SAMPLE SIZE. BIOTHERM "Blue Therapy [Lift & Blur]" akimirksniu tobulumo suteikiantis standinantis kremas visiems odos tipams

Dar vienas mėginėlis, šį kartą iš Biotherm kompanijos. Aš manau, kad "Blue Thereapy" violetinis (Lift & Blur) kremas yra skirtas vyresnio amžiaus moterims ir aš manau, kad į šitą amžiaus kategoriją aš dar tikrai nepatenku. Tačiau raukšlių ant veido aš turiu, todėl smalsumo vedama bandau kremą prieš raukšles - juk vienaip ar kitaip testuoju ne pilno dydžio indelį, bet tik nedidelį mėginį, kurio kremo man pakanka tik trims dienoms. Atrodo per tiek laiko poveikio nesimato - šito kremo matėsi nuo pirmojo naudojimo, todėl būtinai pasakoju savo potyrius.



Ką žada gamintojas: Akimirksniu tobulumo suteikiantis standinantis kremas visų tipų odai.
O kas, jeigu galingas priežiūros nuo senėjimo poveikis būtų akivaizdus akimirksniu?
Tik 20% odos senėjimo yra neišvengiamas. 80% mūsų senėjimo įtakoja išorės veiksniai, tokie kaip UV spinduliai, aplinkos teršalai ir stresas. UV spindulių, teršalų ir streso poveikis kaupiasi ant odos ir ji atrodo žymiai vyresnė nei yra iš tikrųjų. Biotherm biologai atrado žemės gelmėse slypinčias tris galingas gyvybines vandens jėgas, kurios skatina natūralias odos funkcijas, palaiko jos atsinaujinimo procesus ir taip geba sustabdyti senėjimo procesą. Aktyvių ingredientų trijulė veikia giliai odoje, aktyvindama odos regeneraciją ir atsinaujinimo procesus.
Vos užtepta Lift & Blur priemonė sušvelnina senėjimo požymius ir išvaizdai iškart suteikia jaunatviškumo. Užpildomasis priemonės poveikis kasdien skleidžiasi ir skverbiasi į kiekvieną odos įdubimą: raukšlės atrodo lygesnės, oda – standesnė.
Naudojimas: Tepkite kremą ryte ir vakare ant veido ir kaklo odos, prieš tai ją nuvalius/nuprausus veido pieneliu/prausikliu ir tonizavus veido losjonu. Netepkite paakių srities. Šiai zonai naudokite specialų paakių kremą.

Sudėtis: Aqua, Glycerin, Dimethicone, Isohexadecane, Alcohol Denat., Sorbitol, Dipropylene Glycol, Synthetic Wax, PEG-10 Dimethicone, Dimethicone/ PEG-10/ 15 Crosspolymer, Silica (nano), Algae, Triethanolamine, Dimethicone/ Polyglycerin-3 Crosspolymer, Sodium Acrylates Copolymer, Sodium Hydroxide, Sodium Polyacrylate, Silica Silylate, Laminaria Ochroleuca Extract, Adenosine, Ascorbyl Glucoside, Nylon-12, Disodium EDTA, Propylene Carbonate, Hydroxyethylpiperazine Ethane Sulfonic Acid, Caprylic/ Capric Triglyceride, Vitreoscilla Ferment, Acetyl Trifluoromethylphenyl Valylglycine, Disteardimonium Hectorite, Ethylhexylglycerin, Polysilicone-8, Tocopherol, Phenoxyethanol, Chlorphenesin, CI 77891, Mica, Parfum.

Kiekis: mėginuko kiekis 1,5 ml. Pilnas gaminio kiekis 50 ml
Kaina: 69,65 EUR
Kur galima įsigyti: Douglas, Kristiana, Kosmada


Mano potyriai. Veido kremasbaltos spalvos, tirštokas, tačiau į odą geriasi greitai. Pirmiausia man labai įsiminė malonus kremo kvapas: vidutinio intensyvumo, tačiau gaivus, lengvas ir nors turi kažkokią sunkią natą, tačiau man kvepia labai labai maloniai. Norisi uostyti ir uostyti.

Šito kremo esmė - veikti raukšles ir apsaugoti odą nuo žalingo aplinkos poveikio. Ir tą poveikį raukšlėms aš tikrai pastebiu nuo pačio pirmojo naudojimo: pasitepus kremu jų matomumas tarsi tampa švelnesnis, oda atrodo jaunesnė, tolygesnė, dailesnė. Savaime suprantama, kad po trijų dienų naudojimo aš nematau senėjimo sustabdymo ar labai didelio poveikio savo odai. Tačiau pastebiu, kad kremas efektyvus, veikia stipriai, bet ne taip, kad erzintų veido odą, veikia švelniai, maloniai. Manau, kad atėjus laikui, turiu galvoje amžiaus cenzą, mielai nusipirkčiau kremo pakuotę, aišku, jei jis dar bus gaminamas. O kol kas patiko, patiktų, jei turėčiau vyresnę veido odą.




Ačiū, kad skaitote,
Gėlėta kosmetinė

Komentarai