INGRID Cosmetics "Gloss GEL" - gelinį efektą suteikiantis nagų lakas, kuriam nereikalinga UV lempa "535"

Kadangi jau esu išbandžiusi daugumą Ingrid kosmetikos gaminių, tikriausiai jau esu gana užtikrinta, kad kosmetikos kokybė deja tik taip sau - vienas kitas gaminys visai neblogas, tačiau dauguma jų tik taip sau, apie daugumos jų kartojimą net nepagalvočiau. Čia jei kalbame apie dekoratyvinę kosmetiką, tuo tarpu apie nagų lakus aš kol kas galvoju visai neblogai - ir kur čia negalvoti? Kaina visai nedidelė, o kokybė visai gera. Turiu kelis kompanijos nagų lakus ir jais esu visai patenkinta. 

 "Jei jūs teisiate žmones, jums nėra laiko mylėti juos."
Motina Teresė



Produktas: INGRID Cosmetics "Gloss GEL" - gelinį efektą suteikiantis nagų lakas, kuriam nereikalinga UV lempa "535"
Gamintojas: "Verona Products Professional" Sp. z o. o. Pagaminta Lenkijoje
Paskirtis: dekoratyvinė - nagams
Tinkamas tipas: visiems
Labiausiai patiko: atrodo lyg gelinis nagų lakas
Labiausiai nepatiko: tikėjausi ilgesnio išlikimo
Tūris: 7 ml
Kaina*: 1,98 EUR 
Kur galima įsigyti: Camelia vaistinė, Bionaturoazė, feelthewow.lt
Įvertinimas: 4/5

Ką žada gamintojas: INGRID nagų lakas GLOSS GEL suteikia išskirtinai intensyvią spalvą ir unikalų blizgesį nuo pirmojo užtepimo. Šiuolaikinė formulė užtikrina tolygų padengimą, o platus ir storas teptukas garantuoja tikslų užtepimą. Produktas tvirtai laikosi prie nagų plokštelės ir sukietėja, todėl manikiūras gali išsilaikyti keletą dienų.
Sukuriamas profesionalaus, ilgai išliekančio, manikiūro efektas, nenaudojant UV spindulių lempos.

Sudėtis: Butyl Acetate, Ethyl Acetate, Nitrocellulose, Adipic Acid/ Neopentyl Glycol/ Trimellitic Anhydride Copolymer, Acetyl Tributyl Citral, Isopropyl Alcohol, Acrylates Copolymer, Stearalkonium Bentonite, n-Butyl Alcohol, Styrene/ Acrylates Copolymer, Benzophenone-1, Silica, Trimethylpentanediyl Dibenzoate, Polyvinyl Butyral.
May Contain: Diacetone Alcohol, Stearalkonium Hectorite, Sucrose Acetate Isobutyrate, Pentaerythtrinyl Tetraisostearate, Phosphoric Acid, Phtalatic  Anhydride/ Trimellitic Anhydride/ Glycols Copolymer, Glycidoxypropyl Trimethoxysilane, Methacryloyl Propyltrimethoxysilane, Mercaptopropyl Trimethoxysilane, Methyltriethoxysilane, Benzoyl Isopropanol, Benzophenone, Acetyl Methionine. Alcohol Denat., Dipropylene Glycol, Cellulose Acetate Butyrate, Propylene Glycol, Dimethicone, Argania Spinosa Kernel Oil, Methyl Methacrylate, Crosspolymer, Polyethylene Terephthalane, Polyurethane-11, Isobutylphenoxy Epoxy Resin, Titanium Monoxide, Flourphogopite, Silicon Dioxide, Calcium Sodium Borosilicate, Polypropylene, Hydrogenated Polyisobutylene, Palmitic Acid, Synthetic Fluorphlogopite, Mica, CI 77861, CI 77000, CI 12085, CI 17200, CI 19140, CI 15850, CI 15850:1, CI 15880, CI 16035, CI 73015, CI 74160, CI 75470, CI 77120, CI 77163, CI 77266, CI 77491, CI 77492, CI 77499, CI 77510, CI 77742, CI 77891.


Mano nuomonė. Kvadratinis stiklinis nagų lako buteliukas nedidelio dydžio ir tai mane džiugina. Tiesą pasakius mano skoniui galėtų būti ir mažesnis kiekis, tačiau smagu, kad ne didesnio kiekio... Kvadratinės formos plastikinis dangtelis atsukamas, tačiau mano nuostabai, tvirtai užsukus jis nėra lygus ir atrodo lyg prasisukęs, tačiau tai smulkmena. Nagų lako šepetėlis platus, ant trumpo kotelio, tad turime maksimalią kontrolę ir spartų dengimą. Aišku, jei tik nedreba rankos - pora perbraukimų ir nagas nudažytas! Nagų lako formulė tiesiog tobula - dengiasi tolygiai, kaip sviestukas, be jokių spalvos netolygumų ar dryžių, o jau pigmenatacija gerumo... vienas sluoksnis ir visiškai tobulas atspalvis! Nerealu!


No. 535 atspalvis intensyviai ryškios, nepriekaištingos pigmentacijos raudona su trupučiu oranžinės. Šiltas raudonas atspalvis, kuris iš tiesų atrodo kaip gelinis nagų lakas - išdžiuvus įgauna labai intensyvaus spindesio. Nežinodama koks tai lakas, garantuotai pagalvočiau kad čia gelinis lakas.

Deja, bet mano akimis vienintelis trukumas yra nagų lako išlikimas. Spalva išlieka 3-4 dienas! Ir tai man kiek per trumpai. Trečios dienos vakare pradeda trintis kampučiai, o ketvirtąją - pamažu nuskilinėti. Džiaugiuosi tik tuo, kad spindesys nors ir kiek prislopsta, bet niekur nedingsta, tačiau nusivalyti po 4 dienos jau norisi. Galiausiai manau, kad nagų lakas puikus ir vertas dėmesio - gera kokybė, akis džiuginantis rezultatas, intensyvus spindesys! Puiku!

Panašūs atspalviai:




Ačiū, kad skaitote,
Gėlėta kosmetinė

* nurodyta gaminio kaina tik orientacinė. Visuomet galima rasti gaminio akcijų ar nuolaidų. Taip pat neturiu galimybės palyginti visų priemonės pardavimo vietų.

Jūsų komentaras - geriausias atlygis ir didžiausia motyvacija!

Komentarai