Lengva nagų dailė per kelias minutes su BŪK nagų lipdukais.

Nors šiuo metu tikriausiai populiariausi tiesiog lakuoti nagai be jokių įmantrių dailių, puošybos detalių ar ryškių, į akis krintančių detalių, tačiau vasaros metu man norisi truputį padailinti nagučius suteikiant jiems žaismingumo. Anksčiau paišydavau nagus teptuku, ir tai užimdavo visą amžinybę, o laikydavo ne tiek jau ilgai kiek norisi... pastaruoju metu nagus kartas nuo karto puošiu tiesiog lipdukais, tad šį kart apie lipdukus iš Būk - ar iš tiesų su jais taip lengva? Ar greita? Ir kokie rezultatai?


"Širdis yra geriausias vadovas."
O. Balzakas


Pasidariusi po didžiųjų parduotuvių Būk kosmetikos stendus nustebau, kiek daug lipdukų pasirinkimo kiekviena jų turi! Atrodo lipdukams skiriami tik 2-3 kabliukai, tačiau ant jų prikabinta labai daug skirtingų stilių, paveiksliukų ir dizainų lipdukų. Mano stilius tikriausiai visuomet buvo labiau gėlės nei abstraktūs raštai, tad didžioji dalis išsirinktų buvo su gėlytėmis, kai kurios jų su kristalais (ir šitie su kristaliukais kiek brangesni), tačiau galima rasti ir abstraktesnių raštų, pandos paveiksliukų, geometrinių figūrų - bene visko, apie ką gali pagalvoti. 


Naudojimo atžvilgiu, lipdukai tikriausiai yra vienas lengviausių dalykų, kokius tik galima įsivaizduoti! Tiesiog nusilakuoji nagus norima spalva, leidi jiems išdžiūti. Tuomet belieka išsirinkti norimą dizainą ir užklijuoti lipdukus - tiek kiek norisi ir tokių, kokių norisi, ir užlakuoti paviršių skraidriu viršutiniu nagų laku. Lipdukų klijavimas nėra nė trupučio sudėtingas - tiesiog atsargiai sudrėkiname lipduką vandeniu (atkreipiu dėmesį, kad ne visus reikia drėkinti, kai kuriuos atskirti reikia be drėkinimo), nuimi lipduką nuo pagrindo su pincetu man lengviausia, ir ne, sukarpyti lakšto tikrai nereikia. 😊 Tuomet dedi ant spalvoto lako ir viskas. Turiu pastebėti, kad lipduko spausti negalima, mat lieka matomi lipduko krašteliai ir paviršius tampa nelygus ir lipdukai greičiau nusidėvi vis kliūdami kažkur už drabužių ar kraštelių. Geriausia tiesiog lengvai pridėti ir šiek tiek palyginti jo paviršių.


Pirmą kart lipdukus išbandžiau su baltu BŪK nagų laku ir rožinėmis gėlytėmis puoštais lipdukais. Tuomet dar turėjau kvadratinių nagų formą, kuri man gal ir tinka, tačiau ją prižiūrėti labai sunku - kadangi nesėdžiu susidėjusi rankų, kampučiai greitai lūžta ir tuomet tenka lyginti visus likusius nagus ir vėl auginti, kad galėtum turėti kvadratinę formą. Žodžiu, uždėjusi lipdukus (nr. IGW002) pajutau tikrą vasarą - atrodo iš ties gaiviai, mergaitiškai spalvingai, alsuoja vasara! 


Dar vieną manikiūrą su lipdukais (kurio nepamiršau nufotografuoti) dariau pastaruoju metu su TONYMOLY žaliu nagų laku. Šį kartą pasirinkau baltai juodas gėlytes su blizgučiais, akutėmis (nr. IGJ015) ir manau kad pagrindo spalva nebuvo pats geriausias pasirinkimas, galbūt reikėjo kažko švelnesnio ir neutralesnio. Šitie lipdukai nuimami be drėkinimo vandeniu, tad pastebiu, kad bandydama pridėti aš vietomis juos paspaudžiau daugiau nei reiktų, o ant kai kurių nagų ne pakankamai gerai, tad bene ant visų matėsi kur lipdukas prasideda ir kur baigiasi. Nepakankamai prispaudus ir lipdukai greičiau nusilupo nei nusidėvėjo nagų lakas, tad sakyčiau šis variantas man pasisekė mažiau nei baltasis.


Man šiek tiek gaila, kad nenufotografavau visų bandytų manikiūrų su lipdukais, net jei ir ne visi buvo gerai pavykę. Tačiau manau, kad lipdukai yra smagus būdas pasidaryti greitą nagų dailę be ilgo sėdėjimo su teptukais. Greičiau regis pavyktų tik su nagų dizaino spausdinimo mašina, bet kol kas man ji neįkandama, o ir didelio noro ją įsigyti tikrai nejaučiu, tad lipdukai man patinka toms greitoms ir žaismingoms vasaros dailėms. Tikriausiai dar reiktų pabrėžti, kad iš lipdukų labiau rekomenduočiau rinktis tuos, kurie sako esantys nagų lipdukai - tatuiruotės, mat jie tolygiau, lengviau ir patogiau dengiasi, mažiau matosi jų krašteliai ir iš ties labiau primena nagų dailę, nei tiesiog lipduką.

Ar jūs naudojate nagų lipdukus dailėms? Ar apskritai nagų dailė jums patinka, ar visgi - geriau tiesiog vienspalviai nagai? 




Ačiū, kad skaitote,
Gėlėta kosmetinė

* nurodyta gaminio kaina tik orientacinė. Visuomet galima rasti gaminio akcijų ar nuolaidų. Taip pat neturiu galimybės palyginti visų priemonės pardavimo vietų.

Buvo aktualu? Komentuokite! Jūsų komentaras - geriausias atlygis!

Komentarai