KUKLA COSMETICS Repair Hair Mask - atkuriamoji plaukų kaukė pažeistiems, dažytiems ir sausiems plaukams

Aš turiu porėtus, pūstis linkusius plaukus, kurie nustojus balinti atgavo pradinę būklę: yra sveiki, bet linkę stipriai pūstis. Natūralu, kad dažniausiai mano plaukams tinka priemonės, skirtos pažeistiems plaukams, sunkesnės konsistencijos, riebesnės ar plaukus tiesinančios. Ieškodama dar nebandytų variantų pastebėjau Kukla Cosmetics priemones, kurias naudoja savo plaukams Indrė Kavaliauskaitė. Ir ne dėl pastarojo fakto, o dėl smalsumo pagalvojau, kad bus puiki proga išbandyti - o gal tai puiki plaukų kaukė?


Produktas: KUKLA COSMETICS Repair Hair Mask - atkuriamoji plaukų kaukė dažytiems ir sausiems plaukams
Gamintojas: UAB "Baltic Kampos" vilnius, Lietuva. Pagaminta Italijoje
Paskirtis: plaukams: atkurti, drėkinti, suteikti žvilgesio, minkštumo, neleisti šiauštis
Tinkamas tipas: sausiems, dažytiems bei pažeistiems plaukams
Labiausiai patiko: pakuotės dizainas
Labiausiai nepatiko: efektas
Tūris: 200 ml
Kaina: 15,99 Eur
Kur galima įsigyti: Eurovaistinė, Douglas, KlipShop ir kt.

Ką žada gamintojas: KUKLA atkuriamoji plaukų kaukė pažeistiems, sausiems bei nualintiems plaukams. Optimaliai drėkina sausus ir pažeistus plaukus, neleidžia jiems šiauštis. Atkuria silpnų plaukų gyvybingumą bei grąžina sveiką jų žvilgesį ir minkštumą. Kokosų, saulėgrąžų sėklų, tikrųjų vynmedžių sėklų, monoi, ramunėlių aliejų ir rambutanų vaisių dėka apsaugomos ir atkuriamos plaukų skaidulos. Ramina galvos odą.
Rekomenduojame: sausiems, dažytiems bei pažeistiems plaukams.
Naudojimas: Nedidelį kiekį priemonės tepkite ant drėgnų nusausintų plaukų per visą ilgį. Švelniai įmasažuokite. Palaikykite 3-5 minutes ir gerai išskalaukite. Rekomenduojama naudoti 2 kartus per savaitę. 


Pakuotė. Labai simpatiškas, plastikinis indelis su plastikiniu užsukamu dangteliu. Man patinka pakuotės dizainas: dalinai skaidrus indelis su minimalistinio dizaino pakuote atrodo labai 'skaniai'. Etiketėje jokių spalvinių intarpų, paveiksliukų ar dėmesį blaškančių detalių - viskas rimta, profesionalu, koncentruota.

Kvapas. Gamintojas pakvėpino kaukę stiproku vyrišku aromatu. Man asmeniškai šis kvapas nėra labai malonus ir nesinori, kad jis ilgiau užsiliktų ant plaukų, tačiau užsilieka.

Konsistencija kreminė, nevienalytė, tirštoka.


Sudėtis: Aqua, Myristyl Alcohol, Cetrimonium Chloride, Cetearyl Ethylhexanote, Cetearyl Alcohol, Parfum, Phenoxyethanol, Ethylhexylglycerin, Cocoglucoside, Glyceryl Oleate, Citric Acid, Benzyl Benzoate, Hexyl Cinnamal, Helianthus Annuus Seed Oil, Maltodextrin, Cocos Nucifera Oil, Vitis Vinifera Seed Oil, Nephelium Lappaceum Extract, Chamomilla Recutita Flower Extract, Gardenia Tahitensis Flower Extract, BHT, Ascorbyl Palmitate, Tocopherol.
be sulfatų


Poveikis. Ką jūs įsivaizduojate, kai matote atkuriamąją kaukę? Tikriausiai, kad kaukė bus sunkesnė? Taip, kad maitins plaukus, kad apsunkins, kad pagerins plaukų būklę, kad vizualiai plaukai gražiau atrodys, įgaus lygumo, spindesio ir švelnumo? Taip, būtent taip ir įsivaizduoju ir būtent tą dažniausiai ir daro atkuriančios plaukus kaukės. Tačiau ši... nors pakuotė beveik ištuštėjusi... ši man vis dar fenomenas.

Kaukė nėra labai riebi, bet kas kart su viltimi ją dedu ant plaukų ir kas kart sulaukiu visai ne tokio rezultato, kokį turėtų teikti atkurianti kaukė (ir kokio man reiktų). Priemonė suteikia plaukams daug purumo, lengvumo ir minkštumo. Ir viskas! Na ne, dar plaukeliai visur skraido aplink, atrodau kaip pasišiaušęs pudelis, o atauginėjantys trumpesni plaukai išlenda į plaukų paviršių ir banguoja ant galvos man einant... atleiskite, bet rezultatas nėra geras.

Atkuriamoji kaukė privalėtų maitinti, gal kažkiek glotninti, juk pažeisti plaukai dažnai pasišiaušę. Ar bent jau drėkinimo nors truputį? Nieko iš šios kaukės negaunu ir dėl to man labai labai gaila. Atleiskite, bet tai nėra atkuriamoji kaukė - tai kaukė ploniems plaukams, suteikianti purumo ir lengvumo - ji visiškai netinkama pūstis linkusiems plaukams, nedrėkins sausų, neatkurs pažeistų.... Žinodama, ką kaukė daro niekad nebūčiau jos pirkusi. Kita vertus - gamintojai turėtų ant priemonių rašyti realų poveikį.




Ačiū, kad skaitote,
Gėlėta kosmetinė

Komentarai