UOGA UOGA Foundation Brush - birios pudros šepetėlis, tinkamas mineralinei pudrai 900

Mačiau, kad nesenai Uoga Uoga pakeitė makiažo šepetėlių dizainą: ilgamečius juodo dizaino šepetėlius pakeitė balti, tačiau aprašymai liko tie patys, atrodo, kad nepasikeitė ir šepetėlių paskirtis, regis šepetėliai tik pasikeitė ilgametį rūbą į baltą. Dar iki šepetėlių keitimo, kompanija kartu su mineralinių pudrų užsakymais dalino mineralinės pudros šepetėlius, tad labai apsidžiaugiau pasinaudojusi pasiūlymu. Mano rankose jau porą mėnesių šepetėlis, skirtas mineralinei pudrai, tad spėjau visai neblogai susipažinti, išbandyti ir susidaryti nuomonę.


Produktas: UOGA UOGA Foundation Brush - birios pudros šepetėlis, tinkamas mineralinei pudrai 900
Gamintojas: "Uoga Uoga". Pagaminta Vilnius, Lietuva 
Paskirtis: mineralinei pudrai padengti
Medžiagos: sintetinio pluošto plaukeliai. Rankenos - plastikas, aliuminis
Labiausiai patiko: tankiai sudėti plaukeliai leidžia gražiai padengti birų makiažo pagrindą
Labiausiai nepatiko: norėjosi šiek tiek platesnės pakuotės, kurią būtų galima panaudoti pakartotinai
Matmenys: 18 cm ilgio
Kaina: 17,95 Eur
Kur galima įsigyti: Uoga uoga, Rimi

Ką žada gamintojas: Tobulas pasirinkimas birios mineralinės pudros padengimui, kai reikia, kad priemonė gerai suliptų su oda, ją tinkamai užmaskuotų ir nepriekaištingai sulygintų jos paviršių.

Kuo šis produktas ypatingas:
- Platus ir patogus
- Trumpi šereliai tolygiai dengia
- Patvarus
- Sintetinio plauko
- Tinka veganams

Šis šepetėlis taps geriausiu padėjėju, norint lygiai padengti veidą biria mineraline pudra. Jis platus, todėl labai patogus naudoti. Šepetėlis pagamintas iš sintetinio pluošto šerelių, taigi jį gaminant nenukentėjo nė vienas gyvūnas! Sintetiniai plaukeliai yra atsparesni bakterijoms ir nešvarumams. 
Nepamiršk, kad jis tarnaus ilgiau, jei bus periodiškai plaunamas su muilu arba šampūnu.


Pudros šepetėlis atkeliavo balto popieriaus pakuotėje. Ir čia noriu pasidžiaugti, kad kompanija nepakavo šepetėlių plastikiniuose, kaip daro didžioji dalis kosmetikos šepetėlių gamintojų. Kartono pakuotė tūbos formos - atsikemša ties viduriu, dizainas minimalistinis, patrauklus akims, su vos keliais spalviniais akcentais. Vienintelis pastebėjimas pakuotei - ji galėtų būti vos vos platesnė, tuomet galėčiau ją naudoti kaip šepetėlio dėklą kelionėse be rizikos nulankstyti šepetėlio šerelius. Taip, galiu tai daryti ir dabar, tačiau dedant į tūbą šepetėlį, vietos lieka tiek mažai, kad vis atrodo, kad va imsiu ir nulankstysiu šerelius, sugadinsiu šepetėlį ir man teks pirkti naują.


Makiažo šepetėlis pagamintas iš dažytos medienos ir sintetinio plauko šerelių. Dizainui pasirinktos juodos ir sidabro spalvos. Šepetėlio galvutė kiek mažesnė, nei tikėjausi, šiek tiek užapvalintu viršumi. Itin švelnūs šereliai lengvai paima mineralinę pudrą, o masažuojant į odą sukamaisiais judesiais dailiai padengia birų makiažo pagrindą. Lyginant su anksčiau naudotu šepetėliu mineralinei pudrai, džiaugiuosi, kad plaukeliai sudėti tankiau, jų daugiau, tad ir priemonę lengva padengti tolygiai, o makiažas pavyksta gražesnis. 


Šepetėlį naudoju tik mineralinei pudrai padengti, kitoms sausoms pudros šepetėlis man per tankus, o skystos pudros dengti su šepetėliu nemėgstu. Tačiau šis šepetėlis ir mineralinės pudros duetas man tapo mylimiausias greitam makiažui atlikti. Šepetėlis puikus, kokybiškas ir jei dažnai naudojate mineralines pudras - rekomenduočiau būtent šį šepetėlį. Aš jį įsimylėjau.




Ačiū, kad skaitote,
Gėlėta kosmetinė

Komentarai