RITUALS... "The Ritual of Holi" crackling body mousse - sprangančios kūno putos su baltosiomis lelijomis ir persikų žiedais

Vasara įsibėgėja, ir aš labai noriu papasakoti apie dar vieną vasarišką produktą, kuris puikiai tiks po deginimosi, mat vėsina kūno odą. Apskritai, bene visus Rituals produktus, rastus advento kalendoriuje, aš galėjau rasti mūsų parduotuvėse ar internetinėje parduotuvėje, tik ne šią priemonę. Holi linijos gaminių Lietuva arba neturi iš viso, arba jie pasirodo tik tam tikru metų laiku, kaip limituoto leidimo kolekcija. Negaliu tiksliai pasakyti, matyt reiktų pasiklausinėti konsultantų arba kompanijos atstovų Lietuvoje, tačiau nuomonę labai noriu palikti, mat dauguma youtuberių bei influencerių Holi linijos putas ne tik giria, bet ir žavisi.

"Lengva paslėpti neapykantą, sunkiau - meilę, o visų sunkiausia - abejingumą."
L. Bernė


Produktas: RITUALS... "The Ritual of Holi" crackling body mousse - sprangančios kūno putos su baltosiomis lelijomis ir persikų žiedais
Gamintojas: "Rituals Cosmetics" Amsterdam. Pagaminta Nyderlanduose
Paskirtis: drėkinti ir atvėsinti odą
Tinkamas tipas: visiems
Labiausiai patiko: įdomus spragsintis ir traškantis efektas
Labiausiai nepatiko: areozolinio tipo produktas
Tūris: 50 ml (pilno dydžio pakuotė - 150 ml)
Kaina*: 150 ml - 7,90 EUR
Kur galima įsigyti: Rituals parduotuvėse (tiesa, mūsų parduotuvėse šio nemačiau, tad reiktų pasiteirauti, ar Lietuvoje jų yra ar kolekcija pasirodo tik kažkuriuo konkrečiu laiku)
Įvertinimas: 3/5

Ką žada gamintojas: Holi Ritualas įkvėptas snovinių Indijos tradicijų, pagal kurias sutinkamas ir švenčiamas naujas pavasario sezonas, reiškiantis gėrio pergalę prieš blogį. Jis skatina atlaidumą, dvasingumą ir stipresnius tarpusavio santykius. Apibarstydami vienas kitą spalvotais milteliais dalyviai simboliškai atsikrato emocinių blogybių ir pradeda atsinaujinę.

Kaip ir tu, šios putos yra daugiau, nei mato akys. Unikalus spragsėjimo ir odos vėsinimo efektas ne tik atvėsina odą, tačiau ir drėkina. Paprasčiausiai įmasažuokite putas į kūno odą ir pajauskite, kaip jos vėsina. Atsigaivinkite, nurimkite ir pralinksminkite jūsų pojūčius. Puikiai tinka po buvimo saulėje. Pakvėpina odą mielu baltų lelijų ir gardžiu persikų žiedų aromatu.



Spalvinga, metalinė putų pakuotė puošta spalvinių pigmentų miltelių paveikslėliu ir ryškiomis neoninėmis spalvomis. Tai slėginio tipo pakuotė, kurios principas yra lygiai toks, kaip įprasto dezodoranto, tiesiog jo dozavimo anga didesnė, kad būtų patogiau išpurkšti iš pakuotės. Apskritai pompa visai patogi naudoti, veikia be priekaištų, bet dėl priemonės konsistencijos, prie jos naudojimo tikrai reikia priprasti.

Kvapas. Rituals... priemonių kvapai visuomet žavi, o produktus norisi uostyti ir uostyti... Šio produkto kvapas man patinka tikriausiai mažiausiai iš visų - sunkokas areozolio kvapas maišosi su sunkoku lelijų aromatu, o va persikų žiedų kvapo praktiškai nesijaučia. Aromatas gana sunkus, šiltas, paslaptingas, tačiau jis ne man - bene visi kiti kompanijos produktų kvapai man kelia priklausomybę, o šis tiesiog neblogas, bet tikrai neturi to 'wow, koks geras' efekto.

Konsistencija. Nuotrauka apačioje tikrai nėra pati estetiškiausia, tačiau geriausiai parodo putų konsistenciją. Priemonė lauk purškiasi su labai gausiu areozolio kiekiu ir gana skystu, putomis užvadinu produktu.


Sudėtis: BUTANE, AQUA/ WATER, ALCOHOL DENAT., PROPANE, GLYCERIN, DIMETHICONE, ISOBUTANE, BETAINE, PROPYLENE GLYCOL, PANTHENOL, LILIUM CANDIDUM FLOWER EXTRACT, PRUNUS PERSICA (PEACH) FLOWER EXTRACT, HYDROXYETHYLCELLULOSE, POLYPHOSPHORYLCHOLINE GLYCOL ACRYLATE, INOSITOL, PENTYLENE GLYCOL, DIMETHICONE/ VINYL DIMETHICONE CROSSPOLYMER, CARBOMER, AMODIMETHICONE, DISODIUM EDTA, PPG-8-CETETH-20, METHYLPROPANEDIOL, BUTYLENE GLYCOL, ETHYLHEXYLGLYCERIN, TOCOPHEROL, PARFUM/ FRAGRANCE, BENZYL SALICYLATE, CITRONELLOL, COUMARIN, HEXYL CINNAMAL, LINALOOL, ALPHA-ISOMETHYL IONONE, LIMONENE, PHENOXYETHANOL, SODIUM BENZOATE, CITRIC ACID, SODIUM HYDROXIDE.


Poveikis. Tikriausiai didžiausios panegirikos šiam produktui yra dėl jo įdomios konsistencijos, kuri atsidūrusi ant odos (spėju dėl kontakto su oru ir einančio lauk areozolio) spragsi, traška ir burbuliuoja. Tiek vizualiai matai burbuliavimą, tiek girti spragsėjimą - putos putoja, juda, traška, tarsi gyvos, o prisilietus pirštais ir skirstant ant odos traškėjimas dar labiau sustiprėja, kol galiausiai, paskirsčius ant odos paviršiaus - visai dingsta.

Iš tiesų kas kartą ir žavi tas smagus žaidimas su spragsėjimu ir sakyčiau net labiau, nei efektas. Putos iš tiesų vėsina odą, jei išsklaidai iš karto ir neleidi priemonei išburbuliuoti. Lengvai padrėkina odos paviršių ir suteikia odai švelnumo. Deja, bet drėkinimas nėra ilgalaikis - po pusdienio mano sausa oda reikalauja daugiau priemonės ir dar daugiau drėkinimo... Gaila... Man smagus tas žaidimas su spragsėjimu, tačiau mane erzina labai gausus areozolio kiekis naudojimo metu - kol išsitepu visą kūną, vonios kambarys prisipildo dujų ir aš pradedu dusti (mano plaučiai jautrūs, dusina mane ir purškiami dezodorantai), tad aš tiesą sakant nenorėčiau kartoti. Smagu pažaisti, labai patiko ir vaikui, bet realaus efekto man pasirodė maža, o dujos priemonėje visai nežavi. Nors vasarą, atgaivinti odą po deginimosi tokiomis putomis visai smagu.




Ačiū, kad skaitote,
Gėlėta kosmetinė

* nurodyta gaminio kaina tik orientacinė. Visuomet galima rasti gaminio akcijų ar nuolaidų. Taip pat neturiu galimybės palyginti visų priemonės pardavimo vietų.

Buvo aktualu? Komentuokite! Jūsų komentaras - geriausias atlygis!

Komentarai

  1. Tai čia kūno putos ar makiažo pagrindas? Nes pavadinime vienaip, o "poveikyje" kitaip ��

    AtsakytiPanaikinti
    Atsakymai
    1. Tikriausiai aišku, kad putos. :) Dėkoju už pastebėjimą. Klaidų blogo įrašuose tikrai pasitaiko, nors kartą permetu akimis dėl gramatinių, ir dar kart dėl stiliaus klaidų kiekvieną įrašą. Žmogiškasis faktorius :) Ačiū, kad parašėte :)

      Panaikinti

Rašyti komentarą