THE FACE SHOP rankų kremas "04 Berry Mix"

Praeitą kartą pasakojau jums apie visiškai nevykusį rankų kremą, kurio niekaip nesugebėjau prisiversti naudoti. Savaime suprantama, ištuštinti pakuotės irgi nepavyko. Tikriausiai ir tu pastebėjai, jog turint nevykusį produktą, labai greit į jo vietą atsiranda naujas. Kaip ir šiuo atveju... net nepastebėjau, kaip kremukas iš rankinės parsikraustė ant mano naktinio staliuko, ir galiausiai tapo naudojamas nuolat. Šį kart apie korėjietišką The Face Shop rankų kremą, žadantį kvepėti uogomis.

"Gyvenime galite turėti viską, ką tik norite, jeigu padėsite kitiems žmonėms gauti tai, ko jie trokšta."
Zig Ziglar




Produktas: THE FACE SHOP rankų kremas "02 Tiare"
Gamintojas: "The Face Shop Co., Ltd.". Pagaminta Seoul, Pietų Korėja
Paskirtis: drėkinti ir suteikti švelnumo rankoms
Tinkamas tipas: visiems
Labiausiai patiko: labai greit susigeria
Labiausiai nepatiko: rimtesnių žiemos problemų neįveiks
Tūris: 30 ml
Kaina*: $ 4,93 US (4,33 EUR)
Kur galima įsigyti: siunčiausi iš Korėjos, per ebay.com
Įvertinimas: 5/5

Ką žada gamintojas: Gelio tipo rankų kremas. Švelni tekstūra geriasi ir tirpsta rankų odos ir suteikia joms šilkinio švelnumo. "Berry Mix" kremas pakvėpintas įvairių uogų mišinio aromatu.
Naudojimas: po rankų plovimo naudokite bet kada, kai jūsų rankų oda išsausėja. Uždėkite nedidelį kiekį ant abiejų rankų ir pamasažuokite rankas sukamaisiais judesiais.


Maža, kompaktiška kremo pakuotė tiesiog idealaus dydžio nešiotis su savimi. Ją įsigijau papildyti rankinei, bet kažkokiais būdais ji greit tapo kasdienio naudojimo priemone. Pakuotės plastikas matinis, labai minkštas ir patogus išspausti kremo likučius. Mažytis dangtelis plastikinis, o po juo priemonė apsaugota folijos sluoksniu. Apskritai pakuotė labai jau apvyniota - papildomai visa aptraukta skaidriu plastiku, kas gal nėra labai būtina, bet smagu žinoti, kad niekas iki manęs nelietė ir neatidarinėjo produkto.

Labai gražus priemonės dizainas: violetiniame fone įvairios uogos, kurios nepasakyčiau, kad labai jau aiškiai atpažįstamos. Pasižiūrėjus į paveiksliuką iš karto nepasakysi, kokios čia uogos turėtų būti, tačiau vizualinis aspektas patrauklus akiai.

Kvapas. Priemonės sudėtyje yra spanguolių, mėlynių, gervuogių bei aviečių ekstraktai. Tad reiktų suprasti, jog ir kvapas turėtų būti visų šių priemonių mišinys. Man tiesą sakant tiek daug skirtingų uogų atrodo tikra makalynė... Ir pats kremo kvapas yra neaiški košė-malošė - galbūt ir turi kažkokį uogų aromatą, bet man jis toks kažkoks... taip sau... 

Konsistencija. Nesutinku su gamintojo aprašymu, neva produktas gelinės konsistencijos. Jis kreminis, jo konsistencija itin lengva. Tokie kremai greitai susigeria, tad labiau tinka vasarai arba dienos metui. 


Sudėtis: Water, Glycerin, Dipropylene Glycol, Mineral Oil, Caprylic/ Capric Triglyceride, Cetearyl Alcohol, Polysorbate 60, Stearic Acid, Petrolatum, Sorbitan Stearate, Vaccinium Macrocarpon (Cranberry) Fruit Extract, Vaccinium Angustifolium (Blueberry) Fruit Extract, Rubus Idaeus (Raspberry) Fruit Extract, Rubus Fructicosus (Blackberry) Fruit Extract, Olea Europaea (Olive) Fruit Oil, Dimethicone, Glyceryl Stearate, PEG-100 Stearate, Butyspermum Parkii (Shea) Butter, Acrylates/  C10-30 Alkyl Acrylate Crosspolymer, Butylene Glycol, Sodium Hyaluronate, Illicium Verum (Anise) Fruit Extract, Ethylhexylglycerin, Caprylyl Glycol, 1,2-Hexanediol, Phenoxyethanol, Propanediol, Potassium Hydroxide, Disodium EDTA, Parfum/ Fragrance.


Poveikis. Lengvos konsistencijos, greitai susigeriantis kremas tikrai tinkamesnis šiltesniais sezonais. Aš tokius kremus vadinu rankinių draugais: dėl greito susigėrimo, ant paviršiaus nepalieka riebios plėvelės ir iš karto palygina bei lengvai padrėkina rankų odą. Sakyčiau toks lengvas, kasdienis kremukas. Tokių priemonių bėda - jie nesusidoros su žiemos sukeltais rūpesčiais: sudirgimu, šalčio nugairinta ar itin išsausėjusia oda. Tačiau šiuo atveju labiau vertinu jo lengvumą, kasdieniškumą, paprastumą. Tikriausiai tik kvapas man paliko šiokių tokių abejonių, o dėl kremo (jei vertinti kaip dienos metui skirtą produktą) efekto - esu pilnai juo patenkinta.




Ačiū, kad skaitote,
Gėlėta kosmetinė

* nurodyta gaminio kaina tik orientacinė. Visuomet galima rasti gaminio akcijų ar nuolaidų. Taip pat neturiu galimybės palyginti visų priemonės pardavimo vietų.

Buvo aktualu? Turite minčių? Norite pasidalinti? Komentuokite!
Grįžtamasis ryšys aktualus blogo egzistavimui ir jo krypčiai bei nepaprastai svarbus man. Nebus jūsų - neliks ir blogo!

Komentarai