatų paveikslėliais, o visas dizainas labai primena Alverde produktų pakuotes.

Kvapas man pasirodė nelabai malonus - kremas su kažkokiu kvapu, lyg ir šiek tiek citrusinių vaisių, bet ne visai. Jaučiasi vaisinės užuominos, tačiau aromatas ne mano skonio. Būna malonesnių.

Konsistencija iš pirmo žvilgsnio atrodo lengva, tačiau masažuojant į odą jaučiasi riebumas.


Sudėtis: Aqua, Helianthus Annuus Seed Oil, Caprylic/ Capric Triglyceride, Glycerin, Butyrospermum Parkii Butter, Cetearyl Alcohol, Glyceryl Stearate Citrate, Punica Granatum Seed Oil, Simmondsia Chinensis Seed Oil, Candelilla Cera, Glyceryl Stearate, Argania Spinosa Kernel Oil, Lycium Barbarum Fruit Extract, Sodium Hyaluronate, Ubiniquinone, Tocopheryl, Xanthan Gum, Citric Acid, Sorbic Acid, Parfum, Limonene, Linalool, Geraniol, Citral, Potassium Sorbate, Sodium Benzoate.


Poveikis. Nors kremo pagrindą sudaro gana pigūs ingredientai, tačiau sudėtyje daug minkštiklių, odą drėkinančių, minkštinančių, švelninančių ingredientų. Ir iš tiesų, pasitepus kremu jaučiamas riebumas, ant paviršiaus lieka jaučiama slidi plėvelė, todėl šį produktą dažniausiai naudoju vakare, einant miegoti. O jau ryte atsibundu minkštomis, švelniomis rankomis ir gerai pamaitinta rankų oda.

Cien rankų kremas su granatų aliejumi pigios, paprastos sudėties, tačiau gerai atlieka savo darbą maitindamas rankas, suteikdamas drėgmės ir švelnumo. Dėl riebios konsistencijos jis netinka dienos metui, tačiau nakties metui - visai geras kremas ir puikus kainos bei kokybės santykis.




Ačiū, kad skaitote,
Gėlėta kosmetinė

📍 Šiame įraše ant mano nagų ESSIE nagų lakas "37 lilacism".

Komentarai