MIZON "Snail Repair Intensive Gold Eye patch" - hidrogelio paakių pagalvėlės su sraigių sekretu

Ar naudojate paakių kaukes? Aš kartas nuo karto vis nusiperku, kai jaučiu, kad paakių odai trūksta papildomos drėgmės, kai norisi ją papildomai gaivinti ar pagerinti būklę. Tokios paakių pagalvėlės - paakių kaukės labai naudingos prieš proginius makiažus ar prieš šventes, padeda dailiau padengti makiažą, o ir paakių oda po kaukių atrodo geriau. Paskutinį kart nusipirkau Mizon kaukes su sraigių sekretu, tad šiandien metas atsiliepimui.


Produktas: MIZON "Snail Repair Intensive Gold Eye patch" - hidrogelio paakių pagalvėlės su sraigių sekretu
Gamintojas: "Mizon". Pagaminta P. Korėjoje
Paskirtis: paakiams: maitinti, drėkinti, suteikti elastingumo, jauninti
Tinkamas tipas: visiems
Labiausiai patiko: efektas
Labiausiai nepatiko: nesilaiko ir slysčioja veido oda
Tūris: 60 vnt.
Kaina: 23,89 Eur
Kur galima įsigyti: Eurovaistinė

Ką žada gamintojas: Maitinančios, drėkinančios ir elastingumo suteikiančios hidrogelio paakių pagalvėlės su sraigių gleivių filtratu. Multifunkcinė pagalvėlių formulė pasižymi odą šviesinančiomis ir atjauninančiomis savybėmis. Paakių pagalvėlių sudėtyje yra niacinamido ir adenozino veikliųjų medžiagų.  
Naudojimas
1. Nuvalykite odą toniku ir išimkite paakių pagalvėles.
2. Pridėkite pagalvėles paakiuose ir palikite 20–40 min. veikti.
3. Po nuėmimo švelniai įmasažuokite priemonės likutį į odą.


Pakuotė. Blizgioje oranžinės spalvos dėžutėje slėpėsi juodo plastiko indelis su užsukamu dangteliu ir viduje sudėtomis kaukėmis. Pakuotės dizainas man pasirodė kiek keistokas ir nevienalytis - oranžinė spalva gal ir bandyta derinti prie aukso, tuo tarpu plastikinis indelis visiškai skiriasi spalvine gama ir nelabai dera prie idėjos. Pakuotėje dar yra nedidelė plastiko mentelė higieniškam kaukių paėmimui, tačiau ja naudotis man nelabai patogu, dažniausiai tiesiog paimu pirštais. Nors šis būdas ir nėra labai higieniškas, bet man greitesnis ir patogesnis.


Kvapas. Papildomų kvapų priemonės sudėtyje nėra - jie tokiam produktui ir nėra reikalingi. Paakių kaukės kvepia natūraliu, kosmetiniu aromatu.

Konsistencija. Gelinės paakių kaukės kirptos lašo forma, indelio viduje užpiltos tirštoku, gana klampiu serumu. Lyginant paakių kaukes, kurias teko naudoti, šios storesnės, tvirtesnės.


Sudėtis: Water, GlycerinNiacinamide, Chondrus Crispus Extract, Snail Secretion Filtrate (10,000ppm)Ceratonia Siliqua (Carob) Gum, Cellulose Gum, Hydroxyacetophenone1,2-Hexanediol, Butylene Glycol, Sucrose, Potassium Chloride, Allantoin, Xanthan Gum, Calcium Lactate, Tuber Melanosporum Extract, Phellinus Linteus Extract, Ethylhexylglycerin, Dipotassium Glycyrrhizate, Adenosine, Bis-PEG-15 Methyl Ether Dimethicone, Synthetic Fluorphlogopite, Titanium Dioxide (CI 77891), Disodium EDTA, Sodium Polyacryloyldimethyl Taurate, Hydrolyzed Collagen, Polyglyceryl-6-Caprylate, Polyglyceryl-4-Caprate, Iron Oxides (CI 77491), Tin OxideGold (0,89ppm), TocopherolCaffeoyl Tripeptide-1, Oligopeptide-1, SH-Octapeptide-4, SH-Decapeptide-7, Nicotinoyl Tripeptide-1, Pentapeptide-37SH-Oligopeptide-9, Caffieoyl SH-Decapeptide-9.


Poveikis. Paakių kaukių sudėtis labai gera: daug odai naudingų ingredientų, kurie ir kondicionuoja, ir drėkina, ir ramina, šviesina, gerina elastingumą, lygina; apsaugo nuo aplinkos poveikio. 

Kaukės padengimas nereikalauja jokių didesnių įgūdžių: tiesiog pridedi po akimis ir kaukė prilimpa. Galbūt dėl to, kad šie padeliai storesni, ar dėl tiršto serumo indelyje, tačiau nuolat, visada kaukės slenka žemyn skruostais ir tenka vis pastumti aukštyn. Ir taip nuolat, kaukė slysčioja ir slysčioja odos paviršiumi. Tenka vis koreguoti ir tai dažnai erzina, tikėjausi, kad šios, kaip ir dauguma kitų paakių kaukių oda neslysčios, deja. Nors... kaukės neplyšta.

Tačiau man labai patinka kaukių efektas: nuėmus paakių oda jaučiasi lipni ir tai dar vienas erzinantis aspektas. Lipnumas niekur nedingsta ilgą laiką, tad aš vis dar abejoju, ar kaukės yra tinkamos naudoti ryte? Paprastai priemones, kurios ilgiau geriasi į odą, man labiau patinka naudoti vakaro metui. Ir visgi, nemalonius pojūčius atperka efektas odai: po kaukės mano oda atrodo šviesesnė ir skaistesnė, kaukė puikiai sudrėkina, raukšlelės tampa mažiau pastebimos. Efektas puikus, sraigių sekretas yra puikus ingredientas odai, Man patinka.




Ačiū, kad skaitote,
Gėlėta kosmetinė

Komentarai

  1. Man kažkaip sraigių gaila :D Kaip tą sekretą iš jų išgauna?

    AtsakytiPanaikinti
    Atsakymai
    1. Kaip turi būti išgaunamas sraigių sekretas nėra reglamentuota, tačiau gamintojai sraigių neskraiudžia ir nežudo. Dažniausias būdas - sraigės dedamos ant tinklelio valandai laiko, kur palieka gleivių pėdsaką. Po valandos sraigė perkeliama į gyvenamąsias patalpas. Sekretas surenkamas. Šiame procese sraigės nenukenčia :)

      Panaikinti
    2. Aš dar radau, kad "Sraigių sekretas gaunamas iš valgomųjų sodo sraigių rūšies Helix Aspera Müller (kartais jis klasifikuojamas kaip Cryptomphalus Aspersa). Būtent šios rūšies sraigės yra įžymusis prancūziškos virtuvės delikatesas. Sraigės kosmetiniams tikslams, kaip ir sraigės maistui, auginamos lygiai tokiose pačiose ekologiniu požiūriu švariose fermose.

      Mucinas išgaunamas, laboratorijose darant sraigėms fizinį poveikį – sukant ir kratant. Visas procesas griežtai kontroliuojamas. Fizinis poveikis paskatina sraigių liaukas padidinti sekreto išsiskyrimą. Išsiskyrusios gleivės surenkamos didelio vandens kiekio pagalba, tada masė filtruojama ir centrifūguojama, išvalant gleives nuo galimų nešvarumų.

      Visas gleivių išgavimo procesas visiškai nekenksmingas sraigėms, ir nė kiek nemažina sekreto gydomojo poveikio efektyvumo."

      Na, nežinau, koks ten malonumas sraigėms, kai jas suka ir krato... :(

      Panaikinti
    3. Kiekvienas sraigių mucino gamintojas jas išgauna skirtingai, tačiau nei vienas jų sraigių nežudo. Purtymas gal ir neskamba gražiai, tačiau turime ir žiauresnių pavyzdžių, pvz raudonos spalvos dažiklis išgaunamas traiškant vabalus ir dažnai naudojamas lūpų dažų gamyboje. Nemanau, kad vabalo gyvybė mažiau svarbesnė, nei sraigės gerovė.
      Galiausiai jei kalbame apie žiaurumą su gyvūnais, žmonės žudo gyvas būtybes dėl mėsos, azijos tautos valgo dar gyvus jūros gyvūnus, verdant vėžiagyvius juos gyvus metam į verdantį vandenį... Purtomų sraigių čia tikriausiai reiktų mažiausiai gailėti, nors taip, viso jų gyvenimo prasmė yra gaminti sekretą, tačiau jų pusseserės atsiduria lėkštėse ir skrandžiuose.

      Panaikinti

Rašyti komentarą