ORIFLAME "All or Nothing" Unique Accord #1 parfum - unikalus akordas Nr.1

Nors nelabai pasitikiu tinklinio marketingo veido priežiūros priemonėmis ar kosmetika, tačiau man visai patinka kvepalai - tiek Avon, tiek Oriflame turi savo perliukų ir yra iš ties nebrangūs, jei perkate ne pilna kaina. Pilna kaina pirkti ir neapsimoka, pavyzdžiui Oriflame kvepalus galima įsigyti per pus pigiau, o ir gamintojas turi įvairių kainos kategorijos aromatų pasirinkimą. Viena iš Oriflame linijų, kuri atkreipė mano dėmesį yra "All or nothing" kvepalai ir šalia sukurti akordai, tiesa rinkoje kol kas tik vienas, bet manau ateityje gamintojas kurs kitus akordus, kurie turėtų derėti su "All or nothing" kvepalais. Juos planuoju užsisakyti ir išbandyti kartu, o šiandien noriu papasakoti tik apie akordą #1, kuris turėtų kvepėti gėlėmis.


Produktas: ORIFLAME "All or Nothing" Unique Accord #1 parfum - unikalus akordas Nr.1
Gamintojas: "Oriflame Cosmetics". Pagaminta Lenkijoje
Tūris: 15 ml
Leidimo metai: 2020 m.
Aromato kūrėjas: Nathalie Lorson
Kaina: pilna kaina 24,00 Eur
Kur galima įsigyti: Oriflame.lt internetu arba iš Oriflame konsultantų
Kvapo kategorija: gėlių 

Gamintojo aprašymas: Esate unikalūs – gimę tapti ir būti tuo kuo norite. Nebijokite išsiskirti ir visa siela pajausti gyvenimo galią taip kaip norite jūs. Gyvenkite savo tiesa, būkite savimi visame kame. „All of Nothing“ aromatai sukurti, kad galėtumėte gyventi kuo unikalesni ir ypatingesnį, vienintelį savo gyvenimą!

ČIA

Viršutinė nata: frezija, jazminas, bijūnas
Širdies nata: muskusas, gėlių natos, plakta grietinėlė
Apatinė nata: heliotropas, balta mediena, santalo mediena


Sudėtis: ALCOHOL DENAT., PARFUM, AQUA, BENZYL SALICYLATE, HEXYL CINNAMAL, HYDROXYCITRONELLAL, GERANIOL, LINALOOL, CITRONELLOL, EUGENOL, CINNAMYL ALCOHOL, CITRAL, BENZYL BENZOATE.


Pakuotė. Tikriausiai reiktų paminėti, kad šio akordo kiekis labai, labai nedidelis - buteliuke vos 15 ml skysčio, tad naudojant nuolat - tokio kiekio nepakaks ilgam laikui. Dar šiek tiek jo palikau pabandymui su kvepalais. Akordas atkeliauja juodoje kartoninėje dėžutėje su aukso spalvos užrašais. Lygiai taip pat puoštas ir nedidelis buteliukas: juodai pilkas stiklas ir aukso spalvos užrašai, dangtelis bei purkštukas. Labai smagu, kad stiklas nėra aklinas, pro sieneles matosi, kiek produkto dar liko, tad buteliukas nepasibaigs netikėtai. Apskritai pakuotė atrodo gana prabangiai, minimalistinio dizaino su elegantiškais akcentais. Patrauklu akimis ir malonu tokį naudoti.


Kvapas. Tik pasipurškus uoslę ima maloniai kutenti gėlių žiedų puokštė, tarp kurių labiausiai jaučiama frezija ir balti, svaiginantys jazminų žiedai. Kiek prislopus baltoms gėlėms, sceną užima kreminės muskuso ir desertą primenančios grietinėlės aromatas. Gėlės niekur nedingsta, aromatas netampa per saldus, greičiau įgauna minkšto, aksominio kremiškumo su fone skambančiu gėlių aromatu. Paskutinės natos į aromatą įneša šiek tiek sunkumo - ore skraidžiojančios muskuso, baltų gėlių ir plaktos grietinėlės natos tarsi įžeminamos, lyg balionėlis būtų pririštas kvapui įgavus kiek sunkesnio (tačiau vis dar labai lengvo) heliotropo ir medienos aromato. 

Šis akordas itin lengvas, švelnus, gražus aromatas, kombinuotas su baltomis natomis. Išdžiūvus ant odos jaučiu gėlės ir aksominio švelnumo muskuso bei šiek tiek medienos kombinaciją, kuri taip dailiai sukomponuota, kad kas kart jaučiuosi moteriška, graži. O ir kvapas... kvapas nedvelkia jokia piguma, jaučiasi prabangos dvelktelėjimas... Kažkodėl įsivaizduoju gėlėmis puoštą Marijos Antuanetės buduarą, kvepiančią svaiginančiomis gėlėmis, šviežiai atpjautu kreminiu pyrago gabalėliu ir ore jaučiamu kreminiu pudros aromatu. Gražu, moteriška ir... reklamai nelabai atitinka tai, kas slepiasi buteliuke, greičiau tai: balta, gražu, gėliška, kremiška, tyra, patrauklu.

ČIA

Mano nuomone, kvapas tinkamiausias:
     ☂ rudens sezonui;
     ☀ dienos metui.

Deja, tačiau kvapas neturi nei ilgo šleifo, nei ilgo išlikimo. Geriausiu atveju aromatą jaučiu per 15-30 cm nuo kūno odos, tad šis kvapas tiks ten, kur paprastai nepageidaujami stiprūs aromatai, nors... biuro aplinkoje man jis visiškai netinka. Kvapas nuteikia svajingai, tad darbe pasikvėpinusi greičiausiai norėčiau ne tiek dirbti, kiek svajoti.
Kalbant apie išlikimą... deja, ant mano odos aromatas išlieka 3-3,5 val. ir tai man per trumpai. Lyg ir norisi bent 4-5 val. išlikimo. Na o trys valandos... tikėjausi ilgiau, ypatingai dėl to, kad kvapas man iš ties labai patinka.


Gražus, baltas, svajingas muskuso aromatas su kreminėmis, minkštomis baltomis gėlėmis. Fantastiškai gražus kvapas, kuriuo kvėpinuosi ir kas kart su pasimėgavimu uostau riešus. Deja, tačiau kvapas išlieka trumpiau nei norėčiau. Žinau, kad šis akordas yra skirtas naudoti kaip antras žingsnis ant "All or Nothing" kvepalų, tad būtinai išbandysiu ir su kvepalais. O kol kas... akordas man labai patiko, svajingoms dienoms, kai norisi gražiai kvepiančio aromato.

Aromatas panašus į:
- JENNIFER LOPEZ "Glow"
- LORENZO VILLORESI "Iperborea"
- CHRISTIAN LACROIX "Tumulte"




Ačiū, kad skaitote,
Gėlėta kosmetinė

Komentarai

  1. Smagu, kad patiko :) O aš iš eurokos susiviliojau didele nuolaida ir įsigijau neuosčiusi PASCAL MORABITO OR BOREAL, tai irgi džiugu, galima sakyti, pataikiau. Tiesa, aprašyme apibūdinami kaip rytietiški, na, tikrai taip nesakyčiau, tokie kasdienai, paprasti, lengvi, nepretenzingi, ne per saldūs, pats tas. Iš Pascal turiu dar pascal noir - šitie idealūs rudeniui ir žiemai, kažkuo primena nišinius kvepalus, net nepasakytum, kad tai pigūs kvepalai, unisex.

    AtsakytiPanaikinti
    Atsakymai
    1. Aš vis žiūriu į tuos Pascal Marabito ir nepasitikiu... kažkas stabdo nuo įsigijimo. Džiaugiuosi kad parašėte ir jums patiko, reikės ir man pauostinėti ;)

      Panaikinti

Rašyti komentarą