REVOLUTION Retro Luxe Matte Lip Kit - lūpų kontūro pieštuko ir skystų matinių lūpų dažų rinkinys "Regal"

Nors Makeup Revolution pakeitė vardą į Revolution Beauty London, tačiau dauguma produktų liko tokie patys ir pakeitė tik pavadinimus ant pakuočių. Tarkim šitie retro Luxe lūpų dažų rinkiniai, kuriuos dauguma lygino su Kylie Jenner lūpų rinkinukais. Panašumo yra, bet tikiu kokybė vistiek ne ta pati - juk kalbame apie visiškai skirtingas kainų kategorijas. Tačiau, kokybė iš ties gera - pasižiūrim.

"Didelių darbų sėkmė dažnai priklauso nuo smulkmenų."
Livijus



Produktas: REVOLUTION Retro Luxe Matte Lip Kit - lūpų kontūro pieštuko ir skystų matinių lūpų dažų rinkinys "Regal"
Gamintojas: "TAM beauty" London, UK Pagaminta PRC (Kinijoje)
Paskirtis: dekoratyvinė - lūpoms
Tinkamas tipas: visiems
Labiausiai patiko: labai gera pigmentacija
Labiausiai nepatiko: norėtųsi ilgesnio išlikimo
Tūris: 5,5 ml + 1 g
Kaina*: £7,99 (8,86 EUR)
Kur galima įsigyti: Eurokos, topbeauty, pigu.lt, TAMbeauty
Įvertinimas: 5/5

Ką žada gamintojas: Mūsų naujieji Luxe matinių lūpų dažų rinkiniai sudaryti iš matinių lūpų dažų ir derančio lūpų kontūro pieštuko. Sukurkite tobulų lūpų efektą pirmiausia naudodami pieštuką, tuomet užpildydami lūpas ilgai išliekančiais matiniais lūpų dažais. 


Lūpų dažų ir pieštuko rinkinys atkeliauja juodo kartono pakuotėje, su [kokia staigmena] lūpų piešinėliu. Viduje skysti dažai plastikinėje, skaidrioje tūbelėje su aukso spalvos užsukamu dangteliu. Lūpų dažų aplikatorius standartinės, kirstos formos iš minkštos plaušelių medžiagos. Tuo tarpu apie pieštuką daug pasakoti neverta - standartinis juodas medžio korpusas ir drožiamas priemonė - gana paprasta ir elementaru.

Kvapas. Šiuo metu aš visiškai nieko neužuodžiu, tad negaliu pasakyti ar dažai ar pieštukas turi kokį kvapą. Ir kiek pamenu iš paskutinių naudojimų (o naudojau labai daug kartų), kvapas labai silpnas ir praktiškai nejaučiamas.

Konsistencija. Skysti lūpų dažai tirštoki, kreminiai. Lūpų kontūro pieštukas vidutinio minkštumo.


Sudėtis:
LŪPŲ DAŽŲ: Isododecane, Trimethylsiloxysilicate, Hydrogenated Styrene/ Isoprene Copolymer, Polybutene, Cera Carnauba, Ozokerite, Kaolin, Silica, Propylparaben, BHT.
May contain: CI 77891, CI 77491, CI 77492, CI 77499, CI 15850, CI 42090.

LŪPŲ PIEŠTUKO: Paraffinum Liquidum, Ethylhexyl Palmitate, Mica, Beeswax, Ozekerite, Petrolatum, Ceresin, Polybutene, Carnauba Wax, Propylparaben, Ip Clean Lx Ip12.
May contain: CI 77499, CI 42090:2, CI 45410:2, CI 15850:1, CI 77891, CI 77492, CI 77491, CI 77019.

Be gliuteno.
Netestuota su gyvūnais.


Poveikis. Kaip ir visas tokio tipo priemones, ant lūpų pirmiausia dengiu lūpų pieštuką, ir turiu pagirti, kad jis itin lengvai dengiasi, kontūras su juo gaunasi tikslus. Jaučiasi patogiai ir maloniai ant lūpų - tiesą sakant net nežinočiau prie ko reiktų prikibti.
Lūpų dažai labai geros pigmentacijos - vos vienu potėpiu išgaunu tobulą spalvą - iš karto! Jokio netolygaus dengimo, jokių dryžių. Ir dengiasi labai lengvai, labai tolygiai. Neparyškina jokių lūpų bėdų, nors sausesnes lūpas vistiek labai rekomenduočiau nušveisti prieš naudojimą.

Regal atspalvis primena burnt orange (deginto apelsino) spalvą. Fantastiškas atspalvis - tobulai atrodantis tiek tokioms išbalusioms, kaip aš, tiek tamsesnio gymio merginoms. Pieštuko ir dažų spalva tobulai dera tarpusavyje ir sukuria iš tiesų tobulą lūpų įvaizdį.


Lūpų dažams išdžiūvus jie visiškai atsparūs maistui, gėrimams ir bučiniams - tad galima visiškai saugiai jaustis visais gyvenimo atvejais. Ir būtent tai man patinka labiausiai. Dažai patogiai jaučiasi ant lūpų ir jų nesausina, neerzina. Visgi, prieš dažantis jas labai rekomenduočiau sudrėkinti lūpų balzamu. Vienintelis galbūt kiek didesnis trūkumas man pasirodė išlikimas. Išlepintos matinių lūpų dažų ilgo išlikimo mes to imame norėti iš visų lūpų produktų, tiesa? Šie dažai išlieka apie 5 valandas, o po to, ima nusitrinti burbuliukais ir jaustis nepatogiai ant lūpų. Kažkiek laiko dar galima pratempti, tačiau tuo laiko periodu stengiuosi lūpas nuvalyti ir padengti viską iš naujo, nes dengti ant viršaus nepavyks - sluoksniuojasi negražiai ir lūpos neatrodo dailiai.

Ir visgi ši porelė man labai patinka! Taip, na galėtų išlikti ilgiau, bet kaip už tokią kainą tikrai nesiskundžiu - efektu, pigmentacija, spalva, efektu esu pilnai patenkinta. Jie leidžia man jaustis laisvai, nepalikdami dėmių visur aplink! Vienas geriausių lūpų produktų iš Revoliution, kurį būtinai pakartosiu ir ateityje!




Ačiū, kad skaitote,
Gėlėta kosmetinė

* nurodyta gaminio kaina tik orientacinė. Visuomet galima rasti gaminio akcijų ar nuolaidų. Taip pat neturiu galimybės palyginti visų priemonės pardavimo vietų.

Buvo aktualu? Turite minčių? Norite pasidalinti? Komentuokite!
Grįžtamasis ryšys aktualus blogo egzistavimui ir jo krypčiai bei nepaprastai svarbus man. Nebus jūsų - neliks ir blogo!

Komentarai