Ar pasiteisino? RAYPATH "Face Glove" daugkartinio naudojimo šluostė makiažui valyti

Prieš kelis metus buvo labai populiarios įvairios veido valymo šluostės, rankšluostukai ir servetėlės - rinkis daugkartinio naudojimo šluostę makiažui valyti, vietoj makiažo valiklio, skelbė tuometinės reklamos. Taip efektyviau, greičiau ir pigiau. Buvau nusipirkusi Makeup Eraser, o regis ne taip senai dovanų gavau ir Raypath valymo pirštinę, tad šį kart apie ją.


Kur įsigyti, kiek kainuoja ir kodėl pirkau?
Aš asmeniškai šios makiažo valymo pirštinės nepirkau, gavau ją dovanų, tačiau ją galima įsigyti skirtingose el. parduotuvėse, pavyzdžiui Nanukas, pigu.lt, svarabechemijos ir kt. Jos kaina apie 11 Eur. gamintojas žada, kad priemonė tik sudrėkinta vandeniu nuvalys makiažą ir vandeniui atsparų makiažą, odos nešvarumus, riebalų perteklių. Žinia, tokios priemonės paprastai būna veiksmingos, tad dėl priemonės didelių abejonių nekilo. Manau dovanojantis man žmogus susidomėjo tuo metu didžiuliu ažiotažu vien tik šluoste ir vandeniu valyti veidą, tik šluoste ir vandeniu pašalinti namų riebalus, nešvarumus kalke ir atlikti panašius stebuklus. 

Raypath International kompanija šioje srityje tikrai nėra pionierė, tiesiog rinkoje pasirodė labai tinkamu laiku, pasirinko intensyvią marketingo strategiją ir vykdė aktyvias pardavimo kompanijas. Nors kompanijos pavadinimas skamba egzotiškai, tačiau gamintojas yra Lenkija. Gamintojas rekomenduoja priemonę plauti specialiu muilu ir pakeisti pirštinę kas 4 mėnesius.


Kas ir kaip man pasiteisino arba nepasiteisino?
Jau minėjau, kad tokios šluostės nėra jokia naujiena rinkoje, tačiau būtent ši sukėlė didelį ažiotažą, mat šalia makiažo valymo kempinėlių aktyviai reklamavo ir nepigias, tiesiog stebuklingas šluostes namams, kurias teko bandyti, bet niekad nesusigundžiau nusipirkti. Makiažo valymo šluostę bandžiau beveik mėnesį kas dieną, o vasaros metu ją pasiimdavau į keliones, tad iš naudojimo patirties pastebėjau:

- NAUDOJIMAS. Nedidelio dydžio šluostė labai patogiai užsimauna ant keturių pirštų, tad valytis makiažą lengva, efektyvu ir paprasta. Forma iš ties patogi;
- EFEKTYVUMAS. Tokia šluostė labai lengvai valo makiažą, net ir atsparesnį, tačiau su vandeniui atspariu tenka šiek tiek pavargti. Įprastą makiažą plaušeliai itin lengvai pakelia nuo veido odos ir greit nuvalo;
- POVEIKIS ODAI. Kad ir kokia stebuklinga būtų tokia šluostė, tačiau ja valant yra patempiama oda valymo metu, ypač valant akių zoną. Ilgainiui patempimas formuoja raukšlelę, odos pakritimą, tad... būtent tai tokiose valymo šluostėse mane gąsdina labiausiai;
- VALYMAS. Nors gamintojas rekomenduoja savo specializuotą muilą, tačiau ir paprastu muilu šluostė lengvai išsiplauna. Po poros savaičių nuolatinio naudojimo ją ploviau skalbimo mašinoje, o džiovinau pakabinusi šalia gyvatuko.
- TAUPYMAS. Kadangi valant makiažą tik šluoste, jai nereikia papildomų makiažo valiklių ar kitų priemonių. Ilgiau naudojant pasijaučia ir ekonominis aspektas ir aplinka saugoma. 


Galutinis vertinimas.
Mano nuomone tokios valymo šluostės labai patogios keliaujant - įsimeti į kosmetikos krepšelį ir lengvai, be didesnio vargo nuvalai makiažą kad ir kur būtum, be jokių papildomų priemonių. Juk visur galima atrasti vandens ir pasirūpinti švaria oda prieš einant miegoti. Tačiau... kadangi makiažas valomas tik šluoste, neišvengiamas kasdienis odos patempimas valymo metu. Nuolat naudojant tokį būdą makiažui valyti patempimo vietoje formuojama raukšlelė. Ilgalaikiam ir nuolatiniam naudojimui tokios kempinėlės tikrai nėra geriausias pasirinkimas, tačiau labai smagu jas naudoti vasaros kelionių metu, kai nesinori vežiotis papildomų valiklių ir pakanka tik vandens ir tokios pirštinaitės. Tad mano nuomone - kelionių metu - taip, o nuolatiniam naudojimui namuose - visgi ne. 




Ačiū, kad skaitote,
Gėlėta kosmetinė

Komentarai