#58/2019 Grožio šiukšlynėlis. Gegužės mėnesį baigiau...

Ir kaip mes be baigtų priemonių? Kadangi šį įrašą ruošiu iš anksto, visai džiaugiuosi, kad baigtų produktų dėžėje tuščių buteliukų nėra labai daug, o ir šį mėnesį pradėjau su daugmaž pilnais buteliukais viskuo, tad tikriausiai daug sunaudoti nebuvo jokių šansų. Šio įrašo įžangoje nedaugžodžiausiu ir kviečiu pačioms pasižiūrėti, ką baigiau gegužės mėnesį.

"Didžiosios aistros tokios pat retos kaip meno šedevrai."
O. Balzakas




Kūnui

1. TÖPFER BabyCare natūralus šampūnas ir prausiklis kūdikiams ir vaikams su ekologiškomis sėlenomis, 200 ml
Švelnus, saugus ir kokybiškas prausiklis net ir patiems mažiausiems. Odelės nesausina, neerzina ir nedirgina. pagrinde naudojome kaip kūno prausiklį ir esame visiškai patenkinti.
Pakartočiau.

Tiršta, skalsi ir nepaprastai maloniai kvepianti dušo želė. Kiekvieną kart mėgavausi nepaprastai maloniu baltų gėlių aromatu. Tačiau nesu linkusi vertinti visiškai tobulai - sudėtis tikrai ne per geriausia, o ir želė nėra labai pigi.
Manau pakartočiau, tik dėl kvapų ir skalsumo.


3. - 4. NATURE BOX Avocado Oil atkuriantis plaukus šampūnas ir kondicionierius su 100% šalto spaudimo avokadų aliejumi, 2 x 358 ml
Jau tikriausiai visur, kur tik buvo galima pasakojau savo nusivylimus. Su didžiuliais lūkesčiais įsigijau išgirtą liniją su avokadais, žadančią atkurti plaukus, tačiau nieko kondicionierius neatkuria, veikia per silpnai. O šampūnas dar ir pleiskanas sugebėjo sukelti... Po jų mano plaukai atrodė kaip šieno kupeta, tad likučius tiesiog sunaudojau kitiems tikslams.
Neverta dėmesio, tikrai nekartosiu.

5. LINK-D Bond Keeper No 3 atstatomoji, intensyviai drėkinanti plaukų kaukė, 250 ml
Bandydama šią kaukę turėjau nepaprastai aukštus lūkesčius ir pasak dovanotojo, mažų mažiausiai turėjau sulaukti stebuklo. Stebuklais čia tikrai nekvepia, bet priemonei padeda suvaldyti ir suglotninti plaukus, sumažinti vėlimąsi ir padėti juos suvaldyti. Nors šiek tiek trūko maitinimo, bet galutinis vertinimas palankus.
Kartočiau.

Veidui

6. TONYMOLY I'm Real Tomato sheet mask "Radiance" - švytėjimo suteikianti lakštinė veido kaukė su pomidorų ekstraktu
Gaivina, drėkina, suteikia odai spindesio efektą, kaip ir žadėjo. Tačiau taip norėjosi daugiau, stipriau ir intensyviau.
Galbūt kartočiau

7. SCHAEBENS Totes Meer Maske intensyviai valanti veido kaukė su Negyvosios jūros mineralais, dumblu ir purvu, 15 ml
Netinka man Schaebens kaukės - tiesiog poveikis visiškai netenkina. Ši žadėjo giluminį valymą, bet išvalė tik odos paviršių. Oda atrodė skaistesnė ir švaresnė, tačiau gilesnio valymo nebuvo ir tiek.
Ne, manau ši kaukė turėtų būti paskutinė.

8. GREEN FEEL'S drėkinamasis veido kremas su ekologišku moliūgų ekstraktu
MĖGINYS
O šitas kremas man labai labai patiko ir paliko gerą pirmą įspūdį. Drėkinamasis efektas iš tiesų geras ir ilgalaikis, tad esu linkusi pagalvoti ir apie pilno dydžio pakuotę.

9. KILIG "Young is a feeling!" age preventing stangrinamasis paakių kremas su hialuronu, „PrimalHyal 50“, vitaminu E, avokadų, arganų ir persikų kauliukų aliejais, 15 ml
Drėkino ir neleido odai išsausėti, o lengva konsistencija neapsunkindavo odos ir suteikdavo komforto jausmą. Tačiau kalbant apie stangrinimą, na nėra jis labai stiprus ar intensyviai jaučiamas. Greičiau toks kremas yra tiesiog prevencija, nei realus stangrinamasis efektas.
Manau kartočiau.

10. VITAMASQUES Sleep in Mask "Avocado" stangrinamoji naktinė veido kaukė su avokadų ekstraktu, 4 g
Atgaivino, padrėkino ir suteikė pailsėjusios odos efektą. Man šios naktinės kaukės iš tiesų patiko, tad mielai pakartočiau, bet jei reiktų rinktis vieną - tai visgi būtų kaukė su kiaušiniais, mat riebiausia, sunkiausia ir labiausiai tinka mano sausai odai.
Kartočiau.

Rankoms

11. RITUALS... "The Ritual of Ayurveda" the ancient art of living wisely - skystas rankų prausiklis su indiškų rožių vandeniu ir migdolų aliejumi, 110 ml
Pakuotėje nepatiko pompa, tačiau visa kita puiku: švariai prausia, nesausina, o jau kvapo malonumas... Ir dar kai rankos kvepia po jų plovimo kuris laikas, pripažinkime, malonu.
Geros kokybės muilas, kurį su mielu noru pakartočiau.

12. DOVE Nourishing Secrets rankų kremas "Restoring Ritual" su kokosų aliejumi ir migdolų pieneliu, sausai odai, 75 ml
Prastas poveikis, prasta formulė, nemalonus pojūtis naudojant... Tiesiog siaubingai netiko ir kremo likučius sutepiau pėdų odai, o rankoms net nesinorėjo naudoti ilgiau, nei milijonas suteiktų progų.
Nekartočiau.

Burnos higienai

13. Dantų balinimo rinkinys su 44% peroksido
Tikrai balino ir buvo visai neprastas naudoti, tačiau naudojimo eigoje pastebėjau, kad dantys tampa vis jautresni. Galiausiai nusprendžiau, kad gal jau gana su balinimais? Dantys yra tokie, kokie yra, o naudoti kad ir veikiančias priemones ir rizikuoti pažeisti emalį, kažkaip nesinori.
Veikė, bet kol kas negalvoju apie kartojimą.

14. PROKUDENT Zahnseide gewachst tarpdančių siūlas
Nebepamenu, nei kiek mokėjau, nei kokio ilgio siūlas buvo, tačiau man labai patiko. Siūlas buvo mėtinis, tačiau nevaškuotas, tad neslydinėjo sudrėkus. Tačiau ir neplyšo užkliuvęs.
Kartočiau.

15. JORDAN Clinic tarpdančių šepetėliai XS, 10 vnt.
Gana greitai susidėvėjo, tačiau poveikis mane tenkino, dydis buvo pakankamai mažas, kad pasiekti visus tarpdančius. Neblogi, bet ne geriausia, ką esu bandžiusi.
Kartočiau.

Grožio smulkmenos

16. BELLA Cotton "Cleaning & Wiping" dvigubi vatos diskeliai, 80 vnt.
Patys mylimiausi! Kartojami ne kartą ir ne dešimtą. Kartosiu ir vėl - jie netyžta, neatsipleišėja ir nepalieka ant veido medvilnės pluošto gabalėlių, pagaminti iš ties kokybiškai.

17. CAROLI Essentials Maxi-Pads dideli vatos diskeliai, 40 vnt.
Vieninteliai dideli, kuriuos dar galiu rasti, tad vis nusiperku, bet nepasakyčiau, kad naudoju nuolat.
Kartosiu.

18. OILESEN vitaminas D3 alyvuogių aliejuje, 80 kaps.
Vitaminą D man reikai naudoti kartu su kalciu, kad pagerėtų jo pasisavinimas ir sutvirtėtų mano kaulai. Apskritai naudodama būtent šį vitaminą jaučiausi labai gerai, tarsi ir geresnės nuotaikos, ženkliai energingesnė ir žvalesnė.
Teks kartoti vėl, tik nežinau ar būtent šituos.
1 kapsulė - Vitaminas D3 25 uq (1000 TV) - 500% RMV


Naudojau namuose, kai nesidažydavau arba dažydavausi labai minimaliai. Ir man ši priemonė labai nepatinka, ant antakių dengiasi gumuliukais netolygiai ir negražiai.
Nekartočiau.

Aš labai nustebinta Jacques Battini kūno dulksnų kokybe ir maloniais, tikrus vaisius primenančiais kvapais - visą naudojimo laiką kiekvieną kartą pasidžiaugdavau, kaip tobulai produktas kvepia ir palyginus ilgai išlieka. Gal kiek nemalonu tik tas stiprus alkoholio kvapas pradžioje, bet jis greitai išgaruoja ir gali mėgautis mangų aromatu!
Kartosiu.
--------------------------------------------------------------
Viskas, štai tokie mano šio mėnesio baigti produktai, kaip ir minėjau, visai nedaug. O va sekantį mėnesį nusimato gausesni tuštučiai bei pilnesnė dėžė. O ką jūs gero baigėte per gegužę? Koks buvo jūsų mėnuo?




Ačiū, kad skaitote,
Gėlėta kosmetinė

Jūsų komentaras - geriausias atlygis ir didžiausia motyvacija!

Komentarai

  1. Kokį gerai drėkinantį ir/ar maitinantį paakių kremą galėtum rekomenduoti? 🤔 vis nerandu 150% gero 😁

    AtsakytiPanaikinti
    Atsakymai
    1. Aš šiaip jau nesu labai daug išbandžiusi ir pirmiausia ieškau poveikio raukšlėms, bet iš gerai drėkinančių išskirčiau SEBOCALM "Sensitive" moisture & nourishment - paakių kremą - pats pačiausias ir įsimintiniausias iš visų.

      Apskritai su paakių kremais man nelabai sekasi, aš neatrandu realiai stangrinančios, va tokios 150% geros :) Dabar norėčiau sekančią Green Feel's anti age pabandyti arba kažką korėjietiško. Kol kas naudoju L'Oreal Cica Cream ir tikrai gerai drėkina, bet skirta 35+ amžiui :)

      Panaikinti

Rašyti komentarą