The Ritual of Advent 3D Deluxe - advento kalendorius: skaičiuojam dienas iki Kalėdų (2018 m.)

Advento kalendoriaus rinkimasis šiemet buvo kiek sudėtingesnis, galbūt dėl to, kad pasiūla šiemet didesnė, bet ne kalendorių ištekliai. Apžiūrėjusi visus kalendorius parduotuvėse (ar matei mano Instagrame?) išsirinkau The Body Shop, L'Occitane ir The Rituals favoritus. Tarp jų dar buvo Kiehls, bet kai neplanavau kelionės į Vilnių, tai šį variantą iš kart teko atmesti. Iš savo išsirinktų favoritų galiausiai rinkausi atmetimo būdu: tiek L'Occitane, tiek The Body Shop didžioji dalis produktų jau mano išbandyta, patirta, turėta, o va The Rituals man vis dar nauja... Būtent tas naujumo ir šviežumo noras ir sugundė įsigyti jų prabangųjį kalendorių.

Kasdien jo išpakavimus jums rodau Instagram stories, tačiau pagalvojau, kad visai smagu būtų sukurti įrašą su kasdien papildomomis skiltimis ir parodyti jums - kas manęs laukė kiekvieną dieną. o galiausiai - sudėlioti ir mintis - ar kalendorius buvo vertas savo kainos ir kiek jis mane džiugino. Įrašas bus pildomas kasdien - tad nepamiršk ir rytoj užsukti į blogą ir pasižiūrėti, kuo kalendorius mane nustebins rytoj!

"Laukti džiaugsmo– taip pat džiaugsmas." 
Gotholdas Efraimas Lesingas


Jeigu vis dar galvojate apie advento kalendorių - turiu jus nuvilti: geriausi ir populiariausi kalendoriai išparduodami dar iki gruodžio, tad kiekvienais metais reiktų tokiu siurprizu pasirūpinti anksčiau (nors vis dar galima rasti vienos ar kitos kompanijos advento kalendorių). Didysis The Rituals advento kalendorius kainuoja 89,00 Eur ir nors per lapkritį pasitaiko keli išpardaviai, akcijos ir kitokios atrakcijos, advento kalendoriams jos netaikomos.


Jei kitus advento kalendorius parsinešame, pasistatome ir laukiame atidarinėjimo, tai The Rituals prabangus kalendorius reikalauja pasiruošimo. Parsinešus namo didžiulį raudoną lagaminą jo viduje randame atskiras dalis, iš kurių susirenkame kalėdinę eglutę. Ir kiek tas surinkimas suteikė džiaugsmo ne tik man, bet ir mažyliui! Valandžiukę statėme eglutę, dėliojome ant jos dovanėles, vyniojome aplink girliandą. Džiaugsmas ir malonus laukimo jausmas kilo su kiekvienu uždėtu žaisliuku. Ankstesni advento kalendoriai tikrai neteikė tiek džiaugsmo dar iki paties advento!


Eglutė sustatyta, paruošta adventui, su mažyliu pasilinksminta iš širdies... Galime laukti gruodžio!

Gruodžio 1-oji diena

SANTA LOVES AYURVEDA
And your hands will too - wash wories away with the balancing fragrance of Indian rose.


Pirmąją dieną dėžutėje randu nuostabaus grožio ir dar nuostabesnio aromato rankų prausiklį RITUALS The Rituals of Ayurveda rankų prausiklį su indiškų rožių ir migdolų pieno aromatu. Kvepia nepaprastai maloniai! Kartais girdžiu, kaip merginos skundžiasi ir vis sako, kad rankų muilas yra visiškai nuobodus dalykas, neturintis jokio įkvėpimo ir nevertas jokio dėmesio. Nesutinku - man muilas, kad ir kasdienis dalykas, bet pakankamai svarbus mano lepiai rankų odai. Pirmasis įspūdis po naudojimo labai geras, ir nors kiekis nėra didelis, tačiau labai smagiai susinaudos!
VERTĖ: apie 3,30 EUR

Gruodžio 2-oji diena

THE FIRST SUNDAY
Lighten your heart with hope by lighting this candle on the first Sunday of December.


Antroji staigmena manęs laukė raudoname 3D burbule, ir kaip jau buvo galima tikėtis joje radau advento sekmadieniui skirtą žvakutę - THE RITUALS Advent Edition "Watermelon & Pomegranate" kvapni žvakė. Iš pradžių perskaičiusi, kad žvakė arbūzų ir granatų, pagalvojau, kad man niekuo neasocijuojasi su žiema, nė pro kur - čia gi vasariški vaisiai! Tačiau pauosčius kvapas tiesiog tobulas žiemai: kvepia gaiviai, tačiau dominuoja paslaptingas rytietiškas smilkalų aromatas. Kvepia itin maloniai... Žinau, kad kalendoriuje tokių žvakučių bus keturios. Kiekvieną advento savaitės sekmadienį uždegti po žvakutę yra itin sena, tačiau jau primiršta, tradicija. Bent jau mano šeimoje tokios niekad nebuvo, tačiau mielai ją sukursiu dabartinėje, suaugusios aš šeimoje. Tradicinė advento žvakutė būtų violetinės spalvos, tačiau šiuo atveju tai nėra labai jau svarbu. Pirmosios savaitės žvakutė vadinama Pranašo žvake ir simbolizuoja viltį Kalėdinio laukimo periodu.
VERTĖ: žvakės nėra prekyboje, bet pagal dydį galėtų būti apie 5,00 EUR

Gruodžio 3-ioji diena

MERRY MASSAGE!
Stay balanced during the hectic holidays with The Ritual of Ayurveda Vata dry oil.


Šiandien dieną mane pasitiko RITUALS... The Rituals of Ayurveda natural nourishing dry oil skirtas kūnui ir plaukams. Tikriausiai ir tam išsvajotam masažui... apie šios kompanijos kosmetiką kol kas žinau tiek mažai, kad net neįsivaizdavau, koks čia gėris, kol mane sekanti draugė parašė ir pasidžiaugė šiuo nuostabiu aliejuku! Jau tepiau plaukų galiukus ir o Dievai, koks jis nerealus, neriebus ir dieviškai malonaus kvapo! Skraidau padebesiais ir planuoju, kaip čia jį nufotografavus, kad greičiau jums papasakoti!
VERTĖ: 5,85 Eur

Gruodžio 4-oji diena

GOOD KARMA FOR CHRISTMAS!
Radiate positive vibes wherever you go with the beautiful scent of holy lotus and white tea.


Šiandien visa diena tokia ūkanota ir tamsi, kad už lango net neprašvito... Tamsu nuo ankstyvo ryto, tad pirmą kart šiais metais namuose negęsta dirbtiniai šviesos šaltiniai, o avento kalendoriaus lemputės džiugina nuo ankstaus ryto. Metas atidaryti kalendorių (instagram tai darau su muzika!) ir pasižiūrėti, kas laukia šią dieną. Viršuje jums palieku žinutes nuo dėžutės - šiandieninė man nepaprastai patinka: "spinduliuok tik geras emocijas" - tokią niūrią dieną kaip ši, geresnio priminimo tiesiog nebūna... Atidarau dėžutę ir... viduje manęs laukia RITUALS... The Ritual of Karma shower foam - dušo putos, su lotoso ir baltos arbatos aromatu. Kvepia nepaprastai maloniai, gaiviai lengvai - taip, kaip kvepia gera, lengva ir maloni Karma! Ir kaip smagu, kad vis sulaukiu jūsų žinučių, kuriuose pasidžiaugiate, pasidalinate, kuris produktas jums patinka labiausiai, kokia jūsų nuomonė apie vieną ar kitą dalyką. Niekada nebijokite komentuoti, niekada nebijokite parašyti ir bendrauti - tie, kuriems rūpite - tikrai parašys ir suras jums laisvą minutę. "Radiate positive vibes" - o davai, visi šiandien spinduliuojame vien tik geras emocijas? Padarome gėrio dieną?
VERTĖ: 2,13

Gruodžio 5-oji diena

JOY FOR BODY AND SOUL
Be jolly like Santa and Buddha with The Ritual of Happy Buddha body cream.


Žinote, instagram stebiu ir kitus kalendorius bei atidarinėtojų reakcijas į gaunamas dienines staigmenas ir galiu tik džiugiai konstatuoti, kad tikriausiai šiemet esu laimingiausia kalendoriaus atidarinėtoja! Mane džiugina kiekviena diena ir kiekvienas siurprizas vis smagesnis, nerealesnis ir geresnis vienas už kitą. Galbūt dėl to, kad Rituals... kosmetika man yra visiškai nauja ir jau dabar kasdien džiugina dar nenaudojant. Labai nekantrauju viską susinešti į vonią ir jau dabar viską sunaudoti, bet stengiuosi nepamiršti, kad esu blogerė ir labai norėsiu galutinės nuotraukos su visu kalendoriaus turiniu ir produktų atsiliepimo bloge. Manau norėsite ir jūs, tad pabandau kartą du ir kol kas dedu į vieną dėžutę savo džiaugsmus - per Kūčias arba Kalėdas viską dar kartą būtinai parodysiu vienoje krūvoje ir pasižiūrėsime, kiek vertas šis kalendorius.
Na, o šiandien dėžutėje radau RITUALS... Happy Buddha kūno kremą su itin maloniu apelsinų ir kedro medienos aromatu. Dieviškas, džiugiai nuteikiantis aromatas ir labai maloni konsistencija. Valio!!!! Šiandien aš laiminga besišypsančio Budos pavadinimu užvadinta kosmetika. Hmm... įdomu, kurios linijos aromatas iš Rituals... bus mano mylimiausias? Ir dar smalsiau, kas manęs laukia rytoj?
VERTĖ: apie 5,57 EUR

Gruodžio 6-oji diena

'TIS THE SEASON TO BE AGELESS
Give yourself the gift of youthful, radiant skin by adding this anti-aging ampoule to your skin care ritual. 


Šiandien miegojau ilgiau nei derėtų ir nesuprantu kodėl ir kaip nepabudau laiku. Mano vaikas per tą laiką spėjo nusiaubti namus, tad dar kelias valandas trukome viską susitvarkyti ir kalendorius šiandien atidaromas vėliau, nei paprastai... Na, o šiandienos sunkiai atidaromoje dėžutėje slėpėsi RITUALS... Namaste Glow Anti-aging veido ampulė skirta pirmiesiems senėjimo požymiams. Oi, kaip gerai - iš tiesų mano oda jau sensta ir rodosi nelabai mano mylimos raukšlės, ir elastingumas nebe tas. Bus nerealiai smagu išbandyti. Tiesa, turiu pagirti, kad ampulė dar įdėta į kartoninę dėžutę. Pamenu užpraeitų metų ampulė, kurią radau kalendoriuje paprasčiausiai sudužo ir drėkinančios priemonės net nespėjau užsidėti... Sakau jums - čia viskas apgalvota!
VERTĖ: 3,93 Eur

Gruodžio 7-oji diena

A CHRISTMAS MIRACLE AT YOUR FINGERTIPS
Seasonal sparkle is all in your hands with the Miracle nail varnish.


Šiandien langelyje radau RITUALS... nagų laką "Burgundy" ir likau labai jau maloniai nustebinta. Ne dėl to, kad man trūktų nagų lakų ar jų reiktų daugiau, ne... tiesiog visiškai nesitikėjau kalendoriuje nei kosmetikos, nei nagų lakų. Nežinau, ar kosmetikos bus, linkusi manyti, kad visgi ne, bet kita vertus ir nagų lakų nesitikėjau. Pirkdama kalendorių galvojau, kad čia bus tik veido, plaukų ir kūno kosmetikos, bet pasirodo ne! Kai jau galvoji, kas nustebinti daugiau nebeįmanona - Rituals nustebina ir vėl!
VERTĖ: 5,00 EUR

Gruodžio 8-oji diena

WINTER WARRIOR
This Samurai Cool Down is twice as nice: it's both a shampoo and a shower gel.


Šios dienos lengelyje manęs laukė RITUALS... Samurai Cool Down 2in1 šampūnas ir dušo želė skirta vyrams! Ką jūs galvojate apie grožio kalendoriuje esančiua vyrams skirtus produktus? Kažkuriais metais aš bambėjau, nes gi kalendorius skirtas moteriai, man - aš jį perku sau ir noriu staigmenų sau. Vyrus ir taip lepiname (bent jau aš) kas kartą rinkdama jam jo naudojamas priemones be jokios progos, naujienų mėginti jis nėmėgsta, veido kaukę uždedu gal kartą per metus, o apie kremą nei kalbos nėra! Nevertina jis tokių dalykų. O jei perki kalendorių ir neturi vyriškio? Kita vertus pilnai suprantu kompanijas - tokio tipo produktai yra lyg ir promo - išbandai daug ir kažką įsimyli - o jei tarp tų produktų kažką pamils ir tavo vyriškis?
Hmm... man šiandien staigmenos tikrai nėra - mano vyrui irgi. Na, gerai bent tiek, kad tai dušo želė, kurią vyras kažkada sunaudos, o ne koks veido kremas, kurių esu jam pirkusi ne vieną, ir po metų išmetusi beveik pilnus indelius... Žinau, kad plaukų maniškis su ja neplaus - jam tinka tik specializuoti šampūnai jo bėdoms, o čia, na toks universalas. Tikiu, kad sunaudos, kvapas man toks vyriškas, malonus, bet staigmenos tai nėra niekam... Nebent galėčiau apsimesti sakydama, kad šalia turėsiu kvepiantį vyrą (cha-ha, labai nevykęs sakinys, nes mano vyriškis šiaip jau visad kvepia ir visad prausiasi :D). Tai va, su tokiomis abejonėmis, kviečiu pakomentuoti - ką manote apie vyriškus produktus advento kalendoriuose? Aš tikiuosi, kad daugiau jų nebebus...
VERTĖ: 2,80 EUR

Gruodžio 9-oji diena

THE SECOND SUNDAY
Your journey to joy starts with lighting this candle on the second Sunday of December.


Antrasis gruodžio sekmadienis, tad nenuostabu, kad sferiniame burbule randu antrajam sekmadieniui skirtą žvakutę - THE RITUALS... Advent Edition "Watermelon & Pomegranate" kvapni žvakė. Tradiciškai antroji advento žvakė vadinama Betliejaus arba išganymo žvake, nors čia ant dėžutės randame užrašą "džiaugsmui". Niekas nesakė, kad kalendoriaus žvakutės bus visiškai tradicinės. Tiesa, uždegant advento žvakę galima sugalvoti norą - šiandien aš noriu pilnatvės, ne materialiąja, o jutimine prasme. O tu, ar degi advento žvakutes?
VERTĖ: apie 5 Eur

Gruodžio 10-oji diena

SUMMER IN DECEMBER
The Ritual of Karma bed & body mist adds a bit of sunshine to the darker days of winter.


Kiekvieną dieną vis didesnis džiaugsmas mane apima atidarinėjant kalendorių - šiandien dar tik 10 diena, advento kalendoriaus neįpusėjome, o mano džiaugsmo lygis jau oho-ho! Kol kas tik vienas produktas man nepadarė didesnio įspūdžio - ne tai kad nepatiko - nepadarė įspūdžio! O visa kita džiugina kasdien! Šiandien manęs laukė RITUALS... Karma body mist - kvapni dulksna su itin maloniu, nors regis iš tiesų labiau vasarišku aromatu. Užsipurškiau jo ir pasidžiaugiau gan ilgu išlikimu - manau karštame ore atsiskleis nuostabiomis gaiviomis gėlių natomis!
VERTĖ: 6,60 Eur

Gruodžio 11-oji diena

THE GIFT OF A GOOD HAIR DAY
This renewed shampoo from The Ritual of Sakura leaves your hair lustrous and scented.


Šiandien man buvo labai ilga diena, nežinau kaip, bet sugebėjau užmigti dienos metu! Yra žmonės, kurie tik padėję galva užmiega bet kur, užmiega net sėdėdami! O aš negaliu, net dienos metu neužmiegu ir paskutinį kartą dieną miegojau kai mano sūnui buvo mėnuo! O šiandien užmigau valandžiukei ir pasijaučiau geriau, nors labai kalta, kad krūva darbų liko tiesiog nepadaryta. Šiandien ir kalendorių pakavau kiek vėliau, tačiau jei sekat mane instagram (geletakosmetine_blog - būtinai pasekit, pasirodo instagram skaičiai lemia tavo vietą blogerių piramidėje 😏 , nors aš tuo netikiu 😂bet padėkite man "kilti piraminės laiptais" Chi-hi, siaubas, kaip iš kokio pardavėjo telefonu nuskambėjo) jau matėt kas laukė šiai dienai. Iš pradžių rašymas bloge ir storių darymas instagrame man atrodė toks dvigubas ir nelabai reikalingas darbas, bet sulaukiau žinučių, kad jums patinka matyti visą kalendorių vienoje vietoje, tad šiandien neabejoju dėl šio įrašo reikiamybės ir toliau pildau.
Na, o 11-oji diena manęs laukė didesnėje kvadratinėje dėžutėje su įdomiu RITUALS... Sakura nourishing šampūnu. Dar nieko nebandžiau iš kompanijos plaukų priežiūros priemonių, bet ir atsiliepimų daug negirdėjau. Įdomu, ar ant eglutės manęs dar laukia kondicionierius į porą?
VERTĖ: 4,00 Eur (ir šitų pakuočių galima nusipirkti ir tokio, nedidelio dydžio tūbelėse).

Gruodžio 12-oji diena

IT'S A (MINI) MIRACLE!
...Is what you'll say when you see how this best-selling mascara lengthens your lashes.


Prieš atidarant dėžutę, aš niekad neskaitau, kas užrašyta ant dėžutės galo, nes... užrašas visuomet išduoda, ko galima tikėtis. Ir pradariusi aš likau apstulbusi iš netikėtumo! Viduje slėpėsi RITUALS... The Ritual of Cleopatra Miracle 3-in-1 mascara - blakstienų tušą! Visiškai nesitikėjau kalendoriuje rasti dekoratyvinės kosmetikos, tad po šios dienos, manau jau gali būti bet kas, apskritai bet kas... Matote, aš prieš pirkdama kalendorių nežiūrėjau, spoilerių ir galimos sudėties, tad kiekviena diena man didžiulė staigmena. Galvojau, kad Rituals tikrai neturi dekoratyvinės kosmetikos - aš jos nemačiau fizinėje parduotuvėje, tad kalendoriuje jos nesitikėjau rasti... Ar džiaugiuosi? Labai, ir jau pradėjau naudoti! Ar reikės atsiliepimo?
VERTĖ: 5,25 EUR

Gruodžio 13-oji diena

IT'S WONDERFUL MASK
This wonder mask set helps you get your glow on in time for Christmas.


Stebiuosi žmonių trumparegiškumu... Jau senai nebeperku rūbų įprastose parduotuvėse ir dažniausiai viską perku ir dėviu iš padėvėtų, nevengdama ir vyrų skyriaus. Kodėl? Kažkuriame gyvenimo etape susimąsčiau, kad greitoji mada yra visai ne man: turi keisti drabužius kas kelis mėnesius, kas reiškia, kad po savęs palieki kalną rūbų, jei nori būti nuolat madinga. Tikriausiai supranti, kaip toks vartotojiškumas kenkia gamtai? O ir remdami tokį verslą remiate vergovę, kuri vyrauja trečiose pasaulio šalyse, kur tokie rūbai siuvami ir išnaudojami dažniausiai vaikai, neužtikrinamos saugios darbo sąlygos, jau nekalbu apie darbo valandas... Be to, tokie drabužiai nusidėvi itin greitai... paskutiniai pirkti rūbai neatlaikė nė pusmečio ir nusiburbuliavo, nusitrynė ir nubluko... Aišku, yra ir ekonominis aspektas - aš taupau savo pinigus... Tačiau ne visiems suprantama, kaip įsigijusi megztuką iš vyrų skyriaus ketinu jį dėvėti? Nei jis madingas, nei firminis, bet man tai nesvarbu... Nesinori šios temos daugiau gvildenti nei prigvildenau Instagram, tačiau norisi visiems palinkėti supratimo, kurio galbūt net nelabai reikia, tikrai nereikia suprasti ir pateisinti, užtenka paparasčiausios tolerancijos kitokiems pasirinkimams. Kai kurie žmonės nesiekia būti madingi, nekuria išcackinto socialinio įvaizdžio dėl to, kad kiti taip daro. Man to nereikia, iš tų žaidimų jau senai išaugau. Man šiuo gyvenimo etapu aktualiau ekologija, mokslas, proto lavinimas nei tai, kuo aš pridengusi savo Ievos kostiumą ar kokie drabužiai šildo mano kūną. Tad, mielosios, padarykite gerą darbą prieš šventes,  ir būkite labiau tolerantiškos, net jei nesuprantate kitų pasirinkimo. 💓
Na, o šiandien kalendoriuje tryliktoji diena! Kaip visuomet atidarau dėžutę ir purtau lauk, o iš dėžutės iškrenta tik plastikinė mentelė! Nu galvoju, negali būti taip, kad Rituals... įmestų mentelę ir pakrapštau dėžutės vidų. Iš tiesų, dėžutėje buvusi mentelė tik priedas, nes tikroji dovana RITUALS... The Ritual of Namaste Purifying Charcoal Wonder Mask - valomoji veido kaukė! Papurtau maišelį ir suprantu, kad viduje biraus tipo produktas, kurį reikia pačiam susimaišyti! Tokias jau esi bandžiusi ir nors maišymas yra šioks toks žaidimas, tačiau smagu bus išbandyti. Tiesa, ši kaukė parduodama tik didelėse pakuotėse.
VERTĖ: 4,21 Eur

Gruodžio 14-oji diena

BE SWEET TO YOUR SKIN
This shower scrub from The Ritual of Sakura is a rejuvenating present fro body and soul.


Šiandien man visiškai naminė diena: susitvarkiau namus, sutaisiau krūvą vaiko žaisliukų, tuomet skalbiau, lyginau, gaminau, šveičiau... Iš tiesų visiškai niekuo neypatinga diena, na gerai, šiek tiek ypatinga: vaikas gavo laišką nuo Kalėdų Senelio, bet pamatęs viduje tik laišką nusivylė... tikriausiai dar šiek tiek per mažas tokiems dalykams. Tačiau naują Kutis žurnalo numeriuką pasitiko su šūkčiojimais valio ir puolė lipinti, piešti ir spalvinti, kol visą subaigėm... per vieną vakarą! Mano dienos staigmenos malonios: naujas Happy 365 žurnalas, Beatos virtuvės šventinis numeris, minutė su puodeliu arbatos ir advento kalendorius. Na, o šiandienos langelyje slėpėsi RITUALS... The Ritual of Sakura Softening Rice Scrub - kūno šveitiklis! Dovana su kuria tikrai negalima suklysti, tikriausiai ir tu naudoji šveitiklius? Sakura linijos kvapas labai lengvas, švelnus, malonus...
VERTĖ: 4,67 Eur

Gruodžio 15-oji diena

CRACKLING CHRISTMAS
This body mousse from The Ritual Of Holi crackles on your skin while moisturising and cooling it.


Na va, Kalėdų eglutė mūsų manuose pastatyta, beliko sulaukti, kol visi išmiegos, pavalgys ir vakare prasidės puošimas... Labai džiugu, kad šiais metais mūsų namuose yra gyva Kalėdų eglė. Iki šiol, visais metais puošdavome dirbtinę... Tačiau ateina toks amžius, kai norisi vaikui parodyti tikrą eglutę, pasidžiaugti jos kvapu... Ir man ir mano mažyliui tai pirmoji tikra šventinė eglutė per visą gyvenimą. Eglutės ieškojome ketvirtadienio vakare ir pirmiausia užsukome į Klaipėdos Botanikos Sodą, tikėdamiesi išsinuomoti tikrą eglę šventėms ir po jų paprasčiausiai gražinti, tačiau pasirodo jie per kelias dienas išnuomojo absoliučiai visas eglutes ir neturėjo ką pasiūlyti. Tuomet pagalvojome apie vazone augintą eglutę, tik bėda, kad pasodinti po švenčių nelabai kur turime... Galiausiai liko įsigyti tikrą kirstą eglę, tiksliau kėnį, vidutinio apie 1,60 m dydžio. Labai gaila, kad ji kirsta ir po švenčių lėtai numirs... Prieš atiduodant būtinai pasidomėsiu, kaip ji bus perdirbta ir jei bus bent menkiausia galimybė, kad bus tiesiog numesta sąvartyne, sugalvosiu, kur ją priduoti, kad būtų perdirbama ir mediena tikslingai panaudojama.
Ką gi, o kol visi snaudžia, skubėjau atidaryti kalendorių, ir pasižiūrėti, kas jo viduje. Šios dienos langelis slėpė nepaprastai dailios pakuotės RITUALS... The Ritual of Holi crackling body mousse - kūno putas. Kažkas panašaus į burbuliuojantį kūno losjoną... Labai įdomus dalykas, kvapas tiesiog dieviškai malonus, tik turi šaldomąjį efektą, tad tikriausiai paliksiu jį vasaros naudojimui.
P.S. šio produkto Lietuvos Rituals... nėra, bet radau kitose Europos šalyse - įdomu, tai sezoninis produktas ar pas mus tokio niekad nebūna?
VERTĖ: 2,50 EUR

Gruodžio 16-oji diena

THE THIRD SUNDAY
Brighten your life with love when you light this candle on the third Sunday of December.


Šiandien sekmadienis, tad tikriausiai nenuostabu, kad advento kalendoriaus sferinėje dėžutėje laukė THE RITUALS... Advent Edition "Watermelon & Pomegranate" kvapni žvakė, kuri buvo skirta meilei. Įdomiai, nes šiaip tradiciškai trečioji advento žvakutė yra Piemenų žvakė, dedikuota džiaugsmui, ką mes jau turėjom praeitą savaitę advento kalendoriuje. Toks jausmas, kad arba žvakučių seka sumaišyta ir paskutinė bus skirta išganymui (kuri turėjo būti antrosios savaitės, pagal tradicijas), arba adento tradicijos buvo modernizuotos ir pritaikytos šiuolaikiniams žmonėms. Tikriausiai atsakymą žinosiu jau ateinantį savaitgalį.
VERTĖ: 5,00 EUR

Gruodžio 17-oji diena

SAY NAMASTE TO A NEW YEAR
This mild, innovative cleasing foam will leave you fresh-faced and ready for 2019.


Pirmadienis! Mano advento kalendorius vis tuštėja, dėžučių ant eglutės vis mažiau, o ir dienos iki švenčių vis senka. Nežinau, kaip šiais metais susivėlinau ir vis dar neišsiunčiau šventinių sveikinimų? Gėda, bet ką padaryti, tuoj sėsiu pabaigti užrašyti krūvą atvirukų ir juos išsiųsiu ryt - taip taip, iki švenčių tikriausiai jau nenukeliaus, tačiau tarpušvenčiu vistiek pradžiugins mano artimuosius. Geriau vėliau, nei niekada, tiesa?
Na, o šiandieninė dėžutė man jau priminė apie Naujuosius metus! Paprastai apie juos negalvoju, kol nesibaigia visas Kalėdų šurmulys, o dėžutė jau kviečia pasitikti naujus metus pasiruošusiems. Tai kas gi ten viduje? Ogi RITUALS... The Ritual of Namaste Velvety smooth cleansing foam - bemuilis veido prausiklis. Ir pasižiūrėjusi į priemonę, suprantu, kodėl kalbama apie naujus metus - savaitė iki Kalėdų tikrai nepakeis jūsų veido odos - odai atsinaujinti ir sureaguoti į naujus produktus reikia apie trijų savaičių, t.y. 21 dienos. Beje, šį prausiklį Rituals turi ir tokioje mažoje tūbelėje - tiks ne tik kelionei, bet ir pabandymui, jei nesinori pirkti pilno dydžio pakuotės.
VERTĖ: 4,50 EUR

Gruodžio 18-oji diena

HYDRATE FOR THE HOLIDAYS
Treat your skin to a moisture boost to combat the winter cold with this hydrating ampoule.


Jaučiate, iki šv. Kalėdų ir advento kalendoriaus pabaigos liko vos 5 dienos! Sunku ir įsivaizduoti, kur taip greitai prabėgo laikas... Viena iš keturių kalendoriaus pusių jau visiškai tuščia ir žaisliukų - staigmenų liko vos kelios... Na, o 18-oji diena buvo paskutinis tokios šešiakampio rombo formos, dėl kurio atidarinėjimo vis pabambėdavau (sunkiai atsidaro, lengviau plyšta) slėpė... RITUALS The Ritual of Namaste hydrating ampoule - drėkinanti veido ampulė. Apie Rituals ampules esu girdėjusi nemažai gerų dalykų, tad bus labai smalsu išmėginti ir įsitikinti pačiai!
VERTĖ: 3,79 EUR

Gruodžio 19-oji diena

SEASON'S SOFT GREETINGS
You'll have the silkiest handshake at the party when you use The Ritual of Ayurveda hand lotion.


Šiandien pagaliau supirkau paskutines dideles dovanas, dedamas po eglute ir dovanojamas gimtadieniui (mano ir vyro gimtadienis jau labai greit), beliko tik smulkūs valgomi dalykai ir saldainiai vaikams. Taip taip, aš manau, kad šventė turi būti su saldumynais, nors žinau, kad supermamos dabar susiėmusios galvas ir purtydamos galvas man nepritaria, bet tiek jau to - saldainiai per šventes man yra vaikiška privilegija, kurią savo vaikui būtinai suteiksiu, kaip beje ir sūnėnams, dukterėčioms ir kitiems vaikams, kuriuos lankysime šias šventes. Visą dieną prasitryniau parduotuvėse ir o Dievai, kiek daug prekybos centruose žmonių, ieškančių dovanų, tačiau nepasakyčiau, kad perka dideliais kiekiais. Kukliai po vieną ar kitą smulkmeną, labiau apžiūrinėja, nei perka, tad Kalėdinės karštinės dar tikrai nesijaučia....
Iš ryto atidariau šios dienos advento kalendoriaus langelį ir nutuštinau dar vieną eglutės sienelę! Oho, kaip greit baigiasi iš ties malonios staigmenos! Šiandien manęs laukė RITUALS... The Ritual of Ayurveda drėkinantis rankų kremas ir ne bet koks, o pilno dydžio pakuotės! Nors, matau, kad jo pakuotė šiuo metu jau pasikeitusi ir kitokia, bet produktas tai tas pats! Tikriausiai ir vertė šį kart rekordinė ir didžiausia iš visų kalendoriuje iki šiol buvusių produktų!
VERTĖ: 9,50 EUR

Gruodžio 20-oji diena

A SPRITZ OF HOLIDAY SPIRIT
Welcome family and friends home with the soothing scent of white lotus from The Ritual of Dao.


Antra sienelė mano advento kalendoriuje tuščia... liko vos keturios staigmenos ir negaliu patikėti, kad jau tuoj tuoj kalendoriaus dovanėlės baigsis ir nebebus ką skaičiuoti iki švenčių... O tada užgrius šventės su artimųjų glėbiais, bučiniais, laiku kartu ir dėmesiu vienas kitam! Rituals šiai dienai siūlo dovaną, kuri turėtų padėti paruošti priimti svečius jaukiuose ir kvepiančiuose namuose, mat dėžutėje randu RITUALS... The Ritual of Dao oro gaiviklį - purškiamus kvapus namams. Kvapas tiesiog dieviškai malonus, nerealiai skanus, toks labiau žemiškas, nei gėliškas, gaivus, nei sunkus... Mmm...
P.S. jei ir jums pritrūks dienų skaičiavimo iki Kalėdų, instagram stories rodžiau jums The Body Shop kalendorių iki Naujųjų, ir žinau, kad tokį turi Revolution. Aš pati pirkti nesiruošiu, bet gal ką sudomins?
VERTĖ; 2,50 EUR

Gruodžio 21-oji diena

 KEEP THEM KISSABLE
Thanks to this mini lipstick, you can stand beneath the mistletoe in style.


Valio! Šiandien namo gimtadienis!!! Planavau Šią dieną pasitikti pakilios nuotaikos, susitvarkyti plaukus, pasidažyti, pasipuošti ir vakare smagiai praleisti laiką, bet... susirgau ir su antibiotikais, leidžiamais vaistais ir prasta savijauta, nelabai ir pašvęsi, tad guliu lovoje, lengvai karščiuoju ir tiesiog ilsiuosi. Supakavau dovanas ir nusprendžiau pailsėti - et, tebūnie tie planai pasmerkti, bet kartais sveikata yra svarbiau už viską.
Tiesa, pastebėjau vieną žiaurų dalyką, kurio ilgai nenorėjau pripažinti - draugą pažinsi nelaimėje... Spėkite, kiek žmonių man palinkėjo sveikatos, sužinoję kad sergu, kiek žmonių skyrė man porą minučių pasakyti bent vieną gerą žodį? Gaila, bet tik tokiais atvejais atsiskleidžia tikrieji žmonių veidai, kai tau reikia bent trijų žodžių...
Ką gi, gana apie mane, keliaujam prie kalendoriaus. Negaliu patikėti, kad šiandien kalendoriuje dekoratyvinė kosmetika! RITUALS... The Ritual of Cleopatra lip stick - lūpų dažai "Hazel Red". Kaip faina, nedidelė, ryškiai raudonų lūpų dažų pakuotė pats tas šventiniu laikotarpiu! Tiesa, Lietuvoje nemačiau kompanijos dekoratyvinės kosmetikos - ar ji yra? Tačiau kainą daugmaž skaičiuoju pagal Europos kainas - pilno dydžio tūbelė (3,5 g) kainuoja 16,00 EUR, tad šio miniuko
VERTĖ: 5,49 EUR

Gruodžio 22-oji diena

FESTIVE FOAM
Shower yourself in the Christmas spirit with The Ritual of Yalda Foaming gel.


Gruodžio 22 - oji diena ir iki švenčių liko vos dvi dienos! Jau tuoj į mūsų duris pasibels gimtadienio svečiai, su kukliu pasisėdėjimu. Tiesą sakant, aš nesijaučiu gerai ir didžiąją dalį dienos tiesiog pramiegojau, kaupdama jėgas, tad ir svečius pasitiksiu nesidažiusi ir pernelyg nesipuošiu. Įšokau į dušą, ir puoliau žiūrėti, ką slepia advento kalendorius likus vos kelioms dienoms iki švenčių! O čia randu RITUALS... The Ritual of Yalda dušo putas, kvepiančias iš tiesų kažkuo panašiu į Kalėdas!
VERTĖ: 2,13 EUR

Gruodžio 23-ioji diena

THE FOURTH SUNDAY
Illuminate a path to peace by lighttning the final candle on the fourth Sunday of December.


Paskutinis sekmadienis prieš Kalėdas ir jau nenuostabu ir nekeista, kad raudoname eglutės žaisliuke randu THE RITUALS... Advent Edition "Watermelon & Pomegranate" kvapni žvakė, kuri šį kart skirta taikai ir ramybei. Šiek tiek supainiotos pagal eiliškumą, tačiau vistiek labai tradicinės. Sulaukiau pastabų, kad žvakutė advento kalendoriuje yra nesąmonė, bet ką noriu pasakyti - taigi tie kalendoriai skirti šventiniam laukimui, o ne priemonių, likusių sandėlyje sumetimui į kalendorių. Žvakutė yra simbolinis laukimo dalykas - uždegti žvakutę yra tradicija ir vienas iš laukimo etapų. Tačiau... net jei tokios tradicijos neturite, žvakutės labai maloniai kvepia ir tikrai pakvėpins namus maloniu žiemišku aromatu. Kam nepatinka žvakutės? Aš už tai, kad toks dalykas kalendoriuje reikalingas, o kadangi yra iš tiesų kokybiškas - net neturiu dėl ko bambėti. Žinau, kad Rituals savo kalendoriuose visuomet deda keturias simbolines žvakutes, aš tą žinojau, o jei planuosite pirkti Rituals kitais metais - turėkite galvoje, kad žvakutės tikrai bus! Man jos tokios nerealios, kad norisi jog jos būtų žiemos metu parduodamos ir parduotuvėse - reikės pasižiūrėti, ar taip yra, ar ne.
VERTĖ: apie 5,00 EUR

Gruodžio 24-oji diena


Paskutinė kalendoriaus staigmena slėpėsi ant eglutės viršūnės, ausinėje žvaigždėje, tad iš tiesų tikėjausi kažko įspūdingo ir nepaprasto. Ši diena mane nustebino - nesitikėjau, kad rasiu RITUALS... Oasis de Fleurs kvapnųjį vandenį, aišku, ne pilno dydžio, bet jau kelioninis dydis atrodo įspūdingai ir labai džiugina.
VERTĖ: 9,50 EUR

Visas kalendorius jau visiškai tuščias, ant eglutės neliko nė vieno žaisliuko, o dėžutės jau išlankstytos ir paruoštos perdirbimui, kas mūsų dar laukia? O taip, tikriausiai nori pažiūrėti į bendrą vaizdą su visu advento kalendoriaus turiniu?


Štai - visas advento kalendoriaus turinys. Taip, didžioji dalis priemonių atkeliavo mažesniais kiekiais, tačiau aš nepaprastai džiaugiuosi kiekviena dovana. Tokie skirtingi ir įvairūs produktai leis man puikiai susipažinti su Rituals... surasti mėgstamiausią liniją, veikiančius ir man patinkančius produktus. Ir būtent tai mane žavi labiausiai. Žinau, kad dauguma merginų skaičiuoja gautų priemonių vertę, na man tai nėra labai jau svarbu, bet jei jums įdomu - viskas viduje verta 113,22 Eur, kas yra daugiau, nei sumokėjote, jau nekalbu apie tobulą kalendoriaus pateikimą, rankomis išlankstytas dėžutės, nuostabią kalendoriaus prezentaciją, kurią ir pagaminti kainuoja ne mažai. Man kalendorius pasirodė nerealus - mažiausiai patiko vos viena diena, kai jaučiau, kad staigmenos niekam nebuvo - tačiau visa kita - na nerealu!
Ačiū Rituals... kad sukūrė tokį patrauklų, smagų ir puošnų kalendorių ir ačiū turiu pasakyti sau pačiai, kad sugalvojau jį nusipirkti ir dienas skaičiuoti su juo.
O ką jūs galvojate? Kaip jums sekėsi su savo kalendoriais? Ar esate patenkinti?

Galiausiai, šiandien šv. Kūčios, o ryt, jau džiugiosios, didžiosios metų šventės. Noriu jums visiems padėkoti už palaikymą, už tai, kad esate, skaitote, draugaujate, domitės, komentuojate. Šie metai buvo gausūs savo dovanomis, tad linkiu, kad ir ateinantys nenuskriaustų, pradžiugintų ir atneštų kuo geriausių potyrių ir emocijų! Jaukaus Kūčių vakaro ir džiugaus šventinio Kalėdų ryto!




Ačiū, kad skaitote,
Gėlėta kosmetinė

Buvo aktualu? Turi minčių? Nori pasidalinti? Komentuok!
Grįžtamasis ryšys svarbesnis nei atrodo! Nebus tavęs - neliks ir blogo!

Komentarai

  1. Norėjau ir aš pirkti šį kalendorių, bet pinigų pagailėjau, tai šį kartą pirkau Douglas https://www.amazon.com/Douglas-Calendar-Believe-Cosmetic-Limited/dp/B07HT55WT8. Bet bus labai įdomu pažiūrėti kas viduje pas Rituals, todėl kasdien lankysiu tavo tinklaraštį :) Nors ir taip dažnai užsuku :)

    AtsakytiPanaikinti
    Atsakymai
    1. Labai ačiū už šiltą komentarą <3 Labai smagu, kad užsuksi kasdien - šis įrašas bus vis paskelbiamas kaip naujas, tad bus lengva sekti, kada pasipildo ;)

      Man tie Douglas, kurį turi visai neblogi - turėjau užpernai ir dauguma dalykų tikrai nudžiugino. O va pavyzdžiui tie už 25 Eur tai atrodo biški nesąmonė: indeliai, dildės ir panašios smulkmenos užima bene pusę kalendoriaus!

      Panaikinti
    2. Man irgi tie kiti nelabai patiko. Todėl šitą ir nusipirkau :) Pamenu, kad ir tu pirkai, todėl gal ir aš pagaliau pasiryžau :)
      O dėl komentarų - skaitau tavo postus dažnai, bet tiesiog nesugalvoju ką parašyt. Atrodo, negi parašysi: labai įdomu. :) Bet kita vertus suprantu, kad bet koks komentaras pradžiugintų :) Tai ačiū tau, kad daliniesi savo įspūdžiais ;)

      Panaikinti
    3. Ir kaip? Ar džiugina?
      Labai ačiū, kad skaitai ir labai labai ačiū, kai pakomentuoji :)

      Panaikinti
    4. Na, aš šiaip dekoratyvinės kosmetikos išvis nenaudoju (išskyrus nagų lakus), o kol kas gavau blakstienų tušą ir servetėles makiažui valyti :) Bet pagalvojau: jeigu vis dėlto norėsiu pabandyti pasidažyti, jau turiu kuo :) Ir nuvalyti irgi :) Tai vis dėlto džiugina :) O tau taviškis patinka? :)

      Panaikinti
    5. Gali visuomet padovanoti nenaudojamus dalykus :) Arba mainyti, arba parduoti ;) Vistiek tokie kalendoriai orientuoti į besidažančias, tad kosmetikos kaip ir reikia tikėtis :)

      Pas mane kosmetikos dar nebuvo ir net nežinau ar jos iš viso bus - lyg ir ne? Ir tai visai malonu - galėsiu pasirūpinti savo oda, kūnu, plaukais, kas man irgi pastaruoju metu patinka labiau nei dažytis, ypač tušu :D :D :D Mane tai labai džiugina, nepaprastai džiugina! Negaila nė vieno cento :)

      Panaikinti
    6. Gera mintis dėl mainų/pardavimo :) Tai aš žinojau kas viduj - žiūrėjau sudėtį. Tiesa, dabar jau nelabai ką pamenu :D O Rituals, kiek prisimenu, nebus dekoratyvinės :) Smagu, kad džiugina ;) Juk tai ir svarbiausia - susikurti gerą nuotaiką ;)

      Panaikinti
    7. Įdomiai su tuo nagų laku - žiūrėjau vieną išpakavimą youtube, tai tą dieną buvo rankų balzamas, o 10 dieną - dildė :D Bet gi nagų lakas irgi labai gerai ;) Tiesa, užrašei 12 diena vietoj 11 ;) O kur galima mažų pakuočių nusipirkti? Nes jų puslapyje mačiau, bet labai nedaug jų :( Visai gal norėčiau :)

      Panaikinti
    8. Tikrai įdomiai! Aš nieko nežiūrėjau, tai net nežinojau, ko tikėtis :)
      Ačiū už pastebėjimą, iš karto pataisiau pati pastebėjusi :)

      Labai nedaug ir yra mažų produktų, bet va tas šampūnas tai tikrai yra! Visgi kalendorius tikriausiai ir yra tas geriausias būdas išbandyti daug ir mažais kiekiais :)

      Panaikinti

Rašyti komentarą