MITOMO "Hyaluronic + Lithospermum" lakštinė veido kaukė su hialurono rūgštimi ir kietagrūdžių ekstraktu

Šiandien pagaliau perklausiau mūsų Eurovizijos atstovo The Roop dainą... taip, tik dabar, nes niekad nežiūriu atrankų etapų, tad ir nebalsuoju, nerenku, o ir šiaip nesureikšminu Eurovizijos. Bet šiais metais - oho! Wow! Kabinanti daina, puikus pasirodymas - regis viskas, ko iš ties reikia tokio formato konkursui The Roop turi su kaupu! Ir galite įsivaizduoti, kaip nustebau, kai pasinėrusi į Youtube pasaulį pamačiau krūvą reakcijų į atlikėjo pasirodymą. Ir visos, kurias mačiau teigiamos! Ir ne tik Europos mastu, kur ten - viso pasaulio! Reaguoja visi: europiečiai, australai, amerikiečiai, indai, japonai, filipiniečiai.... visas pasaulis. O pastarosiomis dienomis dar ir bando atkartoti šokių judesius! Gerai, The Roop, labai gerai! Realūs šansai laimėti yra, nors turiu pripažinti, kad kitų šalių atstovų dar neperžiūrėjau - laukiu, kol oficialus kanalas sumes atstovus į vieną grojaraštį - bus labai patogu susipažinti su visais, o tada ir nuomonę susidaryti.

Na, o kol peržiūrėjau tuos kelis filmukus spėjau ir su kauke ant veido pasėdėti, odą atgaivinti bei išbandyti dar vieną nuostabią Mitomo veido kaukę su hialurono rūgštimi.

"Jei nori gyventi sau - gyvenk kitiems."
Seneka


Produktas: MITOMO "Hyaluronic + Lithospermum" lakštinė veido kaukė su hialurono rūgštimi ir kietagrūdžių ekstraktu
Gamintojas: "Mitomo Co." Ltd. Pagaminta Tokyo, Japonija
Paskirtis: drėkinti veido odą, mažinti raukšles, raminti
Tinkamas tipas: visiems
Labiausiai patiko: efektas odai
Labiausiai nepatiko: raukšlių po karto tikrai nemažina
Tūris: 1 lakštas
Kaina: 1,99 EUR 
Kur galima įsigyti: Douglas, Eurokos
Įvertinimas: 5/5

Ką žada gamintojas: Hialurono rūgšties sudėtyje yra galingos drėkinamosios medžiagos, kurios efektyviai mažina raukšles ir padaro odą sveiką. Kietagrūdis - augalų ekstraktas, kuris pasižymi antiseptiniu ir raminančiuoju poveikiu.
Naudojimas: Užtepkite kaukę ant veido ir palaikykite 20-30 min. Pašalinus kaukę švelniai pamasažuokite odą, kad geriau įsisavintų ekstraktą. 


Pakuotė lyg ir standartinis, plastikinis, vienkartinis maišelis, tačiau šios linijos kaukių nesumaišysi su niekuo. Esu bandžiusi dar porą leidimo su kietagrūdžių ekstraktu kaukių ir visos jos unikalaus, savotiško dizaino, kurio esminis akcentas - geiša. Pastaruoju atveju ji su vėduokle, koketiškai tempianti vieną iš apdarų ant matyt pernelyg apsinuoginusio peties, o gal tiesiog besirengianti? Akys tiesiog džiaugiasi matydamos skoningą, prislopintų spalvų gamą ir pieštinį paveiksliuką, kuris kelias asociacijas ne tiek su kauke, kiek senoviniais grožio ritualais.

Kvapas mano galva buvo visiškai nebūtinas akcentas. Jis toks silpnas, kad naudojant kaukę jo nesijaučia. Ir tik uostant iš pakelio jaučiamas gaivus kosmetinis kvapas.

Konsistencija. Medžiaginė, lakštinė kaukė iškirpta veido formai ir prisotinta veikliosiomis medžiagomis.

Sudėtis: Aqua, Glycerin, Butylene Glycol, Dipropylene Glycol, Sodium Hyaluronate, Carbomer, Lithospermum Officinale Root Extract, Aloe Vera Leaf Extract, Boswellia Serrata Extract, Potassium Hydroxide, Caprylyl Glycol Caprylhydroxamic Acid, Disodium EDTA, Chlorphenesin, Allantoin, Panthenol, PEG-60 Hydrogenated Castor Oil, Fragrance.


Poveikis. Labai smagu jausti, kad lakštinės kaukės veiklioji medžiaga neturi lakštinėms kaukėms būdingo glitumo ar sunkumo, tad maloniai jaučiasi ant odos net ir toms, kurios šiaip jau nemėgsta lakštinių dėl jų glitumo. Atvirkščiai, intensyviai, bet ne per daug, drėgna kaukė labai maloniai jaučiasi ant odos, gerai priglunda. Išskirčiau tik pačią kaukės formą - akių sritys man per arti viena kitos, nosies - kiek per trumpa, bet visa kita tinka labai gerai. 


Jau užsidėjusi ant veido odos jaučiu labai malonų komforto ir drėgmės jausmą. Pastarąsias dienas oda tiesiog šėlsta, nuolat tempia ir jaučiasi sausiausia per visą šį sezoną. Tad tokios kaukės tiesiog puikus būdas greitai sudrėkinti. Iš visų bandytų šios linijos kaukių šita intensyviausiai drėkinanti odą, padedanti jai atsigauti ir pajausti malonų komforto jausmą. Kaukė nuostabi ir man patinka lygiai taip pat, kaip kitos Mitomo kaukės su kietagrūdžių ekstraktais. Gera kaina, puiki sudėtis, greitas ir jaučiamas efektas - kol kas nieko pigiau ir geriau neradau.




Ačiū, kad skaitote,
Gėlėta kosmetinė

Komentarai