MITOMO "Aloe + Cherry Blossoms" lakštinė veido kaukė su alaviju ir sakura

Susitvarkiau namus ir nusprendžiau, kad šiandien mano odai labai reikia papildomo drėkinimo, tad iš kosmetikos dėžutės išsitraukiau vieną iš dviejų likusių lakštinių kaukių. Prieš kelis metus ji buvo pilna iki viršaus, tačiau tas perkrovimas man keldavo stresą. Nusipirkus išbandyti to paties gamintojo kaukes neretai suvokdavau, kad nepatikusi pirmoji ir dėžutėje esančios dar kelios erzina - nes nieko gero nesitiki... Galiausiai buvau visiškai nustojusi pirkti vienkartines kaukes ir tik pastarojo pusmečio laikotarpiu įsigijau keletą - kad kuo greičiau atgaivinti ir sudrėkinti veido odą nuo per stipraus retinolio serumo. Šiai dienai dažniausia perku laiko jau patikrintas kaukes, o jei testuoju - mano krepšelyje atsiduria tik viena - kam paskui nusivilti... Ir dėžutė jau niekada nebeprisipildo iki viršaus, tačiau tai mane labiau džiugina - mažiau daiktų, mažiau streso gyvenime.

Šiandien apie laiko patikrintas Mitomo lakštines kaukes ir šios kompanijos dar nebandytą - su alaviju ir sakura.


Produktas: MITOMO "Aloe + Cherry Blossoms" lakštinė veido kaukė su alaviju ir sakura
Gamintojas: "Mitomo Co." Ltd. Pagaminta Tokyo, Japonija
Paskirtis: veido odai: drėkinti, glotninti, suteikti švytėjimo
Tinkamas tipas: visiems
Labiausiai patiko: drėkinimo ir gaivinimo efektas
Labiausiai nepatiko: tikėjausi geresnės sudėties
Tūris: 1 lakštas
Kaina: 2,29 EUR 
Kur galima įsigyti: Douglas, Eurokos

Ką žada gamintojas: Veido kaukė pasižymi drėkinamosiomis ir glotninamosiomis savybėmis. Priemonės sudėtyje esančios sudedamosios dalys suteikia odai švytėjimą bei padeda apsaugoti ją nuo kenksmingo aplinkos poveikio.
Naudojimas: išpakuotą kaukę uždėkite ant veido ir išlyginkite, palaikykite 20–30 minučių. Venkite patekimo į akis. Po kaukės nuėmimo lengvai pamasažuokite veido odą, kad ekstraktas geriau įsigertų.


Pakuotė. Plastikinis maišelis, puoštas japoniškos tematikos motyvais ir samurajaus paveikslėliu. Pakuotė naudojama paprastai - atplėšiam, ištraukiam kaukę ir dengiam ant veido.

Kvapas malonus, kosmetinis aromatas gaivus su lyg ir kažkuo, kas primena gėles. Visgi, nieko panašaus į tikrą gėlių aromatą.

Konsistencija medvilnės lakštas, prisotintas veikliuoju serumu.

Sudėtis: Aqua, Glycerin, Butylene Glycol, Dipropylene Glycol, Phenoxethanol, Chlorphenesin, Allantoin, Carbomer, Panthenol, PEG-60 Hydrogenated Castor Oil, Triethanolamine, Prunus Serrulata Flower Extract, Disodium EDTA, Aloe Vera Leaf Extract, Boswellia Serrata Gum Extract, Parfum, Sodium Hyaluronate, Sodium Polyacrylate.


Poveikis. Tikriausiai reiktų pradėti nuo to, kad Mitomo kaukės su kietagrūdžiu man patiko labiau, pirmiausia dėl sudėties - ten daugiau odai naudingų medžiagų, konservantas ne taip aukštai priemonės sudėtyje, tad ir efektas, tokias kaukes naudojant pastoviai turėtų būti ženkliai geresnis. Nors šios kaukės sudėtyje nemažai odą kondicionuojančių, drėkinančių, minkštinančių ingredientų, tačiau jų nėra daug (mažiau nei 1%). Tikėjausi geresnės sudėties.

Veido kaukės forma gera - ji beveik tobulai pasidengia ant odos, akių sritis turi papildomus uždengimus vokams, kuriuos galima užlenkti arčiau akių ir suteikti drėkinimo ir paakių odai. Skysčio priemonės maišelyje nėra labai daug - jo pakanka naudojimui, bet papildomo, pavyzdžiui įmasažavimui į odą visiškai nelieka. Svarbu kaukės ant odos neperlaikyti - pradėjusi džiūti kaukė pradeda formuoti raukšles ant odos, tad perlaikius labiau pakenks, nei padės.


Tik uždėjus kaukę jaučiu stiprų gaivinantį ir drėkinantį pojūtį. Kaukė iš ties puikiai drėkina odą, skaistina jos paviršių ir suteikia komforto jausmą. Tikėjausi, kad efektas bus stipresnis, tikėjausi, kad priemonės sudėtis bus geresnė. Jei jau rinktis Mitomo, rinkitės su kietagrūdžiu, bet kuri suteiks puikių rezultatų ir sudėtis odai naudingesnė, nei šios. Efektas nėra blogas, turėdama ankstesnę patirtį, tikėjausi efektyviau.




Ačiū, kad skaitote,
Gėlėta kosmetinė

Komentarai