HASK "Keratin Protein" Smoothing Deep Conditioner - intensyvaus poveikio atkuriamoji keratino kaukė silpniems ir pažeistiems plaukams

Šiandien keliavau į kirpyklą trumpinti kirpčiukų, iš ties, juos turiu jau pusmetį ir pastebiu, kad geriausiai atrodo, kai kerpu kas tris savaites. Tik paskutinius porą mėnesių vis uždelsiu ir pasiauginu ilgesnius, nei norėčiau. Užtempiu tai čia savaite ilgiau, bet ir tai, po pilno mėnesio jau nebeįmanoma normaliai dėvėti, paskutinę savaitę kirpčiukai skleidžiasi į šonus, galiukai užsiriečia, o jei ištiesinčiau - vargiai ar matyčiau. Nepaisant šito lakstymo vis pasikirpti, nepaisant nuolatinio plaukų (arba bent kirpčiukų) tiesinimo, kirpčiukai man patinka. Nors tikrai norėtųsi tiesių plaukų, kad reiktų kuo mažiau tiesinti, tad šį kart bandau plaukų kaukę, kuri yra su keratinu, tad turėtų padėti tiesinti ir mažinti palukų vėlimąsi.


Produktas: HASK "Keratin Protein" Smoothing Deep Conditioner - intensyvaus poveikio atkuriamoji keratino kaukė silpniems ir pažeistiems plaukams
Gamintojas: "HASK Beauty". Pagaminta JAV
Paskirtis: atkurti plaukus, maitinti, drėkinti, suteikti spindesio, mažinti lūžinėjimą, susivėlimą
Tinkamas tipas: silpniems, pažeistiems plaukams
Labiausiai patiko: primaitintų, paklusnių plaukų efektas
Labiausiai nepatiko: tikėjausi, kad ištiesins plaukus
Tūris: 50 g
Kaina: apie 4,80 Eur
Kur galima įsigyti: Eurokos, Notino, pigu.lt

Ką žada gamintojas: Sudėtyje yra keratino baltymų bei sezamo sėklų, simondsijų ir kokoso aliejų. Kaukė atstato plaukų struktūrą, intensyviai maitina, drėkina ir atjaunina plaukus, mažina plaukų lūžinėjimą ir statinį krūvį, tiesina plaukus, atskirai susivėlusius plaukus, suteikia žvilgesio. 
Naudojimas: ištrinkite kauke švarius, drėgnus plaukus. Ypatingą dėmesį skirkite pažeistoms plaukų dalims ir plaukų galiukams. Palaukite 10 minučių. Kruopščiai išskalaukite.


Pakuotė. Vienkartinis plastikinis maišelis, kuris primena mėginius. Tokio tipo produktus atplėši, sunaudoji ir išmeti lauk. Labai patogu tokios kaukės pakuotės kelionėse, tačiau... namuose vienkartinės pakuotės nepatogios, sukuria daug šiukšlių, tad tai nebūtų mano pasirinkimas. Nelabai žavi ryškiai rožinis pakuotės dizainas, nepersistengta ir su stilistika.

Kvapas gana stiprus, kosmetinis aromatas, labiausiai primena parfumuoto plaukų lako aromatą. Nors kvapas stiprus, ant plaukų užsilieka tik porą valandų

Konsistencija kreminė, labai tiršta, nevienalytė

Sudėtis: Aqua, Cetearyl Alcohol, Cetrimonium Chloride, Quaternium-18, Lanolin, Cetyl Alcohol, Keratin Amino Acids, Cocoyl Hydrolyzed Keratin, Cocoyl Hydrolyzed Collagen, Hydrolyzed Collagen, Cocos Nucifera Oil, Hydroxypropyltrimonium Hydrolyzed Rice Protein/ Siloxysilicate, Oryza Sativa Extract, Simmondsia chinensis Seed Oil, Leuconostoc/ Radish Root Ferment Filtrate, Populus Tremuloides Bark Extract, Citric Acid, Glycerin, Panthenyl Hydroxypropyl Steardimonium Chloride, Isopropyl Palmitate, Tetrasodium Glutamate Diacetate, Ethylhexylglycerin, Phenoxyethanol, Butylene Glycol, Chlorphenesin, Sodium Benzoate, Parfum, Hexyl Cinnamal.


Poveikis. Plaukų kaukės sudėtyje labai daug minkštiklių; yra plaukus kondicionuojančių ingredientų, antisatatikų, kurie labai aktualūs šiuo metų laiku. Bendrai vertinant sudėtis gera, vos keli vidutinio saugumo ingredientai, dauguma sudėtinių dalių ne tik saugios, bet ir naudingos.

Nors plaukų kaukė yra su keratinu, tačiau plaukų netiesina. Mano bangų plaukuose neištiesino. Pastebėjau, kad ši kaukė plaukams suteikė daug minkštumo, neapsunkino, plaukai saikingai žvilga, nors žinau, kad gali būti ir geriau. Iš ties pirštai tarp plaukų stringa mažiau, tad ir vėlimąsi mažina. Po šios kaukės man vis dar reikia tiesinimo žnyplių, tačiau smagu, kad kaukė primaitina plauką, suteikia plaukams malonų sunkumo jausmą. Plaukai atrodo ir jaučiasi sveikesni.

Tikėjausi, kad kaukė ištiesins plaukus, bet man visai patiko primaitintas, paklusnių plaukų efektas. Būtų visai įdomu išbandyti didesnį kaukės kiekį, jei tik jos būtų galima įsigyti didesnėje pakuotėje. Beje, ir tokio dydžio pakuotėse visur atrodo paprasčiausiai išparduota.




Ačiū, kad skaitote,
Gėlėta kosmetinė

Komentarai