2020 pavasario-vasaros tendencijos: populiariausi raštai

Aš ir vėl turiu nedarbingumą, tik šį kart jis skirtas vaiko priežiūrai jam susirgus. Atrodo namie praleidžiam visą dieną, bet to laiko kaip nėra, taip nėra 🙊 Sergantis vaikas yra sergantis vaikas, reikalaujantis daug daugiau dėmesio nei įprastai, prisideda ir tris kartus dienoje maisto ruošimas, buities darbai, kuriems šiaip jau skiri savaitgalį. Nors... bėda ta kad vis lendu į instagramą pastalkinti mėgstamų profilių, tad galėčiau čia kažkiek laiko sutaupyti, ar ne? Žodžiu, užmigdžiusi vaiką sėdu prie blogo ir sąžiningai bandau pildyti blogą naujais tendencijų įrašais. Šį kart kviečiu pažvelgti į populiariausius šiltojo sezono raštus.

ČIA

1. Siuvinėtos gėlės


2. Smulkių gėlių raštas


3. Rožės


4. Tropiniai augaliniai raštai


5. Gyvūnų kailio raštai


6. Pasaulio ir aplinkosaugos motyvai


7. Bohemiški raštai


8. Psichodeliniai raštai


9. Artistiški tapybos darbų raštai


10. Batika


11. Gradiento raštas


12. Vaivorykštės


13. Juostelės


14. Langeliai: tartan ir plaid


15. Geometriniai raštai


16. Taškeliai


17. Simetriniai raštai


Kas svarbiausia 2020 pavasario-vasaros populiariausių raštų tendencijose?

Kaip ir aprangos tendencijose, taip ir šiltojo sezono raštuose, labiausiai pastebima tęstinumo tendencija iš praeito sezono raštų, tik šį kart daugiau dėmesio skiriama ryškesniems, gyvybingesniems motyvams ir spalvoms. Kaip visuomet itin madingi gyvūnų kailio raštai, iš praeitojo sezono batika, kvadratėliai ir juostelės - dryžiai. Norisi išskirti visiškai šviežius ir ryškius vaivorykščių raštus, populiarius taškelius ir kaip visuomet madingas gėles. Pastarosios variuoja nuo išsiuvinėtų audinyje iki išpieštų; nuo didelių iki itin smulkių; na ir žinoma, vasaros, pavasario topas - ryškus rožių raštas.

Dizaineriai šį sezoną kaip niekad anksčiau maišo daugybę skirtingų spalvų ir motyvų, ko pasekoje gimsta gausūs tapybos šedevrus primenantys audiniai, spalvingi gradiento raštai ir batika; akcentuojama aplinkosaugos ir meilės žemai tematika su ryškiais motyvais ir garsiais šūkiais.

O ką jūs norėtumėte išbandyti pavasario - vasaros metu? Kuris raštas jums pasirodė įdomiausias ir mieliausias širdžiai?




Ačiū, kad skaitote,
Gėlėta kosmetinė

Komentarai