BIOCURA kaklo ir dekoltė kremas su hialurono rūgštimi ir koefermentu Q10

Kartais pasitaiko prisipirkti visokių dalykų, kurių na man tikrai visiškai nereikia. Vienas iš tokių pirkinių, dėl kurių vis suku galvą ir galvoju, na kam man reikėjo? Biocura kaklo ir dekoltė kremas atrodo tokia nelabai jau reikalinga priemonė, tiesa? Tačiau kartas nuo karto man susisuka galvelė ir prisireikia kažkokių naujų produktų sustabdyti bėgantį laiką. Tuomet mano namie atsiduria visokių neaiškių serumų, kremų ir panašių produktų. Ką gi, išbandytas, nuomonė susidaryta, tad metas papasakoti, ką apie dekoltė kremą manau.

"Išmintingas raitelis, plaukdamas per upę, arklio nekeičia."
A. Linkolnas



Produktas: BIOCURA kaklo ir dekoltė kremas su hialurono rūgštimi ir koefermentu Q10
Gamintojas: "MAXIM Markenprodukte". Pagaminta Vokietijoje
Paskirtis: stabdyti kaklo ir dekoltė odos senėjimą bei lyginti raukšles
Tinkamas tipas: 25-45 m. amžiaus
Labiausiai patiko: iš karto išlygina smulkesnes raukšleles
Labiausiai nepatiko: poveikis labai labai trumpalaikis
Tūris: 250 ml
Kaina*: mokėjau 2,00 Eur (pilna kaina 5,00 Eur)
Kur galima įsigyti: vokiškų prekių parduotuvėse, Klaipėdoje "Dalli"
Įvertinimas: 2/5

Ką žada gamintojas: Tobulina ir lygina dekoltė ir kaklo odą. Kaklo ir dekoltė oda greičiau sensta. Maksimalaus poveikio kremas su Bio-hialurono rūgštimi, natūraliu jojobos aliejumi, alijošiumi ir koefermentu Q10 puikiai stabdo odos senėjimą kaklo ir dekoltė srityse - stangrina odą ir neleidžia formuotis raukšlėms, pakelia ir lygina  dekoltė jungiamuosius audinius, pastebimai sumažina raukšles. Sustiprina apsauginį odos barjerą: vitaminas E - tai antioksidantas, pasižymintis raminamuoju poveikiu. Oda tampa stangri, lygi, švelni ir sudrėkinta. Malonaus kvapo: Viduržiemio jūros regiono dvelksmas.
Naudojimas: švelniais judesiais užtepkite kremo ant švariai nuvalytos kaklo ir dekoltė srities odos.


Pirmiausia pradėsiu nuo pakuotės: ryškiai geltona kartoninė dėžutė ir didelis plastikinis geltonas indelis su keliais užrašais . Nieko įspūdingo, ir tiesą sakant, jaučiasi, kad pakuotė pigiai pagaminta per daug nesivarginant dėl priemonės vizualinio pateikimo. Nors pakuotėje matau ir teigiamų pusių, kaip kad folija po priemonės dangteliu.

Kvapas. Gamintojas sako, kad priemonės kvapas Viduržiemio regiono. Nežinau, kosmetinis kvapas yra ir man visai nepatinka, kad jis išlieka ilgai.

Konsistencija. Labai lengva, sakyčiau net ne kreminė, o labiau losjono, užtat labai greitai susigeria į odą.


Sudėtis: Aqua, Glycerin, C12-15 Alkyl Benzoate, Polyglyceryl-3 Methylglucose Distearate, Coco-Caprylate/ Caprate, Glyceryl Stearate Citrate, Diethylhexyl Adipate, Cetearyl Alcohol, Cetearyl Isononanoate, Ethylhexyl Salicylate, Aloe Barbadensis  Leaf Juice, Simmondsia Chinensis Seed Oil, Tocopheryl Acetate, Cyclopentasiloxane, Sodium Hyaluronate, Butyl Methoxydibenzoylmethane, Ubiquinone, Tocopherol, Ascorbyl Palmitate, Glyceryl Stearate, Glyceryl Oleate, Lecithin, Carbomer, Cyclohexasiloxane, Parfum, Citric Acid, Sodium Hydroxide, Citral, Citronellol, Limonene, Linalool, Phenoxyethanol, Benzoic Acid, Dehydroacetic Acid.


Poveikis. Kremas labai greitai susigeria į odą ir gana greitai būna matomas pirminis efektas: priemonė sudrėkina odą, lengvai maitina, oda įgauna skaistumo, o smulkios raukšlės tampa ženkliai mažiau matomos! Pamenu, pirmas mano įspūdis buvo kažkas wow! Tačiau tik nuplovusi dekoltė sritį pastebėjau, kad poveikis visiškai dingo! Taip taip, vos tik nuplauni kremą oda, jokio poveikio, apart lengvo drėkinimo nebelieka! Visiškai trumpalaikis, poveikis, kuris bus matomas tiek, kiek neprausite dekoltė srities!

Galvojau, kad vistiek iš šio kremo galima kažką išspausti, ir pavyzdžiui, vasaros metu pasitepi dekoltė, dieną ji gražiai atrodo, o vakare nelabai svarbu, kad to efekto nebėra. Galbūt taip ir buvo galima daryti, bet bėda ta, kad kremo kvapas toks intensyvus, kad permuša beveik viską ir jaučiasi net šalia kvapaus vandens... Labai gaila, tačiau negaliu pakęsti, kai kremas geba permušti kvepalų aromatą, jei būtų bekvapis, tada kita kalba, bet dabar...

Na ir galiausiai, praėjus nusipirkimo džiaugsmui, man kilo abejonė, ar tikrai noriu dar vieno kremo dar vienai kūno daliai? Nenoriu... o ir efektas nėra toks jau stebuklingas, kad pirkčiau tik tokį produktą. Nesakau, kad poveikis prastas, ar kad jo nėra... bet nepateisino mano lūkesčių ir neveikė taip, kaip tikėjausi, Tikriausiai likučius tiesiog sutepsiu pėdoms, galbūt retkarčiais ir dekoltė, tačiau didžioji dalis tikrai sueis pėdoms - joms tinka beveik viskas...




Ačiū, kad skaitote,
Gėlėta kosmetinė

* nurodyta gaminio kaina tik orientacinė. Visuomet galima rasti gaminio akcijų ar nuolaidų. Taip pat neturiu galimybės palyginti visų priemonės pardavimo vietų.

Buvo aktualu? Turite minčių? Norite pasidalinti? Komentuokite!
Grįžtamasis ryšys aktualus blogo egzistavimui ir jo krypčiai bei nepaprastai svarbus man. Nebus jūsų - neliks ir blogo!

Komentarai