THE BODY SHOP "Moringa" 24 hours intense moisture - švelninantis aliejinių moringų sviestinis kūno kremas

Man labai įdomu, ar yra žmonių, kurie nuolat naudoja kažkokius konkrečius produktus iš The Body Shop asortimento? Gyvendama svetur šiose parduotuvėse buvau dažnas svečias ir esu išbandžiusi regis bene visą asortimentą, tiek kad jis vis keičiasi (kaip ir visur) ir šiai dienai turiu kelių linijų gaminių kūnui, kuriuos bandau, stebiu savo potyrius ir džiaugiuosi arba lieku neutrali. The Body Shop tikriausiai labiausiai išgarsėjo dėl unikalių, stiprių ir uoslei patrauklių planų, o vienais populiariausių galėčiau įvardyti kūno sviestus, bet kurio kvapo, apskritai, tačiau kūno sviestus yra bandę tikrai daug žmonių ir bent jau prieš kelis metus The Body Shop buvo lygybė puikiems kūno sviestams. Šiandien mano rankose moringų aromato pripildytas kūno sviestas, apie kurį noriu šiek tiek papasakoti.

"Žmogaus siela - tai lempa, kurios liepsna - mokslas, o alyva - išmintis."
Ibn Sina



Produktas: THE BODY SHOP "Moringa" 24 hours intense moisture - švelninantis aliejinių moringų sviestinis kūno kremas
Gamintojas: "THE BODY SHOP". Pagaminta Vokietijoje
Paskirtis: drėkinti ir švelninti kūno odą    
Tinkamas tipas: sausai ir normaliai odai
Labiausiai patiko: nepaprastai malonus aromatas
Labiausiai nepatiko: sudėtinės dalys
Tūris: 200 ml
Kaina*: 19,50 EUR
Kur galima įsigyti: The Body Shop parduotuvėse
Įvertinimas: 3,5-4/5

Ką žada gamintojas: Normaliai ir sausai odai skirtas kūno kremas gerai drėkina ir švelnina odą dėka sudėtyje esančių moringų, kakavos, braziliškų riešutų, vynuogių sėklų, sezamų ir sviestmedžių aliejų. Kiekviename kūno svieste yra 500 moringų ankščių!

Aliejinės moringos linijos produktai. Iš ČIA

Pakuotė. Didžiulis platus, tačiau žemas kremo indelis su plastikiniu juodu užsukamu dangteliu. Pakuotė gana paprasta ir elementari, tačiau kokybiška ir ganėtinai tvirta. Pakuotės dizainas palyginus ganėtinai minimalus - švelni gelsva spalvinė gama ir didelis oringos gėlės žiedas ant dangtelio. 

Kvapas. Visus moringų linijos produktus vienija vienas ir tas pats kvapas - saldus, egzotiškas baltų gėlių aromatas - tikriausiai būtent taip turėtų kvepėti tikros moringos. Labai malonus uoslei ir svarbiausia - išlieka dar gerą pusdienį po kremo padengimo. Tad reiktų atsargiai rinktis, kada teptis kremu ir ar galėsite sau leisti intensyviai kvepėti tuo metu.

Konsistencija labai tiršta, sviestinė ir rieboka.


Sudėtis: Aqua/ Water, Butyrospermum Parkii (Shea) Butter, Cyclopentasiloxane, Glycerin, Cetearyl Alcohol, Glyceryl Stearate, PEG-100 Stearate, Vitis Vinifera (Grape) Seed Oil, Lanolin Alcohol, Moringa Oleifera Seed Oil, Sesamum Indicum (Sesame) Seed Oil, Mel/ Honey, Bertholletia Excelsa Seed Oil, Theobroma Cacao (Cocoa) Seed Butter, Parfum/ Fragrance, Phenethyl Alcohol, Caprylyl Glycol, Xanthan Gum, Linalool, Hexyl Cinnamal, Butylphenyl Methylpropional, Disodium EDTA, Tocopherol, Benzyl Salicylate, Geraniol, Hydroxycitronellal, Sodium Hydroxide, Glycine Soja (Soybean) Oil, Isoeugenol, Citric Acid, Caramel, CI 19140/ Yellow 5.


Poveikis. Kūno kremas iš ties yra labiau sviestas nei kremas - norint paskirstyti ant odos jį reikia šiek tiek geriau pamasažuoti į odą. Ir susigeria tikrai ne iš karto mat dar kuris laikas ant paviršiaus jaučiami sviesto likučiai, kol jie pagaliau susigeria į odą. Dėl to man priemonę daug labiau patiko naudoti šaltuoju metų laiku, nei dabar ir nors kartais panaudoju ir šiuo metu, tačiau jį renkuosi griežtai vakarui, kad per naktį pilnai susigertų į odą ir neerzintų priemonės likučiais ant paviršiaus.

Kremas žada intensyviai drėkinti kūno odą visą parą ir suteikti jai švelnumo. Galiu tik palinksėti galva, kad ir švelnumo suteikia ir visą parą ne tik gerai drėkina, tačiau ir pamaitina odą. O jei kažkuris periodas nėra intensyvaus odos sausėjimo metas, tikriausiai galima būtų pratempti ir ilgiau. 

Kūno sviestas, nepaisant vasariško kvapo, man puikiai pasiteisino šaltuoju metų laiku. Tuo tarpu dabar, kai už lango vasara, net ir kūno odai norisi lengvesnės tekstūros ir spartesnio susigėrimo, net ir esant sausai odai. Tiesiog kai karšta, mieliau renkuosi intensyviai drėkinantį gelį ar losjoną, negu sunkų sviestą. Apskritai vertinant kremas neblogas, tačiau pilnos kainos už jį nemokėčiau ir palaukčiau nuolaidų įsigyti kiek pigesne kaina.




Ačiū, kad skaitote,
Gėlėta kosmetinė

* nurodyta gaminio kaina tik orientacinė. Visuomet galima rasti gaminio akcijų ar nuolaidų. Taip pat neturiu galimybės palyginti visų priemonės pardavimo vietų.

Jūsų komentaras - geriausias atlygis ir didžiausia motyvacija!

Komentarai