WET n WILD Coloricon akių šešėlių paletė "E738 Comfort Zone"

Jau tikriausiai pastebėjote, kad labai labai senai paskutinį kart pirkau dekoratyvinės kosmetikos ir kam pirkti, jei turi krūvas, kurias tiesiog gali imti ir naudoti. Tai va, imu ir naudoju tai, ką turiu iš seniau. Ir dekoratyvinės kosmetikos apžvalgos šitam bloge bent jau kol kas iš senesnių produktų, apie kuriuos dar nepasakojau, nerodžiau ir nekalbėjau, bet nereiškia, kad nenaudojau. Šį kart iš kosmetikos akims į rankas paėmiau Wet n Wild paletę, apie kurią tikriausiai jau kalbėjo visos. Noriu papasakoti ir aš.

"Šuo vizgina uodegą, žmogus - liežuvį."
Ž. Petanas



Produktas: WET n WILD Coloricon akių šešėlių paletė "E738 Comfort Zone"
Gamintojas: "Markwins Beauty Products" Pagaminta PRC (Kinijoje)
Paskirtis: dekoratyvinė - akims
Tinkamas tipas: visiems
Labiausiai patiko: gera pigmentacija
Labiausiai nepatiko: gan stipriai byra
Tūris: 8,5 g
Kaina: 6,49 EUR
Kur galima įsigyti: Eurokos
Įvertinimas: 4/5

Ką žada gamintojas: Aštuonios dinamiškos spalvos, kurias galima naudoti atskirai arba maišyti tarpusavyje, padės sukurti subtilų arba šventinį išskirtinį makiažą. Švytinčiais šešėliais išgausite atlaso spindesio įspūdį. Šešėlių sudėtyje gausu pigmentų, kurie suteikia akių vokams išskirtinio spindesio. Dėka silikono technologijos šešėlių intensyvi ir spindinti spalva ilgai išlieka. Makadamijos riešutų aliejus drėkina odą.


Pakuotė. Pasakojimą norisi pradėti nuo lūkesčių ir realybės. Tikriausiai visos, matydamos Wet n Wild kosmetikos priemones užsieniečių filmukuose susikūrėme didžiulius lūkesčius apie puikią kokybę ir stebuklingai žemas kainas. Realiai rankose pirmą kart pavarčius paletę supratau, kad mano lūkesčiai, o tikriausiai ir daugumos lietuvaičių, buvo itin dideli ir tikriausiai nereiktų pabijoti - pernelyg išpūsti. Tarkim ši paletė visiškai plastikinė: standartiškai juodas pagrindas su lizdais ir skaidrus dangtelis. Plastikas čia plonytis, paletė atrodo silpnokos konstrukcijos, tad pasaugoti ją reiktų ne tiek namuose, kiek vežantis kartu su savimi. Manau nukritus paletę ar prispaudus dangtelį jis gal ir nenulūžtų, tačiau kaip minimum skiltų. Tiek dizainas, tiek spalvų išdėstymas atrodo visiškai standartiškai, paprastai ir daugiau tikriausiai neverta diskutuoti. Padiskutuoti dar norisi šiek tiek apie šepetėlį. Makiažo paletėse bene visur turime pridėtus įrankius makiažui dengti, bet mano galva tai pamažu tampa atgyvena - gamintojas nenori investuoti į šepetėlių kokybę, tad įrankiai tampa visiškai beverčiu niekalu, kurį skubame mesti lauk ir taip teršiame gamtą. Gal visai tų šepetėlių nebereikia? Vistiek visi turime savo mylimus įrankius. Šitas šepetėlis lygiai taip pat prastas: plaukelių kirpimas tragiškas, plaukeliai išpešioti, o kempinėlė atrodo suplyš po pirmojo bandymo jį išplauti. Į šitą šepetėlį net neverta kreipti jokio dėmesio ir paprasčiausiai išmesti lauk.


Kvapiųjų medžiagų priemonės sudėtyje nėra, tad paletę galima vadinti bekvape. Uostant iš indelio šioks toks natūralus kosmetinis kvapas jaučiamas, tačiau dažantis jo nelieka.

Konsistencija. Atspalviai aksominio minkštumo, malonios liesti konsistencijos.


Sudėtis: Talc, Dimethicone, Aluminum Starch Octenylsuccinate, Ethylhexyl Palmitate, Magnesium Stearate, Trimethylsiloxysilicate, Nylon-12, Boron Nitride, Caprylyl Glycol, Polyethylene, Caprylhydroxamic Acid, Glycerin, Silica Dimethyl Silylate, Silica.
May contain: Black 2/ CI 77266, Bronze Powder/ CI 77400, Carmine/ CI 75470, Chromium Oxide Greens/ CI 77288, Ferric Ferrocyanide/ CI 77510, Iron Oxides/ CI 77491, CI 77492, CI 77499, Mica, Titanium Dioxide/ CI 77891.


Poveikis. Pirmiausia turiu atkreipti dėmesį, kad paletėje sudėtos spalvos absoliučiai visos yra blizgios. Jei prieš kelis metus būčiau bambėjusi kažkaip panašiai "tai kaip čia pasidaryti makiažą su tik blizgiomis spalvomis", tai šiai dienai pilnai suprantu, kad niekas namuose nebeturi tik vieną akių šešėlių paletę, o ir tarp turimų, tikrai atranda bent kelis matinius atspalvius. Tad savaime suprantama, jog paletės naudojimą būtina kombinuoti su jau turimais matiniais atspalviais. tai gal ir instrukcijos gale visai nereikia? Beje, atkreipiau dėmesį, kad gamintojas renkasi rinkai pateikti būtent blizgius šešėlius.

Visos paletės spalvos neblogai pigmentuotos ir kokybe kiek skiriasi viena nuo kitos. Čia vėlgi toks 'bet' - žinia, blizgias spalvas pagaminti pakankamai geros pigmentacijos ir poveikio nėra sudėtinga, o man regis ir lengviausia iš visų akių šešėlių palečių. Tad ta visai gera pigmentacija produkto vertės nelabai ir kelia. Nelabai džiugina ir nemenkai byrančios spalvos paėmus šepetėliu, tad jei jau renkuosi šią paletę kaip akių makiažo pagrindą, stengiuosi pirma pasidažyti akis ir tik tuomet veidą (kas man visiškai neįprasta ir nelabai priimtina).

Testuoju: makiažas kairėje su pirmuoju šešėlių stulpeliu; dešininėje - antruoju; nenaudojant papildomų spalvų

Visgi, mane labai džiugina šios paletės spalvos. Jei pirmoji eilutė daugiau mažiau standartinė rinkoje esančiomis priemonėms, tai antroji džiugina unikaliomis spalvomis - itin graži, neutrali ir kiek prislopinta žalia (4), o jau paskutinė (8) iš viso chameleonas - paletėje atrodo žalsva; pabandžius ant rankos - labiau rusva; o akių makiaže išryškėja priklausomai nuo šalia esančių spalvų. Pasakiškai graži, įdomi ir unikali, vien dėl jos paletę verta turėti.

Ir tikriausiai dėl tų unikalių spalvų priemonė man patinka labiausiai. Kokybė ir pigmentacija geros, bet ne tobulos; pakuotės reikalai prastoki, o ir byra stiprokai; išlaikymas nėra tobulas, bet nenuviliantis. Unikalios spalvos šios paletės didžiulis privalumas; kaina patraukli, o kokybė pradedančiąsias pilnai tenkins.




Ačiū, kad skaitote,
Gėlėta kosmetinė

Komentarai