CORINE DE FARME "BIO Organic" Kids 2in1 vaikiška dušo želė ir šampūnas su našlaičių žiedais

Mėnesį noriu pradėti nuo vaikiško kūno prausiklio ir šampūno viename. Vaikams skirtos priemonės dažniausiai būna geros sudėties ir puikiai tinka ne tik vaikams, tačiau ir jautresnę odą turintiems suaugusiems. Pastarąjį kartą pirkau Corine de Farme, prancūzišką kosmetikos produktą, kurios kompanijos gaminius jau neblogai pažįstu.


Produktas: CORINE DE FARME "BIO Organic" 2in1 vaikiška dušo želė ir šampūnas su našlaičių žiedais
Gamintojas: "Laboratoires Sarbec" Pagaminta Prancūzija
Paskirtis: prausti plaukus ir kūno odą
Tinkamas tipas: jautriai odai
Labiausiai patiko: švelni ir saugi sudėtis
Labiausiai nepatiko: nesandari pakuotė
Tūris: 300 ml
Kaina: 4,99 Eur
Kur galima įsigyti: Camelia vaistinė

Ką žada gamintojas: Ypač švelnus dušo kremas du viename skirtas kūnui ir plaukams, švelniai valo jautrią vaikų odą.

Sudėtis: Aqua, Lauryl Glucoside, Sodium Cocoyl Glutamate, Glycerin, Parfum, Sodium Cocoamphoacetate, Citric Acid, Cocamidopropyl Betaine, Coco-Glucoside, Sodium Chloride, Sodium Benzoate, Potassium Sorbate, Aloe Barbadensis Extract, Viola Tricolor Extract.
97% natūralūs, ekologiški ingredientai


Mano nuomonė. Plastikinis priemonės buteliukas su viršuje atidengiamu dangteliu atrodo paprastas, neperkrautas ir kompaktiškas. Plastikas patogus išspausti produktą, dozuoja patogiai, tačiau pakuotės dangtelis nėra sandarus - kartą bandžiau priemonės buteliuką vežtis kartu ir visos išorinės sienelės apibėgo priemone, kosmetinės turinys buvo supiltas prausikliu. Visiškai netinkama transportuoti pakuotė, tad sekančius kartus, kai prireikė prausiklio, jį pyliau į kitą pakuotę, kad galėtume pasiimti su savimi. 

Kūno prausiklio sudėtis visiškai saugi: atsakingai parinktos putojimą sukeliančios medžiagos, saugūs konservantai. Vienintelis nelabai saugus ingredientas - aromatas, kuris laikomas komercine paslaptimi, tad visada vertinamas kaip vidutiniškai saugus ingredientas. Tačiau dėl aromato produktas kvepia švelniu, maloniu saldžiai gaiviu aromatu. Lyg ir primena gaivias gėles, tačiau nesu dėl to garantuota.

Produktas visai gerai suputoja ir labai švelniai bei efektyviai prausia tiek kūno odą, tiek plaukus. Turiu pastebėti, kad želinė konsistencija malonesnė kūnui, nei plaukams, tad sūnus plaukams mieliau renkasi šampūną. Ir visgi, jei pritrūksta ar jis baigiasi - visuomet jį galime pakeisti šiuo prausikliu. Tiesą pasakius puikus produktas, kuris ir saugią sudėtį turi, ir putoja gerai, ir prausia švelniai bei efektyviai. Man šios kompanijos produktai patinka - kainos ir kokybės santykis puikus ir pasitikėti šiuo ženklu galima.




Ačiū, kad skaitote,
Gėlėta kosmetinė

Komentarai