LINK-D Bond Keeper No 3 atstatomoji, intensyviai drėkinanti plaukų kaukė

Metas šiek tiek pakalbėti apie plaukus, nors palyginus ankstesnius periodus, apie plaukus šį rudenį kalbėjau labai jau daug, vien praeitą mėnesį subaigiau krūvą plaukų priežiūros priemonių. Ties tuo tikrai nesustojam ir neapsiribojam - keliaujam toliau ir žiūrime, kokios priemonės mūsų laukia. O toliau - vyro sesers labai išgirta kaukė plaukams, kurią ji man padovanojo praeitų švenčių proga. Taip taip, atidariau tik praeitą mėnesį, nes jų visuomet pas mane labai daug: atsiuntus visuomet stengiuosi bandyti gautas priemones ir apie jas pakalbėti greičiau nei tas, kurias nusipirkau pati ar gavau dovanų.  Tad Link-D kaukė saugiai gulėjo mano "kosmetikos sandėliuke" ir laukė savo progos. Šis rytas išaušo, kiek daugiau nei pusę kaukės sunaudota, tad metas apie priemonę pakalbėti kiek plačiau. Išgirta ir išliaupsinta "iš lūpų į lūpas" būdu, tik ar tikrai tokia stebuklinga?

"Neeikvok laiko žmogui, kuris netrokšta praleisti jo su tavimi."
G. Garsija Markesas


Produktas: LINK-D Bond Keeper No 3 atstatomoji, intensyviai drėkinanti plaukų kaukė
Gamintojas: "Pidielle" S.p.A. Pagaminta Italijoje
Paskirtis: atkurti, stiprinti, giliai drėkinti plaukus
Tinkamas tipas: visiems
Labiausiai patiko: drėkina, padeda suvaldyti
Labiausiai nepatiko: pritrūko stipresnio maitinamojo efekto
Tūris: 250 ml
Kaina*: 15,00 EUR
Kur galima įsigyti: Klip Shop, Bote Bote, Garocare
Įvertinimas: 4/5

Ką žada gamintojas: Tai profesionali naujoviška plaukų stiprinimo priemonė, kuri atkuria junginius, sukurtus priemonės Bond Linker No 1. Atstato, apsaugo ir stiprina. Itin giliai drėkina plauką, turi gydomųjų savybių - atstato pradinę plauko būklę, plaukai tampa lankstūs ir malonūs liesti.
Naudojimas: Tolimesnei plaukų priežiūrai du kartus per savaitę po plovimo šampūnu, ant drėgnų plaukų, nuo šaknų iki galiukų, padenkite Bond Keeper No 3. Palikite 5 minutėms. Išskalaukite ir išdžiovinkite.


Gan paprastas, minkšto balto plastiko buteliukas užsuktas juodu plastikiniu dangteliu. Pakuotės dizainas visiškai ne mano skonio: paprastas, idėja nėra labai aiški, rožiniai intarpai, o gal iš viso jokios konkrečios idėjos? Ir visa ši visuma mane atstumia... Nežavi ir faktas, kad atsukus priemonės dangtelį nėra jokios dozavimą gelbstinčios priemonės - paprastas kaklelis, pro kurį produktą reikia įsipurtyti arba įsispausti į ranką... Nežavi, tačiau čia renkamės toli gražu ne pakuotės grožio aptarinėti, o pakalbėti apie priemonės poveikį, tad tiesiog keliaujam toliau.

Kvapas kosmetinis, kiek silpnesnis už vidutinį. Aš aiškiai čia užuodžiu saldžią vanilę.

Konsistencija. Tiršta, tačiau ne sviestinė - kreminio tirštumo. Labiausiai primena standartinę plaukų kaukę ir tai yra labai geras ženklas.


Sudėtis: Aqua, Cetearyl Alcohol, Ethylhexyl Palmitate, Propylene Glycol, Cyclopentasiloxane, Stearamidopropyl Dimethylamnie, Cetrimonium Chloride, Silicone Quaternium-18, Parfum, Phenoxyethanol, Citric Acid, Deceth-7, Trideceth-6, Lactic Acid, Dipropylene Glycol, Cocamidopropyl Betaine, Disodium EDTA, Lecithin, Linalool, Arginine, Limonene, Methylisothiazolinone, Tocopherol, Hydrolyzed Keratin, Ascorbyl Palmitate, Trametes Versicolor Extract, Bambusa Arundinacea Leaf Extract, Hydrolyzed Vegetable Protein Pg-propyl Silanetriol, Alcohol Denat., Soy Amino Acids, Wheat Amino Acids, Arginine HcL, Threonine, Serine, Leuconostoc/ Radish Root Ferment Filtrate, Potassium Sorbate, EDTA, Sodium Benzoate.


Poveikis. Pirmiausia pradėsiu nuo to, kad tirštos kaukės likučius išpurtyti iš buteliuko nėra labai lengva, ir čia jau džiaugiuosi minkštomis pakuotės sienelėmis, kurias galiu paspausti ir tai padaryti greičiau nei tiesiog purtant buteliuką. Produktą padengiu ant drėgnų plaukų ir jaučiu, kaip kaukė bene akimirksniu susigeria į plaukus ir prašo dar. Ko jau ko, bet kosmetikos priemonių niekuomet nei veidui, nei kūnui, nei plaukams negailiu ir visuomet naudoju ne tiek, kiek nustatytos normos, o tiek, kiek mano odai ar plaukams reikia. Tad kaukės saujelę dengiu dar kartą, dažnai prireikia ne tik dvigubos, bet ir trigubos dozės, kol mano plaukas pasisotina ir juos galima palikti ramybėje veikti.

Skalaujant produktą lauk, jaučiu, kaip kaukė iš tiesų suvaldo plaukus, jie tampa glotnesni, jei kažkur dar vėlėsi - nebesivelia, tad kas jau kas, bet paklusnumo efektas tikrai yra. Stebiu ir intensyvų plaukų drėkinimą, ir didesnį paslankumą, o išdžiūvus ir nepaprastą švelnumą.

Tačiau man labai norėjosi nors truputį daugiau maitinamojo efekto - kadangi pažeisti plaukai pirmiausia jo ir reikalauja. Tad kaukė tikrai netapo mylimiausia, nors tikrai labai geras ir puikiai veikiantis produktas. Mano vyro sesuo šią kaukę giria kaip jos geriausią atradimą, bet man Link-D, nors ir patiko, bet nebuvo pati pačiausia. Iš esmės mūsų plaukai labai skiriasi - maniškiai linkę pūstis ir garbanojasi nuo didesnės drėgmės ore, jos - natūraliai tiesūs ir mieliau priima tuos produktus, kurie man visiškai nepasiteisina. Tad nenuostabu, kad kaukę taip pat vertiname labai skirtingai.

Link-D produktas patiko. Jo poveikis plaukams labai geras, jis iš tiesų suvaldo plaukus, juos drėkina. Tačiau ar aš tikiu pažadus atkurti kažin kokias jungtis? Nors užmušk, bet netikiu ir labai ženklaus stiprinimo irgi nepastebėjau. Įdomi, gera kaukė - tik trūksta to keletos aspektų, dėl kurių ji man taptų tobula.




Ačiū, kad skaitote,
Gėlėta kosmetinė

* nurodyta gaminio kaina tik orientacinė. Visuomet galima rasti gaminio akcijų ar nuolaidų. Taip pat neturiu galimybės palyginti visų priemonės pardavimo vietų.

Buvo aktualu? Turite minčių? Norite pasidalinti? Komentuokite!
Grįžtamasis ryšys aktualus blogo egzistavimui ir jo krypčiai bei nepaprastai svarbus man. Nebus jūsų - neliks ir blogo!

Komentarai