GOSH "Oh My Gosh" nagų lakas (atspalvis "006 orange red")

Kaip ir kiekvieną savaitę aš jums noriu parodyti, kas buvo ant mano nagučių. Šituos savaitinius manikiūro įrašus rašau jau senokai ir mintyse vis kirba kelios idėjos, kaip norėčiau pasidaryti normalią nagų dailę, kaip vėl norėčiau papaišyti ant savo nagučių, tačiau deja, laiko rėmuose esu tiek save įspaudusi, kad džiaugiuosi turėdama pusvalanduką paprastam manikiūrui ir spalvotam nagų lakui. Kas ten sakė, kad auginti vaiką ne darbas? Dar ir koks darbas, tik atlygis dalijmas meile, vaiko bučiniais, apkabinimais ir šypsenomis, o ne pinigais. 😁 Ir dar tai darbas be jokių išeiginių, be jokių pertraukų...

Tad 'nukniaukusi' valandžiukę ir užsidariusi kambaryje praeitą savaitę pasidariau manikiūrą su Gosh "Oh My Gosh" spalvotu nagų laku. Iš Gosh kompanijos tai yra pirmasis mano nagų lakas. Iš ties, pirmiausia tikriausiai todėl, kad kažkodėl visur stenduose jie labai aukštai - aš mažutė, nepasiekiu, o jei negaliu apžiūrėti, dažnai ir negaliu nusipirkti. Ir dar man nepatinka, kaip būtent šios kompanijos nagų lakai netvarkingai sudėti - jei kitur rasime stendus pagal spalvas, tai šitos kompanijos, kiek kartų esu atkreipusi dėmesį, tiek sudėti bet kaip. Tai tikrai atbaido. Per kažkurią savo kelionę po parduotuves, nusprendžiau tiesiog imti, įsigyti ir isbandyti, kaip man jie patinka, kaip dengiasi, kokia pigmentacija ir pan. Kviečiu pasižiūrėti.

"Gyvenime yra tik dvi tragedijos: pirma, negauti tai, ko trokšti; antra - tai gauti."
O. Vaildas


Produktas: GOSH "Oh My Gosh" nagų lakas (atspalvis "006 orange red")
Gamintojas: "GOSH Cosmetics". Pagaminta Danijoje
Paskirtis: dekoratyvinė - nagams
Tinkamas tipas: visiems tipams
Labiausiai patiko: labai gera pigmentacija
Labiausiai nepatiko: techninis dalykas - niekur neįmanoma rasti priemonės sudėtinių dalių
Tūris: 5 ml
Kaina*: 3,90 EUR
Kur galima įsigyti: Eurokos, Kristiana, Kosmada
Įvertinimas: 5/5

Ką žada gamintojas: Gosh nagų lako konsistencija sukurta taip, kad jį būtų labai lengva padenti. Gerai aplsikuojasi, yra ilgo išlikimo ir turi spindintį užbaigimą, kuris laikysis labai ilgai. Gosh rekomenduoja, prieš dengiant nagų laką padengti nagų lako pagrindą, kad tinkamai apsaugoti nagų lako plokšteles

• Spindintis užbaigimas
• Gerai maskuoja nago netobulumus
• Lengva padengti
• Ilgai išlieka
• Greitai džiūva
• Šepetėlis sukurtas itin lengvam padengimui

Sudėtis: Deja, tačiau sudėties ant buteliuko nėra, tik nurodomasis ženkliukas ieškoti jos internete, tačiau nei oficialiame gamintojo, nei platintojų puslapiuose sudėtinių dalių nėra. Nurodyta tik tai, kad sudėtis be toluene, be formaldehyde, be DBP, be camphor. Ir viskas - o kaip visa kita?


Poveikis. Pirmiausia visuomet kelis žodžius pasakoju apie buteliuką ir aplikatorių. Buteliukas visiškai volelio formos, labai paprastas. Mane intriguoja pavadinimas "Oh my Gosh" - vajetus (o tu Dieve). Apskritai Gosh kompanijos pavadinimas įdomiai verčiasi, na gal ne tiek įdomiai, kiek man imponuoja. Mane visuomet labai domino šios kompanijos produktai ir visuomet jiems jaučiau trauką - sunku ir paaiškinti, tikriausiai smalsumas ir ta emocija, kurią sukuria vienos ar kitos kompanijos pakuotės. Žiūrėkit, kaip vienos imponuoja ir norisi paimti į rankas, o kitos kelia labai mažai emocijų... Tai va, trumpai tariant - Gosh yra iš tų kompanijų, kuri kelia tas smalsumo emocijas...
Jeigu apie aplikatorių: jis vos vos ilgesnis nei vidutinio ilgio, plonytis, siauras ir labai patogus. Trmpas kotelis duoda labai gerą šepetėlio kontrolę - dažantis niekas nesimakaluoja. Aišku, teks per nagą perbraukti daugiau nei porą kartų, tačiau labai patogus pasiekti sritis prie pat nago šonų ir apynagės.

"006 Orange Red" atspalviu lakuoti nagus pasirinkau visai ne atsitiktinai - man jis vasariškas! Raudona šiaip jau yra klasika ir ją renkuosi tada, kai nežinau ko noriu arba kai viskas atsibodę. Šiame atspalvyje raudona yra su nemažai oranžinio atspalvio ir tai man padaro atspalvį tiesiog tobulą tokiems vasaros orams: kai lyja ir šlapia, nori nenori tokio atspalvio nagai primena vakarus prie jūros ir raudonos saulės palydėtuves nakties miegui...
Išdžiūvęs nagų lakas blizgaus, spindinčio efekto.

Vienas sluoksnis

Aš esu nustebusi ir labai smagu buvo stebėti, kaip lengvai nagų lakas pasidengia ant plokštelės, be jokių dryžių ar spalvos netobulumų: iš karto tobulai ryški ir intensyvi spalva. O ir mano nago netobulumus lakas labai gerai užmaskavo ir paslėpė - paviršius įgavo blizgesio ir atrodė toks lygus, dailus ir gražus.

Aišku, aš dabar esu nusilirpusi nagučius, ir ant trumpų nagų lakas neatrodo taip tobulai gražiai, kaip ant ilgesnių. Tačiau nepaisant nago trumpumo, man atrodo, kad efektas puikiai atspindi lako kokybę, gerą pigmentaciją ir tobulą dengimą.

Du sluoksniai, be viršutinio nagų lako.

Ir paskutinis aspektas - nagų lako išlikimas, kuris manęs irgi nenuvylė. Lakas be viršutinio sluoksnio išliko 4-5 dienas. Aš manau, kad laisvai gali išlikti ir apie savaitę, mat šią savaitę su savo nagais dariau tiek daug visokių darbų, kad stebiuosi, kaip išlaikė tiek ilgai - ir akvariumo gruntą ploviau (ten kelis kartus reikia pirštais šukuoti per gruntą su vandeniu), ir namus valiau, o norėdama kruopštesnio plovimo visus kampučius ploviau su paprasčiausiu skuduru, kas labai kenkia nagučiams. Žodžiu, lakas tobulai geras - iki pat valymo man lakas nenutrupėjęs buvo nė kiek, tik patys galiukai šiek tiek pasitrynę.

Tobulai geras lakas, o tikėjausi visiškai mažai. Hmm... reikės po kurio laiko pabandyti dar ir kitus atspalvius - žinote, kaip būna: vieni atspalviai puikiai laiko ir yra geros pigmentacijos, o kiti nelabai? Tikiuosi, kad taip nėra. O kol kas mano verdiktas - puikus ir nebrangus nagų lakas, rekomenduoju!

Panašūs atspalviai:
- ESSENCE Colour & Go "186 polka holga"
- MOLLON PRO Hardening "101 Magnetic Red"
- ESSENCE Colour & Go "187 juicy love"




Ačiū, kad skaitote,
Gėlėta kosmetinė

*nurodyta gaminio kaina tik orientacinė. Visada galima rasti gaminio akcijas, per kurias produktus galite įsigyti pigiau. Taip pat, nenurodau jums galutinės, aukščiausios kainos, kadangi neturiu galimybės palyginti visų produkto pardavimo vietų.

Komentarai