TONYMOLY Pokemon nagų lakas "#01 Gorapaduck (Psyduck)"

Geltonos spalvos nagų lakas šiltuoju metų laiku yra vienas karščiausių trendų, kuriam tikriausiai gali pasiryžti ne kiekviena. Pripažinsiu, kaip kai kurie visuomet žiūri į kitų žmonių batus, taip aš - į nagus. ir situacija ta, kad merginos ir moterys dažniausiai renkasi neutralias nude spalvas, klasikinę raudoną ar nesenstantį prancūzišką manikiūrą. O aš regis jau keliauju į visišką vasaros rėžimą ir pradedu ryškiomis spalvomis - intensyvi geltona iš Tonymoly Pokemon serijos.

"Vien tik per kovą nuolatinę žmogus atranda savo aš."
J. V. Gėtė



Produktas: TONYMOLY Pokemon nagų lakas "#01 Gorapaduck (Psyduck)"
Gamintojas: "Tonymoly" Co. Pagaminta Seoul, Korėjoje
Paskirtis: dekoratyvinė - nagams
Tinkamas tipas: visiems
Labiausiai patiko: lankstus ir patogus šepetėlis
Labiausiai nepatiko: prasta pigmentacija
Tūris: 8 ml
Kaina*: $ 5,00 US 
Kur galima įsigyti: ebay, amazon
Įvertinimas: 1,5/5

Ką žada gamintojas: Ryškios, intensyvios spalvos.
Naudojimas: padenkite ant nagų lako, palaukite, kol išdžius

Sudėtis: ant buteliuko sudėtinių dalių nėra, internete jų rasti nepavyko


Mano nuomonė. Nagų lako buteliukas volelio formos, stiklinis, puoštas pokemonu Psyduck. Ant pakuotės nėra jokios konkrečios informacijos ir tai šiek tiek erzina - nei sudėtinių dalių, nei aprašymo, nei kažko konkretaus... Vidutinio ilgio ir vidutinio pločio šepetėlis labiausiai džiugina dėl lanksčių šerelių, kuriais dengimas atrodo turėtų būti ženkliai lengvesnis.

Pirmas sluoksnis

Nagų lakas kiek skystesnis nei vidutinis, tačiau didžiausia problema čia pigmentacija. Pirmas sluoksnis dengiasi netolygiai, dryžiais, visas nagas persimato kiaurai ir rezultatas manęs nė kiek nedžiugina, tad dengiu antrąjį. Tačiau ir vėl, antrasis sluoksnis regis išdžiūvo taip pat greitai, bet norimo rezultato nebuvo... dryžius palygino, tačiau atspalvis vis dar buvo nepakankamo ryškumo, nagas persimatė, tad beliko dengti dar vieną, trečią sluoksnį. Rezultatas buvo visai neblogas ir jau lyg ir tiko. Bet... mano manikiūras su visais lakavimais, laukimais ir džiūvimo laiku užtruko ženkliai ilgiau nei aš norėčiau... Ir tai erzino - aš nesu pasirengusi paaukoti kelias valandas nagų lakavimui...

Du nagų lako sluoksniai

"#01 Gorapaduck (Psyduck)" atspalvis ryškiai geltonas, tikrosios geltonos arba tiesiog sviesto geltonumo spalvos nagų lakas, kuris puikiai atrodo prie bene visų atspalvių odos. Sviesto ar saulės geltonumo spalva neturi jokių blizgių dalelių, tiesiog vientisai pigmentuotas, išdžiūvęs lakas įgauna vidutinį paviršiaus blizgumą.

Trys sluoksniai

Deja, tačiau nesu sužavėta ir nagų lako išlikimu. Techniškai nagų lakas laiko 4 dienas, kas yra visiškas vidurkis, juk visuomet pasidariusi manikiūrą sekmadienio vakarą nori, kad jis išliktų iki penktadienio - visą darbo savaitę, tačiau nieko panašaus. Ketvirtą dieną lakas jau pradeda skilinėti ir jį būtina valyti lauk. Tačiau bėda atsitinka jau antrą dieną - regis laką gerai išdžiovinau, tačiau paviršius vietomis pasibraižo ir atrodo visai prastai. Regis kad ir ką bedaryčiau, šitas lakas visiškai neveikia ir man nepatinka, erzina, dėvėdama jį turiu nuolatos dvejoti ir tikrinti kaip atrodo mano manikiūras bei būti nuolat pasiruošusiai jį taisyti... Erzinantis nagų lakas...

Panašūs atspalviai:




Ačiū, kad skaitote,
Gėlėta kosmetinė

* nurodyta gaminio kaina tik orientacinė. Visuomet galima rasti gaminio akcijų ar nuolaidų. Taip pat neturiu galimybės palyginti visų priemonės pardavimo vietų.

Buvo aktualu? Komentuokite! Jūsų komentaras - geriausias atlygis!

Komentarai