2019/2020 rudens - žiemos tendencijos: makiažas

Kažkada senai senai šitas blogas orientavosi tik į makiažą ir grožį ir nors šiuo metu didžiąją įrašų dalį vis dar sudaro su grožiu susiję įrašai, tačiau jau senokai nebėra blogo specializacijos bei orientacinės krypties. Man norisi kalbėti platesnėmis temomis, nei paviršutiniški grožio reikalai ir manau po truputį bloge tokių temų vis atsiranda. Nepaisant to, šią dieną noriu pradėti būtent su visišku standartiniu įrašu ir pakalbėti apie dekoratyvinę kosmetiką. Šį kart tendencijų skiltyje turime rudens-žiemos makiažo tendencijas, žiūrime, ką naujo atneša šaltasis sezonas, kuo siūlo puoštis makiažo meistrai ir ko iš praėjusių sezonų jau derėtų atsisakyti.

ČIA


1. Beveik be makiažo



2. Veido papuošalai: priklijuoti perliukai ir blizgučiai


3. Artistiškos spalvų dėmės ant veido


4. Artistiškas, netobulas makiažas, tarsi paišytas vaiko rankomis


5. Sveikai atrodančios, drėgnos odos efektas


6. Ryškūs rožiniai skaistalai


7. Saulės nubučiuota - švelnus bronzatas


8. Švelnūs antakiai


9. Šviesinti antakiai


10. Ekstravagantiškos dirbtinės blakstienos


11. Didelės apimties blakstienos su daug tušo


12. Spalvotas blakstienų tušas


13. Lūpų blizgesiai


14. Korėjietiškų lūpų mada arba lūpų dėmė


15. Raudonos spalvos lūpų dažai


16. Vyno spalvos lūpų dažai


17. Uogų spalvos lūpų dažai


18. Suderintas akių ir lūpų makiažas


19. Baisūs kontaktiniai lešiai


20. Kūrybiškas akies raukšlės paryškinimas pravedimu


21. '90 stiliaus nutrintas/ išsklaidytas pravedimas


22. Paryškinta vandens linija


23. Klasikinis pravedimas - strėlytės


24. Ekstremalus pravedimas - strėlytės


25. Juodos prasklaidytos akių "dėmės" arba netvarkingas juodas akių makiažas


26. Netvarkingos, ryškių šešėlių dėmės


27. Ryškūs pravedimai ir šešėliai


28. Elegantiškas dūminis makiažas


29. '60 stiliaus įkvėptas makiažas


30. Itin blizgus akių makiažas


31. Šlapio efekto šešėliai


32. Rožinis ir violetinis akių makiažas


33. Rudi akių šešėliai


34. Auksiniai akių šešėliai


Kas svarbiausia 2019-2020 rudens - žiemos makiažo tendencijose?

Tikriausiai visas šaltojo sezono makiažo tendencijas geriausiai apibūdina artistiškas, šventiškas ir truputį gąsdinantis būdvardžiai. Makiažo tendencijos šį sezoną įspūdingos, įsimintinos ir gana lengvai pritaikomos kasdieniame gyvenime. Pirmiausia, kaip ir kelis sezonus anksčiau, išlieka populiarus minimalus, labai lengvas veido makiažas, šalia kurio galima taikyti labai skirtingus elementus: ryškius skaistalus, lengvą, tarsi saulės nubučiuotos odos bronzatą ar sveikai drėgnos odos efektą, kurį galima sukurti šlapių hailaiterių pagalba. Na, o jei norisi truputį ekstravagancijos ar meniškumo - veidas gali būti puošiamas spalvų potėpiais ar priklijuotais blizgučiais ar perliukais.

Iš tendencijų šį kart aiškiai dingsta ryškūs ir stiprūs antakiai. Svarbiausią dėmesį reiktų sutelkti į švelnių formų, antakių pudra užpildytus antakius. Kaip visuomet šalia lieka ir meniški balinti antakiai, tačiau tokia tendencija gatvėje sunkiai įsitvirtina ir tikriausiai dar kuris laikas turėtų likti tik tendencija. Šį sezoną blakstienų tušo pamiršti negalima - ryškios, didelės apimties blakstienos yra svarbiausia tendencija. Šalia jų ir visiška naujovė - spalvotas blakstienų tušas ar labai ryškios, ekstravagantiškos dirbtinės blakstienos.

Makiažo meistrai šį sezoną labai daug dėmesio skiria įvairių stilių ir formų akių pravedimams. Šalia spalvingų sprendimų vyrauja įvairios artistiškos formos ir klasikiniai, moteriški sprendimai. Akių šešėlius siūloma rinktis itin moteriškų rožinių, violetinių ir neutralių rudų bei glamūrinių auksinių spalvų. Šalia matome ir kelis sezonus madingus šlapio efekto šešėlius ir blizgius, tačiau pirmenybė šaltuoju metų laiku tenka matiniams.

Galiausiai lūpų taikinyje šaltuoju metu tęsiama iš pavasario atkeliavusi lūpų blizgesių tendencija bei žavingas, švelnus, moteriškas korėjietiškų lūpų makiažas, kai lūpų centre spalva ryškesnė, o kampučiuose - išblukusi. Pastebiu ši tendencija pamažu atsiranda ir gatvės madose, tad turėtų būti pakankamai populiari rudens bei žiemos metu. Visgi, jei norisi klasikos ir patikrintų variantų - dėmesį reiktų atkreipti į ryškius raudonus, vyno bei uogų spalvos lūpų dažus.

Kas jums labiausiai patinka makiažo tendencijose? 




Ačiū, kad skaitote,
Gėlėta kosmetinė

Jūsų komentaras - geriausias atlygis ir didžiausia motyvacija!

Komentarai