BORN PRETTY Mirror nail polish + Mirror seal coat - veidrodžio efekto nagų lakas ir viršutinis sluoksnis

Šią savaitę kaip niekad norėjosi to tikrojo veidrodinio efekto, kurį galima matyti socialiniuose tinkluose. Vaje, koks grožis, ir pats užsinori tokio efekto ant nagų. Pamenu ieškojau kažko panašaus mūsų parduotuvėse, tačiau rasti niekaip nepavyko, tad keliavau į Born Pretty ir susiradau tokį jau veidrodį ant nagų, kuriame atsispindi visiškai viskas! Na ir kaip neišbandyti?

"Būti geram labai lengva, būti teisingam - štai kas sunku."
V. Hugo



Produktas: BORN PRETTY Mirror nail polish + Mirror seal coat  - veidrodžio efekto nagų lakas ir viršutinis sluoksnis
Gamintojas: "Born Pretty". Pagaminta Kinijoje
Paskirtis: dekoratyvinė - nagams
Tinkamas tipas: visiems
Labiausiai patiko: efektą galima išgauti panašų į veidrodinį
Labiausiai nepatiko: labai sunku padengti
Tūris: 2 x 15 ml
Kaina*: $3,75 US (3,32 Eur)
Kur galima įsigyti: ebay, aliexpress
Įvertinimas: 1,5/5

Ką žada gamintojas: Nagų lakas suteikiantis lygaus metalo efektą. Su efektą apsaugančiu skaidriu viršutiniu sluoksniu.
Naudojimas:
1. Suformuokite nagus ir išlyginkite poliravimo dilde nago plokštelę (tai labai svarbu).
2. Nuvalykite nago natūralius aliejus ir nešvarumus su alkoholyje išmirkytu vatos diskeliu.
3. Padenkite vieną sluoksnį nagų lako pagrindo ir palaukite, kol išdžius.
4. Supurtykite spalvos buteliuką. Padenkite veidrodinį nagų laką su keliais sluoksniais, kol išgausite norimą efektą. Palaukite kol viskas išdžius.
5. Užtvirtinkite efektą su viršutiniu nagų lako sluoksniu.

SVARBU! Nagų lakas neturi stipraus įsigėrimo. Jo efektu galima džiaugtis 1-2 dienas.

Sudėtis: sudėtis nebuvo pateikta


Mano nuomonė. Pradėkime nuo fantastiškų, iš tiesų veidrodinio efekto buteliukų, kuriuose tikrai atsispindi viskas. Pirkdami šį laką jūs iš karto gaunate ir viršutinį sluoksnį, kuris yra specialiai sukurtas užfiksuoti efektą. Buteliukai vienas nuo kito nesiskiria, išskyrus vieną holografinį lipduką ant viršutinio nagų lako sluoksnio dangtelių.

Kalbant apie šepetėlius - jie nėra patys patogiausi. Tokio efekto nagų laką reiktų dengti vienu perbraukimu, o tam jis man pasirodė ir per plonas, ir per kietas priemonės konsistencijai...

Viršutinis nagų lakas bliausiai skaidrios, labai įprastos tokiems produktams konsistencijos. Tuo tarpu metalo/ veidrodžio nagų lakas sidabrinės spalvos ir skystas kaip vandenukas... Tiesa, vis dar stebiuosi - kas turi būti nagų lako sudėtyje, kad taip nugriaužtų ir sugadintų nagų lako dangtelį? Visas plastikas išsiraitė, sutrūkinėjo, dangtelis tapo nesandarus, tad žingsnis "supurtyti buteliuką prieš naudojimą" man tapo tikru iššūkiu. 

Pirma problema, su kuria susidūriau buvo beprotiškai sunkus sidabrinio nagų lako padengimas. Dengiasi visiškai netolygiai, skysta konsistencija nubėga manos U formos nagu į pakraščius ir susirenka tarp nago ir odelės, o išvalyti juos tampa beprotiškai sunku. Negelbėja čia ir antras sluoksnis, tad kelis kartus pasipraktikavusi nusprendžiau palikti geriausią savo variantą ant nagų.

Pasirodo ir nufotografuoti efektą nėra labai lengva

Šis nagų lakas iš tiesų veidrodinis arba bent jau spindinčio metalo efekto. Ir tą efektą nufotografuoti beprotiškai sunku - pridariau krūvą nuotraukų ir tik apačioje esanti šiek tiek atspindi efektą, kurį mačiau. Be to, jei jūsų nagas turi nors menkiausią nelygumą - nagų lakas būtinai jį išryškins ir jis taps taip akivaizdžiai matomas, kad regis tik ir krinta pirmiausia į akis.

Užfiksuoti efektą viršutiniu nagų lako sluoksniu nebuvo nei sunku, nei neįprasta, tad čia tikriausiai nereikia kažko plačiau pasakoti.


Galiausiai, pirkdama nagų laką aš žinojau, kad jis trumpai laiko, tačiau... kai nagų lakas ima luptis po poros valandų - na kaip čia švelniau pasakius? Nieko gero... Aš tikėjausi, kad bent jau parą atlaikys. Lakuojant antrą kartą, atlaikė gal iki 6 valandų, ir nė karto, per visą savaitę bandymų, nelaikė ilgiau... Absurdiškai trumpai, kai nežinau, ar priemonė atlaikys vakarėlį, ar nusilaupys sluoksniais kaip švelni folija... Tad, kad ir kaip gaila, bet norėdama to populiariojo efekto, negavau nieko gero... nei man patiko laką dengti, nei efektas gražus, nei išlikimas džiugina...




Ačiū, kad skaitote,
Gėlėta kosmetinė

* nurodyta gaminio kaina tik orientacinė. Visuomet galima rasti gaminio akcijų ar nuolaidų. Taip pat neturiu galimybės palyginti visų priemonės pardavimo vietų.

Buvo aktualu? Turite minčių? Norite pasidalinti? Komentuokite!
Grįžtamasis ryšys aktualus blogo egzistavimui ir jo krypčiai bei nepaprastai svarbus man. Nebus jūsų - neliks ir blogo!

Komentarai