TAMbeauty.com užsakymas + free Mystery Bag

Aš negaliu patikėti, kad jau mėnesio vidurys, o aš jums dar neparodžiau TAM Beauty užsakymo, kurį padariau birželio pabaigoje, o gavau liepos pradžioje. Tai va, kažkaip net nepastebėjau, kur pralėkė laikas, o parodyti viską noriu, nelaukiant mėnesio pabaigos i rnaujų pirkinių įrašo.

TAM Beauty internetinė parduotuvė (ČIA) yra kelių skirtingų prekinių ženklų įsigijimo vieta - kalbant konkrečiai apie makiažą, čia rasime Makeup Revolution, Freedom Makeup, I♡MAKEUP kurie domina mane labiausiai. Čia rasite dar DGJ Organics, FaceB4, Colourless, ColourOn, Katie Price Beauty, Free From Frizz kurie galbūt kada mane sudomins ir ateityje įsigysiu kažką pabandyti, bet šiuo metu kalbėsime ir matysite tik anksčiau paminėtus tris prekinius ženklus.

Kalbant apie Makeup REVUTION kosmetiką, jos tikrai galima įsigyti Lietuvoje ir daugumoje pardavimo vietų (Eurokos, Pigu.lt, Topbeauty.lt...), tačiau man asortimentas atrodo palyginus mažas, ir yra kainos skirtumas. Jei perki kelis vienetus ar vieną, du dalykėlius, gal ir neverta siųstis iš Anglijos, tačiau, kai norisi platesnio pasirinkimo, Lietuvoje nesančių produktų, ar daugiau kosmetikos - tikrai apsimoka siųstis, galbūt susimetus užsakymui su draugėmis? Mat užsakius už 40 EUR, siuntimas bus nemokamas. Ne tokia aukšta ir pristatymo kaina - manau labai norint, nesunku sumokėti ir tuos 6 EUR siuntimui Europoje. Viskas, gana pliuprti, žiūrim turinį:


FREEDOM Makeup London FE103 Blending Eye Brush - akių makiažo šepetėlis šešėliavimui
Kaina: £2.24
MAKEUP REVOLUTION Pro E101 Eyeshadow Brush - akių makiažo šepetėlis dengimui
Kaina: £2.23
MAKEUP REVOLUTION Pro E102 Eyeshadow Contour Brush - akių makiažo šepetėlis šešėliavimui, kontūravimui ir spalvos išsklaidymui
Kaina: £2.23

Jei jūs matytumėt, kiek makiažo šepetėlių turiu... Tikrai pakankamai, tačiau šiuo atveju aš koncentruojuosi ne į kiekį, o į tai, kiek vienas ar kitas įrankis patogus naudojimui, nes iš krūvos įrankių, akių makiažui man patinka naudoti toli gražu ne visus. Tiesiog norėjau pasižiūrėti, kokia Freedom ir Makeup Revolution šepetėlių kokybė. Kadangi veido makiažui šepetėlių turiu pakankamai, tai rinkausi būtent akims. Kol kas man patiko abu iš Makeup Revolution, o dėl Freedom, dar nesu tikra, kol kas itin nesižaviu.


MAKEUP REVOLUTION Retro Luxe Kits Metallic "We Rule" - metalinio atspalvio lūpų dažų ir lūpų pieštuko rinkinys, 1 g + 5,5 ml
Kaina: £6.72
I Heart MAKEUP Lip Lava - "Tremor" - skysti lūpų dažai. 12 ml
Kaina: £3.35
I Heart MAKEUP Wow Gloss - "No need to panic" - lūpų blizgesys, 4 ml
Kaina: £2.23
MAKEUP REVOLUTION Retro Luxe Kits Matte "Regal" - matinių lūpų dažų ir lūpų pieštuko rinkinys, 1 g + 5,5 ml
Kaina: £6.72
MAKEUP REVOLUTION Lip Amplification - "Epic Love" - ilgai išliekantis lūpų blizgesys, 7 ml
Kaina: £3.36

Išsirinkau krūvą lūpų dažų, lūpų priemonių. Esu girdėjusi įvairių atsiliepimų apie Lava blizgesius, tarsi nelabai geri, tačiau man asmeniškai labai įdomūs. Lip Amplification atrodo turi krūvą gerų atsiliepimų, bet kol kas dar nežinau, ką apie ją manau. Labai domina tie rinkinukai su lūpų pieštukais ir skystais lūpų dažais, bet... kokias beprotiškas spalvas pasirinkau. Hmm... manau maždaug rudens pradžioje apie jas pakalbėsiu daugiau, nes šiuo metu tos spalvos tikrai netinkamos, ne vasariškos visai.


MAKEUP REVOLUTION Strobe Lighting Palette - trijų atspalvių hailaiterių/ šviesą atspindinčių priemonių paletė, 11,5 g
Kaina: £8.96
MAKEUP REVOLUTION Pro Illuminate - hailaiteris, 15 g
Kaina: £4.48
Freedom Makeup London Pro HD Longwear "LW02 Porcelain" - skystas maskuoklis, 12 ml
Kaina: £3.36

Veidui prisirinkau krūvą hailaiterių ir maskuoklį. Sklinda gandas, kad kompanijos maskuokliai yra prasti, jų neverta pirkti, tačiau kol pati nepatikrinau, kažkodėl nenoriu daryti jokių skubotų išvadų. Na, o hailaiteriai - tas apvalus man patinka, o paletė - kol kas ne kažką... Aišku, reikia daugiau bandymų, bet kol kas susidariusi tokia nuomonė.


I Heart MAKEUP Unicorn Love Palette - 16 matinių ir blizgių atspalvių akių šešėlių paletė, 22 g
Kaina: £8.95

FREEDOM MAKEUP London Pro 32 - Jewels and Riches Collection - 32 atspalvių akių šešėlių paletė, 30 g
Kaina: £8.96

FREEDOM MAKEUP London House of GlamDolls - Fairy Doll - daugiafunkcinė veido makiažo paletė
Kaina: £8.96

Ir trys paletės, kurias norėjau išbandyti, tiek kad kažkaip nieko nepasirinkau iš Revolution. Nežavi manęs matinės - jų turiu visą krūvą, lygiai taip pat kažkoks konkretus spalvų derinys iš Revolution. Vienaragių paletės labai norėjau dėl swatchų, parodytų pardavėjo puslapyje, visos paletės spalvos atrodo aiškios, ryškios. Iš "Jewels and Riches" tikėjausi metalinių atspalvių paletės, bet nežinau, kol kas nelabai patinka. Tuo tarpu daugiafunkcinę išsirinkau kelionėms, nors pasižiūrėjus spalvas - nelabai ji tinka kelionėms - ryškios, intensyvios, o juk kelionėse norisi universaliausio varianto?


Šį mėnesį, tiksliau birželio pabaigoje, kai dariau užsakymą, visi, kurie užsisako už 40 EUR ir daugiau gauna Mystery Bag - paslapčių krepšelį, kuriame sudėti produktai ir kosmetikos gaminiai, kurių bendra vertė siekia 35 EUR. Savaime suprantama, jog tai tikriausiai bus ne sezono kosmetika arba kosmetika, kurią gamintojai ketina išimti iš prekybos, tačiau rimtai apsimoka - krūva gaminių išbandyti. O jei nepatinka? Visuomet galima atiduoti draugėms, padovanoti, galiausiai tiesiog išmesti - ar ne? Tad kviečiu pasižvalgyti, kas slėpėsi paslaptingojo maišelio viduje:


* MAKEUP REVOLUTION lipstick "Passion"
Vertė: apie £1.12
* MAKEUP REVOLUTION high shine lipstick "Saviour will come" - blizgūs lūpų dažai, 4,2 g
Vertė: apie £4,48
* MAKEUP REVOLUTION Iconic lipstic "You're a star" - lūpų dažai, 3,2 g
Vertė: £3.36

Kaip ir buvo galima tikėtis, tai priemonės tikrai tokios, kurias gamintojas išima iš prekybos... Nemanau, kad nuo to kenčia priemonių kokybė. Tuos paprastus lūpų dažus (pirmuosius) jau esu bandžiusi ir kokybė mane tenkina, nors Iconic lūpų dažai pasižymi dar geresne kokybe. Žodžiu, neradau nieko, kuo nusivilčiau.


* MAKEUP REVOLUTION blush "Now!" - skaistalai, 3,4 g
Vertė: £3.36
* MAKEUP REVOLUTION The One Foundation "14" - makiažo pagrindas, 29 ml
Vertė: apie £3.36

Pagaliau išbandysiu kompanijos makiažo pagrindą! Nors nežinau, kaip jį bandysiu, kai spalva tikriausiai tinkama juodaodžiams? 😆 Gal bandysiu praskiesti su Manic panic baltu makiažo pagrindu? O gal jį naudosiu tamsinti per šviesius makiažo pagrindus? Aišku, kad žiemą esu balta kaip popierius, bet vasarą šiek tiek įdegu ir žiemos atspalvių makiažo pagrindai tampa per šviesūs. Žodžiu, šitas atspalvius lietuvaitėms tikrai netinkamas, bet konsistenciją, efektą galima išbandyti, net jei atrodysiu, kaip pasitepusi su nutella.
Na, o apie skaistalus esu girdėjusi nemažai gerų atsiliepimų ir tikiu, kad jie manęs nenuvils.


Makeup Revolution Awesome Metals Eye Foils - "Magnificient Cooper" - metalo folijos efekto akių šešėlių ir akių bazės rinkinys, 1,5 g
Vertė: £5.52
* Makeup Revolution Eyeshadow - "I Wont be alone" - vienetiniai akių šešėliai, 2,3 g
Vertė: £1.12
Makeup Revolution Eyeshadow - "Frozen" - vienetiniai akių šešėliai, 2,3 g
Vertė: £1.12

Labiau šaltojo sezono akių šešėlių krūva. Tiesą sakant jau šimtas metų nenaudoju mėlynų akių šešėlių  o gal reiktų vėl pamėgti? Vienaip ar kitaip, man visuomet patinka ir pastebiu, kad visuomet renkuosi tai, kas nėra itin madinga: kai visos mėgavosi matiniais nude - aš rinkausi ryškius spalvotus; kai visos ima rinktis spalvotus - aš vis dažniau renkuosi pastelinius...
Labai įdomiai atrodo ta akių folija - su metalinio efekto užbaigimu - bus smagu pasižiūrėti kiek intensyvus ir ryškus efektas.


MAKEUP REVOLUTION Salvation Palette - "Girls on Film" - 18 atspalvių blizgių ir matinių akių šešėlių paletė, 13 g
Vertė: £6.72

Dar viena akių šešėlių paletė. Tiesą pasakius spalvos man atrodo pakankamai tamsios. Iš kitos pusės, žinau kad tam tikra palečių linija skiriasi nuo kitos kokybe, o aš kaip sykis Salvation palečių nebandžiusi, tad bus naudinga pasižiūrėti ar jos vertos dėmesio.


* MAKEUP REVOLUTION nail polish "Hopes and Dreams" - nagų lakas, 10 ml
Vertė: £1,00
* MAKEUP REVOLUTION nail polish "Streetcar Desire" - nagų lakas, 10 ml
Vertė: £1,00

Ir kompanija tikrai išėmė iš puslapio savo nagų lakus, tačiau susiradau kainas internete. Bus įdomu pasižiūrėti kiek laiko, kaip atrodo. Tik šitų spalvų kartu niekaip, visiškai nedera viena su kita. Manau pasirodysiu ir papasakosiu, kaip seksis su jomis draugauti.


Va ir viskas. Iš esmės visai nesvarbu, kas beveik visi paslapčių maišelio produktai labiau šaltojo sezono priemonės ir atspalviai, tačiau bus labai smagu išbandyti. O vertindama užsakymą - viskas labai sklandžiai praėjo, viskuo esu patenkinta. Gal tik spalvos - na atspalviai šiek tiek skiriasi nei nurodyti internetinėje svetainėje... Ir dar, kažkaip norėjau šiltų ir ryškių atspalvių šešėlių, bet neišsirinkau. O kokie atspalviai patinka jums? Ką mėgstate iš Revolution, Freedom ar I Heart Makeup? Galbūt turite kokių rekomendacijų? Ar užsakinėjate iš Tam beauty? Lauksiu jūsų komentarų ir nuomonių - atgalinis ryšys man malonus ir labai svarbus. 😉




Gražaus penktadienio,
Ačiū, kad skaitote,
Gėlėta kosmetinė

Komentarai