EARTH KISS Million Year Clay Facial Revitalise Bamboo Sheet Mask - 100% natūrali, valomoji lakštinė bambuko pluošto kaukė su rasulo moliu ir kadagių bei levandų aliejais

Paprastai mano kaukės būna sekmadienio ir trečiadienio ritualas, bet šiandien pabudau su išberta ir neaiškiai pasikimšusiomis poromis oda, tad griebiau valomąją kaukę ir nusprendžiau išbandyti labai jau gundantį "Žemės bučinį", kurio deja Lietuvoje pirkti niekur nemačiau.

Kompanija man pasirodė visiškai negirdėta, bet dizaino braižas kažkur matytas, tiesa? Pradėjusi domėtis, kur gamina šias kaukes, supratau, kad tai yra ta pati kompanija iš Swansea "Montagne Jeunesse", kurios kaukes pamėgo ir myli dauguma lietuvaičių! Geras! Iš tikro dar pagalvojau, kad gal verta įrašą užvadinti "Montagne Jeunesse", tačiau kaip suprantu "Earth Kiss" yra atskiras kompanijos prekinis ženklas, tad palieku taip ir labai tikiuosi, kad greitai šių kaukių bus galima įsigyti mūsų parduotuvėse! 

"Suabejoti - vadinasi, prarasti jėgą."
H. de Balzakas


Produktas: EARTH KISS Million Year Clay Facial Revitalise Bamboo Sheet Mask - 100% natūrali, valomoji lakštinė bambuko pluošto kaukė su rasulo moliu ir kadagių bei levandų aliejais
Gamintojas: "Earth Kiss/ Montagne Jeunesse". Pagaminta Swansea, Didžioji Britanija
Paskirtis: valyti odą, atkurti jos balansą, gaivinti
Tinkamas tipas: visiems 
Labiausiai patiko: efektas
Labiausiai nepatiko: nesu tikra tik dėl kvapo
Tūris: 1 lakštas
Kaina*: £1.99 (2,21 EUR)
Kur galima įsigyti: Earth Kiss, Holland & Barrett (Lietuvoje neprekiaujama)
Įvertinimas: 5/5

Ką žada gamintojas: Vaisių, augalų ir žolelių ingredientai šioje 100% natūralioje kaukėje, energizuoja ir atgaivina odą su 85 mikroelementais, kurie randami Shilajit. Kartu jie sukuria subalansuotos, energingos, optimalios sveikatos ir gyvybingumo odą, kūną ir sielą.
Naudojimas: Nuvalykite odą ir uždėkite kaukę. Palaukite 15-20 minučių. Atkurkite ir subalansuokite mintis. Nuskalaukite kaukės likučius.


Labai spalvingas, ryškus pakuotės dizainas savo braižu man kažką labai priminė - iš tiesų labai panašu į Montagne Jeunesse kaukių spalvingus dizainus. Ryškios ir intensyvios spalvos ir spalvinga pakuotė, kurią norisi imti ir iš karto bandyti. Veido kaukės pakuotė vienkartinė, plastikinis maišelis, pažymėtas tinkamu perdirbimui ženkliuku. Nesuprantu, kodėl Lietuvoje negalima įvesti tokios ženklinimo sistemos? Rūšiuoti žmonės būtų dar paprasčiau!

Kvapas yra tikriausiai vienintelis aspektas, dėl kurio nesu tikra: kaukė stipriai ir intensyviai kvepia levandomis ir sunkiu kadagių kvapu. Šiaip jau kvapas labai suderintas, žemiškas, natūralus ir jaučiamas iki pat tol, kol kaukės nenusiimi. Tačiau bėda ta, kad levandos tikrai nėra tas kvapas, kuris mane žavėtų - man levandos nelabai patinka ir sąmoningai niekad nesirenku produktų su levandomis. Ne mano kvapas, nors nieko blogo jį užuodžiant man nenutinka, bet... tai paskutinis mano pasirinkimas tarp visų kitų kvapų.

Konsistencija. Bambuko pluošto lakštinė kaukė, iš vienos ištepta balta mase - kaukės veikliosiomis medžiagomis.

Sudėtis: Aqua, Kaolin (natural clay), Moroccan Lava Clay (Rhassoul Clay), Silt (Dead Sea Mud), Glucose, Lavandula Angustifolia (Lavender) Oil, Citrus Reticulata (Mandarin) Peel oil, Limonene*, Xanthan Gum (Natural thichener), Aloe Barbadensis (Aloe Vera) Leaf Juice, Maris Sal (Dead Sea salt), Linalool*, Citric Acid (Plant Origin), Glucose Oxidase (Sugar Origin), Asphaltum Punjabianum (shilajit) Powder, Juniperus Communis (Juniper) Fruit Oil, Potassium Iodide, Sodium Chloride, Potassium Thiocyanate, Emblica Officinalis Fruit Powder, Terminalia Chebula Fruit Powder, Lactoperoxidase (Milk origin).
*iš natūralių eterinių aliejų.
100% natūralus
Cruelty Free - netestuota su gyvūnais.
Tinka vegetarams


Poveikis. Veido kaukė užsideda kaip visos lakštinės, tik čia svarbu nesumaišyti pusių - viena pusė praktiškai sausa - kita lyg ištepta balta mase. Palyginus su krūva korėjietiškų kaukių, kurias iki šiol esu bandžiusi, čia nepalyginamai geriau iškirptas veidas ir labiau pritaikytas europiečiams: akys daugmaž tinkamos visiems, lūpų sritis irgi normali, pati kaukė nei per plati, nei kažkur per siaura. Sakyčiau, gal tik nosies sritis keistoka - iš šonų lieka pakankamai daug atidengtos odos - aš norėčiau kad ji būtų pridengta, ir kad valomasis efektas jaustųsi apskritai visur.

Kaukę laikiau apie 18 minučių ir daugiau laikyti nėra labai įmanoma - masė po kauke sutvirtėjo ir vienomis kaukė pradėjo atlipti nuo veido odos. Tik nusiėmus kaukę manęs laukė dar viena staigmena - ant odos liko balti kaukės likučiai, kuriuos būtina nuplauti. Kaip žinia, kaukės pagrindas molis, tad nusiplauna iš tiesų sunkiai...


Aš esu sužavėta šia kauke, rimtai! Ji tobulai gerai išvalė paviršinius odos sluoksnius! Visas nosies poras, oda tapo švytinti, skaisti, jaunatviška ir nepaprastai švelni, atrodo, kad netgi šiek tiek stangresnė! Paprastai su dauguma valomųjų kaukių man sunku susigyventi... jos veikia stipriai (nors ne visuomet veiksmingai) ir dažna jų sudirgina mano odą. O čia - nieko panašaus! Valo tobulai (viena geriausių valomųjų veido kaukių) ir taip švelniai, kad net nesitiki!

Na ir dabar didžiausia bėda! Nepaisant taip sau kvapo (tikiu, kad jei mėgsti levandas, dar ir gerą aromaterapijos seansą apturėsi, kol kaukė bus ant odos), efektas man taip patiko, kad noriu dar! Rimtai, kur dabar gauti šios kompanijos kaukių? Mačiau, kad kompanija siūlo pasiūlyti savo parduotuvę, kad ji bendradarbiautų su kompanija, tai gal kokią Eurokos pasiūlyti? O gal Eurokos pasiūlyti įsivežti šių kaukių? Hmm... jei gyvenant Anglijoje - jums pasisekė!




Ačiū, kad skaitote,
Gėlėta kosmetinė

* nurodyta gaminio kaina tik orientacinė. Visuomet galima rasti gaminio akcijų ar nuolaidų. Taip pat neturiu galimybės palyginti visų priemonės pardavimo vietų.

Buvo aktualu? Turite minčių? Norite pasidalinti? Komentuokite!
Grįžtamasis ryšys aktualus blogo egzistavimui ir jo krypčiai bei nepaprastai svarbus man. Nebus jūsų - neliks ir blogo!

Komentarai