2019/2020 rudens - žiemos tendencijos: populiariausi raštai

Atrodo baigėsi šiltasis sezonas ir dauguma merginų šoka į niūrius, vienspalvius rūbus, pamiršusius visus linksmus ir spalvingus raštus. Nors šį sezoną karaliauja minimalizmas ir vienspalvės '90 įkvėptos tendencijos, tačiau raštų, kaip ir kiekvieną sezoną, tikrai nereiktų pamiršti ar užmiršti. Ir kalba čia ne tik apie audinius bei drabužius - ne, populiarūs raštai gali būti puikus akcentas aksesuaruose, papuošaluose, rankinėse, avalynėje, o kūrybiškiausioms - ir nagų dailėje ar makiaže. Tad į kokius raštus 2019/2020 metais dizaineriai siūlo atkreipti dėmesį ir kas bus svarbiausia renkantis spalvingus akcentus?

ČIA


1. Zebro kailio raštai


2. Tigro kailio raštai


3. Leopardo kailio raštai


4. Gyvatės odos raštai


5. Tropiniai raštai


6. Drugeliai


7. Realistiški gėlių raštai


8. Gausūs gėlių raštai


9. Plunksnas primenantis raštas (paisley)


10. Peizažo paveikslus primenantys raštai


11. Kamufliažiniai, kariuomenės raštai


12. Širdelės


13. Taškeliai


14. Horizontalios juostelės


15. Šachmatų lentos ir langelių raštai


16. Britiški langeliai (plaid)


17. Rombų formų raštai


18. Houndstooth raštai


19. Skiaučių raštai


20. Žakardo ir brokado raštai


21. Šūkiai ir frazės


22. Batikos raštai (tie-dye)


23. Raštai, panašūs į dažytus vandeniniais dažais


Kas svarbiausia 2019-2020 rudens - žiemos populiariausių raštų tendencijose?

Tendencijose visuomet galima rasti variacijas įvairiausiųjų raštų, tarp kurių tikriausiai kiekviena, net ir visiškai skirtingų pomėgių mergina, suras raštą, kuris bus arčiausiai širdies. Malonios rudens ir žiemos sezono šviežienos raštų tendencijose, dominavusios podiumuose yra romantiškos širdelės, kurios mano galva labiau tinka šiltajam sezonui, nei žiemai ar rudeniui, tačiau protingai derinant visuomet galima sukurti kažką išskirtinio ir gražaus. Po ilgos pertraukos su trenksmu grįžta ir jau spėtas pamiršti kamufliažas, kuris mano galva aiški '90 stiliaus tendencija (bent jau to laikotarpio pabaigos).

Visgi, rudenį vyraus ir klasikiniai šaltojo sezono raštai, kuriuos matome metai iš metų, kuriuos mėgstame dėvėti. Nepabostantys langeliai, britiškas plaid, rombo formų raštai ir kiek ryškesni, intensyvesni brokado raštai. Šalia jų drąsiai rikiuojasi avangardinio stiliaus skiautinių raštai, romantiškai lengvi (ir man labai pavasariški) raštai, primenantys piešinius su vandeniniais dažais ar drąsūs šūkiai ir frazės. Kalbant apie pastaruosius, kompanijų pavadinimai šį sezoną visiškai nemadingi - dizaineriai siūlo atkreipti dėmesį į aplinkosaugos bei politikos tematikas.

Na, o jei iš galvos vis dar neišgaruoja šiltoji vasara, dizaineriai mielai tęsia vasariškai lengvas gėlių, drugelių ir batikos raštų tendencijas, atkeliavusias iš praeito, pavasario tendencijų sezono. Be to, visuomet madingi, sezonas po sezono tendencijose karaliaujantys gyvūnų kailio bei odos raštai. Mane stebina šio sezono širdelės, labai gundo vandeninių dažų technika audiniuose, tačiau abu raštai man labiau asocijuojasi su šiltuoju metų laiku, tad planuoju likti ištikima rombams, kvadratėliams bei gyvatės odos imitacijos aksesuarams, vadovaudamasi daugiausiai vienspalvio, neraštuoto apdaro tendencijomis šiam rudeniui ir žiemai. O kas jums patinka labiausiai?




Ačiū, kad skaitote,
Gėlėta kosmetinė

Jūsų komentaras - geriausias atlygis ir didžiausia motyvacija!

Komentarai