MAYBELLINE Dream Matte BB kremas su SPF 15 "03 light"

Kai kurios apžvalgos pasirodo bloge tik tuomet, kai produkto belieka visai nedidelis kiekis - būtent taip nutiko su šiuo Maybelline BB kremu. Nufotografavau tik gavusi, naudojau, naudojau ir tik dabar suvokiau, kad apžvalgos bloge tai dar nėra... Tiesą sakant tik pradėjusi naudoti kremą šiek tiek pergyvenau, kad visiškai netiks mano odai - salicilio rūgštis ir matizuojantys produktai paprastai skirti riebesniems odos tipams. Kaip man sekėsi? Skubu papasakoti jums savo nuomonę. 

" - Nebūk tinginys, - pasakė Jonukas.
- Aš ir nesu. Kiekvienas žino, kad esu labai darbštus. Beveik kasdien kažką darau! - sumurmėjo Pūkuotukas ir palindo po antklode. - O šiandien neprivalau!"
Iš "Gerų minčių kalendorius"


Produktas: MAYBELLINE Dream Matte BB kremas su SPF 15 "03 light"
Gamintojas: "Gemey - Maybelline". Pagaminta Prancūzijoje
Paskirtis: dekoratyvinė - veidui
Tinkamas tipas: visiems
Labiausiai patiko: natūralus efektas
Labiausiai nepatiko: suteikia matiškumo (man tai nepatinka)
Tūris: 30 ml
Kaina*: 8,56 EUR
Kur galima įsigyti: Drogas, Eurokos
Įvertinimas: 4,5/5

Ką žada gamintojas: Priemonė skirta prižiūrėti odą ir sukurti makiažą. Vidutinio tamsumo daugiafunkcis kremas kovoja su odos defektais ir dailina odą. Priemonė maskuoja raudonį, derėkina, suteikia matinį efektą, neleidžia atsirasti inkštirams, lygina, suvienodina odos atspalvį, saugo nuo kenksmingo saulės poveikio (SPF 15).

Sudėtyje yra 2 % salicilo rūgšties. 
Sudėtyje nėra aliejų.


Pirmiausia pradėsiu nuo pakuotės. Tikriausiai jau įprasta, kad BB kremų pakuotės gerokai paprastesnės nei makiažo pagrindų - šiuo atveju paprasta plastikinė tūbelė su atsukamu dangteliu apačioje, be jokių dozavimo angų, be pompų ir panašių priedų. Tačiau dizainas man visai žavus: ombre stiliaus pereinantys nude atspalviai ir daili mano akiai visuma.

Kvapas. BB kremas kvapu nelabai skiriasi nuo kitų makiažo pagrindų kvapų - standartinis kreminės pudros kvapas.

Konsistencija. Nei skysta, nei tiršta, vidutiniška.


Sudėtis: Aqua, Dimethicone, Isododecane, Glycerin, Diisostearyl Malate, Kaolin, Disteardimonium Hectorite, Salicylic Acid, PEG-9 Polydimethylsiloxyethyl Dimethicone, Sodium Chloride, Phenoxyethanol, Dimethicone/ Polyglycerin-3 Crosspolymer, PEG-100 Dimethicone, Sodium Hydroxide, Sodium Dehydroacetate, Chlorphenesin, Disodium Stearoyl Glutamate, Acrylonitrile/ Methyl Methacrylate/ Vinylidene Chloride Copolymer, Perlite, Tocopherol, Ascorbyl Palmitate, Aluminium Hydroxide, PEG-9, Isobutane, Dipropylene Glycol, Sodium Citrate, Isopropyl Alcohol.
May contain: CI 77891/ Titanium Dioxide, CI 77491, CI 77492, CI 77499/ Iron Oxides.


Poveikis. Visuomet bandant naują BB kremą po ilgo makiažo pagrindų naudojimo, atrodo, jog BB kremas visiškai nieko nemaskuoja. Iš tiesų čia maskavimo mažoka, jis lengvas, bet sugeba sulyginti veido odos atspalvį ir suteikti jau tolygų toną. Kitų, rimtesnių bėdų BB kremas tikrai nepaslėps. Nors sakyčiau labai gražiai susitvarko ir optiškai geba paslėpti ir poras ir randelius. Galiausiai prie lengvo maskavimo priprantama ir neapsunkinantis veido odos kremas tampa labai malonus odai.

Man kremas lengviausiai dengiasi pirštais. Kažkodėl nei su kempinėle, nei šepetėliu rezultatai manęs netenkina - vienu atveju išsklaido per daug, kitu - negeba išsklaidyti tolygiai. Tad šiuo atveju visuomet griebiuosi pirštus ir dengiu paprastai. A.. šitas BB kremas puikiai dengiasi su toothbrush tipo šepetėliais!


Paprastai BB kremo fiksuoti nereikia, tačiau man patinka lengvai pafiksuoti jos paviršių. BB kremas tikrai suteikia visiškai matinį efektą, tad iškiliausias veido vietas būdinai padengiu ir blizgia pudra. Na ir galiausiai išlikimas - juk žinote, kad tokiu dalyku aš nesiskundžiu ir dauguma produktų man puikiai išlieka, nebent sukrenta į poras. To čia nenutinka - apskritai smagu, kad BB kremas labai gražiai padengia veidą ir net iš arčiau poros nėra matomos. 

Tad nors esu sausiaodė, o produktas tinkamesnis mišriai ir riebiai odai, tačiau man labai patiko. Puikiai atrodo, neapsunkina odos, dirbti lengva ir papildomų bėdų (apart matiškumo) man nesukelia.




Ačiū, kad skaitote,
Gėlėta kosmetinė

* nurodyta gaminio kaina tik orientacinė. Visuomet galima rasti gaminio akcijų ar nuolaidų. Taip pat neturiu galimybės palyginti visų priemonės pardavimo vietų.

PR-Sample

Buvo aktualu? Turite minčių? Norite pasidalinti? Komentuokite!
Grįžtamasis ryšys aktualus blogo egzistavimui ir jo krypčiai bei nepaprastai svarbus man. Nebus jūsų - neliks ir blogo!

Komentarai