ISANA "Cote D'Azur" limituoto leidimo dušo želė su citrinų ir jūros aromatu

Tikriausiai tik aš taip sugebu - vasaros metu naudoti rudeniškus kvapus, o rudenį - vasariškus? Kažkaip šiuo metu taip išėjo, kad prieš tai naudotas kūno prausiklis buvo jaukaus ir šito kvapo, o po jo nusipirkau Isana, kvepiantį citrinomis ir jūros aromatu. Iš ties Isana produktus naudojau jau labai senai, tad susigundžiau nauju, limituotu aromatu ir nebrangia priemone.


Produktas: ISANA "Cote D'Azur" limituoto leidimo dušo želė su citrinų ir jūros aromatu
Gamintojas: "Rossmann GmbH". Pagaminta Vokietijoje
Paskirtis: nuprausti kūno odą, pašalinti nešvarumus
Tinkamas tipas: visiems
Labiausiai patiko: geras kainos ir kokybės santykis
Labiausiai nepatiko: šiek tiek sausina kūno odą
Tūris: 300 ml
Kaina: 2,29 Eur
Kur galima įsigyti: Drogas

Ką žada gamintojas: Juntama gaiva ir vertingos sudėtyje esančios medžiagos užtikrina gerą savijautą ir tobulai puoselėja visą dieną. Dušo gelis CÔTE D‘AZUR nuskraidins jus į Viduržemio pasaulį, kuriame veši aukso vaisius nokinantys citrinmedžiai ir karaliauja jūros oras. Tinka veganams. Dermatologų patvirtinta, odai neutralus pH.


Pakuotė. Lyginant su ankstesnėmis Isana pakuotėmis, atrodo, kad jų kokybė ženkliai pagerėjo. Anksčiau plastikas jautėsi labai pigus, dangtelis nelabai tvirtas, o šiai dienai viskas atrodo daug geriau, tvirčiau ir kokybiškiau. Plastikinis dangtelis tvirtai užsidaro, naudoti patogu, viskas elementaru ir paprasta. Etiketė ryši ir spalvinga, puošta tropiniu vaizdeliu ir citrinomis. Iš ties nuteikia vasariškiems prisiminimams.

Kvapas dušo želė kvepia maloniu, gaiviu vandens aromatu su lengvučiu citrinos dvelksmu. Aromatas neteikia vėsos jausmo, kvepia šiltomis jūros pakrantėmis... Malonu.

Konsistencija gelinės tekstūros, vidutinio tirštumo.


Sudėtis: Aqua, Sodium Laureth Sulfate, Sodium Chloride, Cocamidopropyl Betaine, Coco-Glucoside, Glyceryl Oleate, Tocopherol, Hydrogenated Palm Glycerides Citrate, Glycerin, Propylene Glycol, Starch Hydroxypropyltrimonium Chloride, Parfum, Citronellol, Sodium Benzoate, Potassium Sorbate, Benzoic Acid, Citric Acid, Sodium Hydroxide, CI 42051.


Poveikis. Priemonės sudėtis visai paprasta: vanduo, putojimą sukelianti ir valanti medžiaga, priemonės tekstūrai, konsistencijai sukurti. Viskas paprasta ir gana saugu, tačiau dar iki naudojant žinojau, kad potencialiai gali sausinti odą. 

Dušo želė puikiai putoja, švariai prausia kūno odą ir labai maloniai kvepia, kas kart prausiantis primena vasarą... Po prausimo kūno oda šiek tiek jaučiasi pasausėjusi, tačiau jei naudoju kūno kremą (beveik visuomet jį naudoju) viskas būna gerai ir su išsausėjusia oda netenka vargti.

Iš esmės paprastas, elementarus kūno prausiklis su maloniu aromatu, nieko labai įmantraus, sudėtis vidutiniška, naudoju ir man patinka. Žinoma, ta pati lietuviška Margarita panašios kainos kategorijos ir geresnėmis sudėtimis, bet kartais norisi pabėgti nuo puikiai žinomų, saugių variantų ir išbandyti kažką naujo.




Ačiū, kad skaitote,
Gėlėta kosmetinė

Komentarai