LOVEA Nature "Pina Colada" dušo želė su pinakolados kokteilio aromatu

Vakar pasiėmiau blogo išeiginę - kartais tokių dienų be įrašų tikrai prireikia, ypač šiuo metu, kai taip šalta, kad norisi tik gulėti lovoje; kai pradėjau dirbti ir viską reikia kažkaip suderinti; kai nuo krūvos naujos informacijos šiek tiek sukasi galva. Žodžiu, nieko dar apie darbą naujo nežinau, jaučiuosi šiek tiek balta varna, tad nenoriu nei kalbėti, nei prisikalbėti. Viena aišku - tai šauniausi ir žmogiškiausi vadovai, su kokiais tik teko dirbti, o pastarųjų pas mane buvo labai daug, jei skaičiuoti ir UK patirtis. Žodžiu, naujienos tokios, kad keičiasi ir įrašų paruošimo laikas, tikriausiai suprantama, kad nauji įrašai bloge pasirodys tik vakaro metu? Nežinau ar verta jais dalintis tą patį vakarą, ar geriau sekančią dieną? Šitie sprendimai tikriausiai atsiras su praktika bei laiku. Na o šiandien noriu jums šiek tiek papasakoti apie neįprasto kvapo kūno prausiklį. O kas jei jūsų dušas kvepėtų pinakolados, mojito ar kosmopolitan kokteiliu? Aš avantiūrai pasirašiau, išbandžiau ir šiandien grįžtu jau su nuomone.

"Nesureikšminkite gyvenimo. Jūs niekada neišeisite iš jo gyvas."
Elbertas Hubbardas




Produktas: LOVEA Nature "Pina Colada" dušo želė su pinakolados kokteilio aromatu
Gamintojas: "Laboratoires Biocos". Pagaminta Prancūzijoje
Paskirtis: nuplauti kūno odą, pašalinti nešvarumus
Tinkamas tipas: visiems
Labiausiai patiko: įdomus kvapas
Labiausiai nepatiko: tikėjausi kiek saugesnės sudėties
Tūris: 250 ml
Kaina*: 4,81 EUR
Kur galima įsigyti: Hiperfarma
Įvertinimas: 3/5

Ką žada gamintojas: Mėgaukitės savo mėgstamo kokteilio aromatu, puoselėdami savo kūno odą! Dušo gelio formulėje nėra sulfatų ir parabenų. Odą švelniai prausiantis dušo gelis pasižymi saldžiu kokosų aromatu. Paverskite savo rytinį dušą egzotiško atokvėpio ritualu! 


Pakuotė iš principo atrodo labai elementari: skaidraus plastiko buteliukas su rudu atkemšamu dangteliu. Man visai gražu kompanijos logotipas, nors pati dušo želė ir tas kokosas atrodo labai paprastai. Daug labiau pakuotę puošia baltai gelsvas kreminis produktas, atrodantis labai panašiai kaip pieniškas Pina Colada kokteilis. Buteliuko plastikas minkštas, patogus išspausti produktą lauk, dangtelis saugiai užsidaro.

Kvapas yra šios dušo želė didžiausias unikalumas! Bent jau man neteko matyti kosmetikos su alkoholinių kokteilių kvapais. Ir kvepia šitas prausiklis tikra pina colada, galbūt vos vos jaučiasi tas sintetiškumas, bet apskritai yra ir kokosinis kvapas, ir pieniškumas/ kremiškumas ir truputis rūgštelės. Tikras kokteilis! Tik ant odos neišlieka labai ilgai.

Konsistencija. Baltas prausiklis atrodo kaip pieniškas kokosinis kokteilis - jo tekstūra kreminė ir kiek tirštesnė už vidutinę.


Sudėtis: Aqua, Disodium Laureth Sulfosuccinate, Sodium Cocoyl Isethionate, Cocamidopropyl Betaine, Decyl Glucoside, Glycerin, Polyquaternium-7, Hydroxypropyltrimonium Hydralyzed Wheat Protein, Parfum, Cetrimonium Chloride, Sodium Chloride, PEG-150 Pentaerythrityl Tetrastearate, PPG-2 Hydroxyethyl Cocamide, Chlorphenesin, Sodium Benzoate, Citric Acid, Benzophenone-4, Polyquaternium-10, Potassium Sorbate, Acrylates/ PEG-10 Maleate/ Styrene Copolymer, Phenoxyethanol, Coumarin.

0% sulfatų ir parabenų.


Poveikis. Gerai, tikriausiai man labiausiai patinka dušo želė idėja - sukurti seriją prausiklių, kurie kvepėtų kaip mėgstamiausias tavo kokteilis. Laikai, kai kas vakarą lėkdavau dirbti arba linksmintis į klubą būtų labiau tikę tokiam produktui - išsimaudai su kokteiliu kvepiančiu prausikliu, susikuri nuotaiką jau nuo dušo ir laiminga sau gurkšnoji kreminius kokteilius. Gerti tikrai neskatinu, jei ką, bet nepatikėsiu, jei jums nebuvo tokio laikotarpio, kai mėgstamas gėrimas rankoje ir šokiai iki ryto buvo svarbūs. Šiai dienai šimtas metų negėriau pinakolados, bet atsiminti smagu, juolab, kai kvepia lygiai taip pat!

Na, o kalbant apie funkcinius dalykus - prausiklis iš esmės kaip prausiklis. Prausia švariai ir gerai, putoja vidutiniškai, jokio odos sausinimo nejaučiau. Idėja faina, bet vargu ar pirkčiau tokį prausiklį antrą kart - kokybė pasirodė vidutiniška ir galbūt neverta labai jau didelio dėmesio.




Ačiū, kad skaitote,
Gėlėta kosmetinė

* nurodyta gaminio kaina tik orientacinė. Visuomet galima rasti gaminio akcijų ar nuolaidų. Taip pat neturiu galimybės palyginti visų priemonės pardavimo vietų.

Jūsų komentaras - geriausias atlygis ir didžiausia motyvacija!

Komentarai