EVELINE "mini MAX" greitai džiūvantis ir ilgai išliekantis nagų lakas (atspalvis No. 955)

Savaitės pradžia - tai reiškia naują, šviežutėlį manikiūrą, naują spalvą ir praeitos savaitės manikiūro trumpą santrauką. Ar man tik taip atrodo, ar praeitą savaitę buvo šilčiau? O kai šilčiau ir manikiūro norisi ryškesnio, šviesesnių spalvų, nors jau tikrai nebe vasariško. Gerai, tiesą pasakius kai tokie pereinamieji orai, man nesinori nei kristi į tamsius atspalvius bet ir šviesūs pasteliniai visai nebedžiugina, tad permainingiems orams permainingos ir spalvos, šį kart Iš Eveline MiniMAX.

"Aš esu kantrus kvailumui, bet ne tiems, kurie didžiuojasi juo."
Edith Sitwell



Produktas: EVELINE "mini MAX" greitai džiūvantis ir ilgai išliekantis nagų lakas (atspalvis Nr. 955)
Gamintojas: "Eveline Cosmetics". Pagaminta Lenkijoje
Paskirtis: dekoratyvinė - nagams
Tinkamas tipas: visiems
Labiausiai patiko: nedidelė kaina 
Labiausiai nepatiko: prasta pigmentacija
Tūris: 5 ml
Kaina*: 1,59 EUR
Kur galima įsigyti: Martina, Drogas, Eurokos
Įvertinimas: 2-2,5/5

Ką žada gamintojas: EVELINE MINI MAX - tai greitai džiūvantis ir ilgai išliekantis nagų lakas. Subtilios, neutralios arba klasikinės nagų lako spalvos sukurs nepriekaištingą manikiūrą.

Sudėtis: Butyl Acetate, Ethyl Acetate, Nitrocellulose, Acetyl Tributyl Citrate, Tosylamide/ Epoxy Resin, Isopropyl Alcohol, Styrene/ Acrylates Copolymer, N-Butyl Alcohol, Stearalkonium Betonite, Adipic/ Acid/ Neopentyl Glycol/ Trimellitic Anhydride Copolymer, Silica, Benzophenone-1, Trimethylpentanediyl Dibenzoate, Polivinyl Butyral, Dimethicone, Trimethylsiloxysilicate.
May contain: Mica, Calcium Sodium Borosilicate, Calcium Aluminum Borosilivcate, Polyethylene Terephthalate, Aluminum Powder/ Ethyl Acetate, CI 19140, CI 77266, CI 77891, CI 15850, CI 74160, CI 15985, CI 77510, CI 15880, CI 45410, CI 45380, CI 45350, CI 45370, CI 15865, CI 77491, CI 77492, CI 77742, CI 73360.


Mano nuomonė. Cilindro formos buteliukas atrodo normalaus, standartinio dydžio, tačiau priemonės kiekis visai nedidelis, vos 5 ml ir tai mane džiugina. Juk suprantate - baigti nagų laką labai sunku, ypatingai jei jų kiekis didelis, tad visuomet labai džiaugiuosi mažesnio kiekio pakuotėmis, nei didelėmis bonkutėmis. Nagų lako šepetėlis platus, vidutinio ilgio, tačiau labai nekruopščiai nukirptas, atrodo lyg apkramtytas. Tai apsunkina nagų lako dengimą - tas apkramtytas kampas negražiai nugula prie apynagių, tad kruopštumo bei atidumo čia labai reikia. 

Nagų lakas vidutinio skystumo, nei per tirštas, nei pernelyg skystas. O va pigmentacija nėra pati geriausia - dengiant vieną atspalvio sluoksnį nepavyksta išgauti spalvos gilumo ir intensyvumo; atspalvis atrodo nublukęs. Du priemonės sluoksniai tiesiog privalomi.

Pirmas sluoksnis

No. 955 atspalvis iš pirmo žvilgsnio atrodo žalias, tačiau turi nemažai melsvo atspalvio, tad mano nuomone geriausias spalvos apibūdinimas - elektrinė. Atspalvis nėra tolygus kreminis, jis turi blizgių smulkių dalelių, dėl ko įgauna perlamutrinį žvilgesį. Tikrai ne pats madingiausias šio sezono nagų lako efektas, tačiau kas sakė, kad reikia visuomet būti tik madingai?

Du sluoksniai

Esu bandžiusi dar kelis šios linijos nagų lakus ir visuomet džiūgaudavau dėl mažiausiai savaitės laiko nepriekaištingo manikiūro, tačiau šis atspalvis regis yra išimtis. Pirmiausia, nors jis atrodė pilnai išdžiūvęs, tačiau po dvylikos valandų, aižydama saulėgrąžos galvą sugebėjau nulupti vieno nago laką - jis atrodė nepilnai sukietėjęs, minkštas... Kitus pasaugojau ir spėjau pasidžiaugti 4 dienomis su normaliai atrodančiu manikiūru (tą nagą aišku perlakavau), o po to prasidėjo nuskilinėjimas, lupinėjimasis... Apmaudu, kai kiti šios serijos nagų lakai pasižymėjo ir spartesniu džiūvimu ir ilgesniu išlikimu.




Ačiū, kad skaitote,
Gėlėta kosmetinė

* nurodyta gaminio kaina tik orientacinė. Visuomet galima rasti gaminio akcijų ar nuolaidų. Taip pat neturiu galimybės palyginti visų priemonės pardavimo vietų.

Jūsų komentaras - geriausias atlygis ir didžiausia motyvacija!

Komentarai